Nieuw

De waarheid over oudejaarsavond – verslag van een Duitse politieagent

Vandaag sprak ik met een vriend die in Keulen als politieagent werkt en om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven. Hij vertelde me uit de eerste hand over hoe en wat hij zelf heeft meegemaakt op oudejaarsavond.

Wat hij me vertelde, schetst een heel ander beeld dan wat de mainstream media proberen te tekenen.

De werkelijkheid staat vanuit het oogpunt van een politieagent aan het front en ook vanuit van de vele nieuwjaarsslachtoffers haaks op de publieke beeldvorming in de media.

Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen raakten 38 (!) politieagenten en agentes op oudejaarsavond tijdens de “vredige” nieuwjaarsfeesten gewond en zijn nu voor een deel voor langere tijd arbeidsongeschikt.

Honderden collega’s werden lastiggevallen, bespuwd, beledigd, geslagen en geschopt. Ook brandweerlieden en reddingswerkers waren het slachtoffer van “bijna uitsluitend islamitische Arabische en Turkse hordes, die op veel plaatsen burgeroorlogsomstandigheden veroorzaakten”. En veruit niet alleen op de zogeheten Kölnberg.

Vooral die rond de beschermingszones bij de Dom van Keulen en het hoofdstation waren bijna onmogelijk te stoppen. Een alomvattende controle was onmogelijk. Zo werden er ook dit jaar, ondanks het verbod, weer talrijke vuurpijlen en kanonslagen specifiek op mensen afgevuurd en verschillende personen raakten gewond.

De wrok en frustratie onder politieagenten neemt toe. Niet alleen in Keulen. In het hele land. Collega’s wisselen met elkaar van gedachten.

Overal dezelfde stemming en situatie.

Door de valse berichtgeving in de media en de huichelachtige mooipraterij van een steeds onwerkelijker wordende politiek voelt men zich in de steek gelaten, bedrogen en uitgeblust.

Dit schrikt de dringend noodzakelijke nieuwkomelingen meer dan af. Men zou nog steeds kunnen leven met een onderbetaling, maar als je niet eens meer met respect behandeld wordt door je dienstheren, of als je achter gesloten deuren staat om over feiten te liegen, dan blijft er op een gegeven moment alleen nog maar de grote frustratie en burn-out over.

Er moet eindelijk iets veranderen. De omstandigheden zijn ondraagbaar en langzamerhand zal de binnenlandse veiligheid, die al lang meer wensdenken is dan de werkelijkheid, niet meer kunnen worden gehandhaafd. Als de politiek en de media het moedige en in toenemende mate levensbedreigende werk van onze politie, brandweer en reddingsdiensten niet langer respectvol in ere houden, de waarheid van het dagelijks leven vertekenen en hun droomwereld uitdragen, laat ons burgers in ieder geval een grote dank uitspreken aan degenen die ons beschermen.

Hier zijn meer ooggetuigenverslagen en verslagen over oudejaarsavond in Keulen:

Bron:

Die Wahrheit über Silvester – Erlebnisbericht eines Polizisten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De waarheid over oudejaarsavond – verslag van een Duitse politieagent

 1. Fransdo // januari 8, 2019 om 10:03 //

  Al is de MSM nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

  Grappig en dom dat de MSM denkt het monopoly te hebben op het nieuws. Ik denk dat het een zegen is al die smartphones en Vlog-camera’s. Gelukkig kijken mensen steeds minder naar het NOS-journaal en bijvoorbeeld veel vaker naar YouTube.
  En als YouTube uiteindelijk ook wordt verboden dan staat er wel een ander op zoals Wiki-Leaks.

  De politiek heeft van Europa (bijna) één groot oorlogsgebied gemaakt. Hun gedrag is herkenbaar en zie ik ook terug in andere politieke dossiers.

  Men heeft keihard ongelijk maar dat gaat men niet toegeven. In plaats daarvan probeert men alsnog het eigen gelijk te bewijzen. Maar uiteindelijk gaat dat toch niet lukken.

  Wat een teringzooi is heel Europa geworden zeg!!

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // januari 8, 2019 om 13:56 //

  Omvolking in sneltreinvaart zie voornamelijk asielparasieten

  Like

 3. Wanneer de politiek zoals we zien in veel Europese landen, ‘voor zichzelf is begonnen’, zijn de burgers die als eerste gaan ‘morren’.
  Vervolgens zijn het de overheidsdienaren in de vorm van politie en strijdkrachten die het niet meer pikken.
  En wanneer de laatstgenoemden zich niet langer voor het karretje laten spannen van diezelfde politiek en hun paladijnen, is hun lot snel bezegeld.

  Like

 4. DhrZWijn // januari 9, 2019 om 05:56 //

  Er gebeurd helemaal niks in de 2 filmpjes

  Like

 5. De eerste veranderingen zouden vanuit de politie kunnen komen. Als een peleton van 100 man en of vrouw gezamelijk besluit om hun hele dienstpistool leeg te schieten op de “bijna uitsluitend islamitische Arabische en Turkse hordes”, als ze gevaar voor eigen leven zien. En dat met meerdere peletons in (de stad), het land. Elk peleton vult dezelfde verklaring in en laat Justitie dan maar uitzoeken welke kogel wat gedaan heeft.
  De 2de optie is je volgende nieuwjaarsnacht wederom (tijdelijk) arbeidsongeschikt of invalide te laten slaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s