Nieuw

Neger wil seks: Vraagt met blote snikkel aan passerende vrouwen op straat of ze hem aan zijn gerief kunnen helpen 

In de ochtenduren van de zaterdag van eergisteren werden in de omgeving van de Rabenstrasse en de Schwesternstrasse in Memmingen verschillende vrouwen na elkaar benaderd door een onbekende man en werden gevraagd om geslachtsgemeenschap te bedrijven. In één geval stelde de dader zijn geslachtsdeel bloot aan een vrouw. De vrouwen waren in staat om met luide kreten om hulp of met een fluitje de man te laten vluchten.

Uitgebreide opsporingsmaatregelen zijn tot nu toe niet succesvol geweest. Nu worden getuigen gezocht die op zaterdagochtend tussen 4.30 en 6.00 uur in het centrum van Memmingen een ongeveer 30-jarige, donkere, slanke man met kort, gekruld haar, gekleed in een jeans en een olijfgroen jasje, gezien hebben, en of die ook door hem werden benaderd. Relevante informatie kan worden aangemeld bij de politie van Memmingen (08331/100 -111). (KDDD Memmingen)

Bron:

Dunkelhäutiger will Sex: Mehrere Frauen wehren sich erfolgreich durch Hilferufe und Trillerpfeife

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6666 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on Neger wil seks: Vraagt met blote snikkel aan passerende vrouwen op straat of ze hem aan zijn gerief kunnen helpen 

 1. Te lui om zijn handje te laten wapperen?

  Like

 2. Fransdo // januari 7, 2019 om 10:31 //

  Niks lekkerder dan een ‘handjob’

  Like

 3. typisch, dat hoor je zelden over een vrouw dat die naar mannen loopt zonder ondergoed en haar rokje omhoog doet , je hebt parkeerplaatsen waar heren op zoek zijn naar andere heren, ik heb het wel eens gezien zelfs met kinderzitje in de auto, er zijn toch ook geen lesbische ontmoetings plaatsen of misschien zijn die er wel?

  Like

 4. copywriter // januari 7, 2019 om 16:38 //

  Hij vraagt tenminste nog. Kun je van de rest niet zeggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s