Nieuw

Australië: 800 criminele migranten uitgewezen in 2018

Vorig jaar heeft Australië 800 criminele immigranten naar hun thuislanden gedeporteerd. Dit blijkt uit nieuwe statistieken van de Australische regering.

Sinds Australië in 2014 hardere wetten heeft ingevoerd tegen immigranten die misdaden begaan, zijn ongeveer 4.150 personen uitgewezen. De Australische minister van Binnenlandse Zaken Peter Dutton legt de deportaties uit.

– Mensen zijn welkom in Australië, maar individuen die zich bezighouden met criminaliteit zullen niet lang blijven.

Volgens de nieuwe statistieken van de Australische regering heeft het land in 2018 de verblijfsvergunning ongeldig verklaard voor, onder andere, 13 moordenaars, 53 roofovervallers, ongeveer 100 pedofielen, 53 mensen veroordeeld voor geweld en 34 mensen veroordeeld voor seksueel misbruik. Deze personen zijn teruggestuurd naar hun thuisland, meldt British Express.

Voorrecht om binnen te komen

De Australische minister van Migratie, David Coleman, verklaart dat het een voorrecht is om het land binnen te komen en er te verblijven. Er is geen tolerantie voor mensen die immigreren en vervolgens hun burgers blootstellen aan misdaden.

– Buitenlandse burgers die geloven dat ze onze wetten kunnen trotseren en de burgers van het land in gevaar brengen, kunnen verwachten dat hun verblijfsvergunning nietig wordt verklaard.

Bron:

Australia CRACKS DOWN on criminals – hundreds of foreign criminals deported
Australien utvisade 800 kriminella invandrare under 2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Australië: 800 criminele migranten uitgewezen in 2018

 1. Gekloot // januari 8, 2019 om 14:02 //

  Australië 800 uitgewezen en Europa?
  En Nederland?
  Sowieso te weinig die vertrokken zijn.

  Like

 2. Mooi,ja die horen niet bij de Bende van Brussel.

  Like

 3. koddebeier // januari 8, 2019 om 20:08 //

  Wat fijn als je een regering heb die z’n hersens gebruikt !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s