Nieuw

Duits-Libanese op talkshow: ik accepteer geen Duitse wetten als ze “discriminerend” zijn

Het buitenlandse radiostation van de Bondsrepubliek Duitsland, Deutsche Welle, zendt het talkshow “Shababab Talk” voor de Arabisch sprekende landen uit op kosten van de belastingbetalers.

Daar was AfD politicus Markus Frohnmaier te gast en botste met een dame genaamd Rola Saleh. De Libanese migrant weigerde Frohnmaier de hand te schudden en is van mening dat ze zich niet aan de Duitse wetten moet houden als die volgens haar racistisch zijn. Met video.

Snoeiharde infiltrante

Rola Saleh heeft zich goed ingedrongen in de Duitse asiel- en migratie-industrie. In 2001 kwam ze als asielzoeker uit Libanon naar Chemnitz en sindsdien komt ze op voor de belangen van degenen die hier nog niet zo lang wonen. Saleh is actief in de AG In- und Ausländer e.V. in Chemnitz, in de asielprocedure en in de begeleiding van migrantenvrouwen in het dagelijks leven en is als staatscoördinator voor Saksen betrokken bij het initiatief Jeugd zonder Grenzen. Ze is ook bestuurslid van de Saksische Vluchtelingenraad en staatscoördinator van de federale vereniging voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen (UMF). Zij is dus zeker geen onbelangrijk persoon zonder enige invloed.

Saleh weigerde de AfD politicus Markus Frohnmaier in de talkshow “Shababab Talk” – in de eerste plaats een handdruk. In het openbaar en in het Arabisch rechtvaardigde ze haar weigering door te zeggen dat ze geen hand zou schudden met mensen die zich racistisch uiten, zoals vertegenwoordigers van de AfD. Bovendien is zij van mening dat zij geen wetten hoeft te accepteren als zij deze als “discriminerend” beschouwt.

“Pas daarna merkte ik dat mevrouw Saleh, die weigerde mijn hand te schudden, in de nasleep van Chemnitz enthousiast kon raken over racisme” zei Frohnmaier over de aanmatigende immigrant Saleh, die nu een Duits paspoort heeft. Om ervoor te zorgen dat de door Frohnmeier beschreven scène niet verborgen blijft voor het Duitse publiek, heeft de Afd politicus een compilatie uit het bijbehorende programma “Shababab Talk” online gezet:

Bron:

Deutsche Libanesin in Talkshow: Ich akzeptiere deutsche Gesetze nicht, wenn sie „diskriminierend“ sind

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Duits-Libanese op talkshow: ik accepteer geen Duitse wetten als ze “discriminerend” zijn

 1. Fransdo // januari 8, 2019 om 10:07 //

  Te ridicuul voor woorden.

  Like

 2. trebor2110 // januari 8, 2019 om 14:02 //

  ik hou me ook niet aan wetten als die discriminerend voor mij zijn.

  Like

 3. trebor2110 // januari 8, 2019 om 14:03 //

  maar voor een vluchteling is ze aardig volgevreten

  Liked by 1 persoon

 4. Gekloot // januari 8, 2019 om 14:36 //

  @trebor2110 Ja ze heeft natuurlijk geen werk dus zit ze de heledag thuis achter de geraniums. Wat doe je dan uit verveling? Ja, je pakt een kopje thee met een koekje en nog een koekje en nog één totdat de rol leeg is en dan pak je er nog één (rol). Ze kan het ook aan haar gal hebben. Erg genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s