Nieuw

‘They Hate Italians and Must Resign’: Salvini Attacks Mayors Resisting Harsh Immigration Rules

The times when mayors of Palermo, Florence and Naples could cash in on illegal immigrants are over, Italy’s Interior Minister Matteo Salvini said, vowing that those resisting the new policies will answer before law and history.

“Those who help the illegal immigrants, hate Italians,” Salvini said, blasting his opponents on Facebook and Twitter.

The minister from the conservative Lega Nord Party promised that the rebelling city heads will “answer before law and history.” And it’s no idle threat, as the former mayor of the Calabrian town of Riace is currently under house arrest on charges of aiding and abetting illegal immigration.

“Certain mayors look back fondly on the good old times of immigration, but for them the party is over!” Salvini said.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s