Nieuw

Israeli Teenagers Are Suspected in Deadly Stoning of a Palestinian Woman

JERUSALEM — Several Jewish teenagers have been arrested in connection with the fatal stoning of a Palestinian woman in the West Bank, Israel’s internal security agency said on Sunday.

The agency, the Shin Bet, said in a statement that the suspects, who were not identified because they are minors, were under investigation for “grave terrorism offenses, including murder.”

The Palestinian woman, Aisha Rabi, who was in her 40s, was struck in the head by a stone as she rode in a car with her husband and two daughters near the settlement of Rehelim, in the occupied West Bank, on the night of Oct. 12. Her husband, Yaqoub Rabi, who was driving, said at the time that he believed the culprits were Jewish settlers and that he had heard them speaking Hebrew.

Read more:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Israeli Teenagers Are Suspected in Deadly Stoning of a Palestinian Woman

  1. ieznogoedh // januari 8, 2019 om 12:47 //

    Eerst even nagaan of die vrouw geen overspel heeft geplaagd. Zo ja, dan was die steen terecht.
    Zo nee, misschien waren het wel palestijnse jongeren. Die staan nogla bekend om het gooien van stenen naar anderen. Dat de echtgenoot Hebreeuws heeft horen spreken (tijdens het voorbijrijden!) moet in ieder geval met een kilo zout worden genomen. Immers, het is bepaald niet ondenkbaar dat die man lieft omdat hij de gelegenheid te baat neemt om dan ook maar een paar Joden een hak te zetten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s