Nieuw

190 miljoen euro aan zakgeld voor asielzoekers alleen al in Saksen

Dresden – In de afgelopen drieënhalf jaar heeft de Vrijstaat bijna 190 miljoen euro aan zakgeld in contanten aan asielzoekers betaald. De deelstaatregering weet niet hoeveel van dit geld naar de landen van herkomst is gegaan of is doorgesluisd naar terroristische groeperingen. Dat was het antwoord op de vraag van de AfD-Fractie (6/15489).

Carsten Hütter, woordvoerder en vraagsteller van het AfD-veiligheidsbeleid, legt uit:

“De vele miljoenen euro’s in contanten lokken letterlijk sociale migranten naar Duitsland. Duitsland biedt hun de hoogste sociale uitkeringen in Europa en vrijwel geen enkele afgewezen asielzoeker wordt naar zijn land van herkomst uitgezet. Daarom is er een immens asieltoerisme vanuit de zuidelijke EU-kustlanden naar Duitsland.

Deze waanzin moet eindelijk ophouden. Het is in alle deelstaten al wettelijk mogelijk om asielzoekers alleen voedsel en voordelen in natura te verstrekken. Deze maatregel is vooral belangrijk voor afgewezen asielzoekers die het land moeten verlaten en die nog steeds een allround zorgeloos pakket met inbegrip van Hartz IV en huisvesting ontvangen.

De AfD in overheidsverantwoordelijkheid zal een einde maken aan dit CDU misplaatste beleid in Saksen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (573 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on 190 miljoen euro aan zakgeld voor asielzoekers alleen al in Saksen

  1. antiislamnu // januari 8, 2019 om 13:46 //

    Smerige Merkel hoer met haar lakeien

    Like

  2. Republikein // januari 8, 2019 om 18:36 //

    Follow the money.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s