Nieuw

Hondje dood gewurgd – twee “Zweden” vervolgd

Twee mannen worden nu vervolgd in het arrondissementsrechtbank van Skaraborg omdat ze een hond dood hebben gewurgd en hem daardoor aan lijden hebben blootgesteld. De mannen ontkennen de misdaad en geven verschillende getuigenissen van wat er werkelijk gebeurd is.

Het was in verband met een drugsgerelateerd onderzoek dat de politie een van de mobiele telefoons van de beschuldigde mannen doorzocht. Er was een film die volgens de politie laat zien hoe de twee mannen en enkele andere onbekende personen een hond blootstellen aan lijden.

Het hondje ‘Amy’ dat gewurgd werd.

In het vooronderzoek beschrijft de politie hoe de mannen een riem om de nek van een kleine Pinscher hond spannen en in de lucht houden. De hond is bloedig en schijnbaar levenloos in de film. Daarna wordt hij in een plastic zak gedaan.

De politie die het rapport heeft opgesteld, verklaart dat men met 100% zekerheid kan bepalen welke de twee mannen in de film zijn. Een van hen is eerder bekend bij de politie en kan men in de film horen praten en lachen.

– Ah bro. Ze leeft. What the fuck? Bro, ik smeek je. Steek het mes in haar, zegt de man in de film.

In een deskundigenrapport aan de politie stelt een dierenarts dat “doden door verstikking een ernstig en langdurig lijden betekent dat in strijd is met de dierenbeschermingswet”.

De mannen ontkennen de misdaad en beweren in de ondervraging dat de hond om verschillende redenen moest worden gedood. De oudste van de twee zegt dat de hond ziek was en pijn had. Hij wilde er zeker van zijn dat zij echt stierf en zegt dat hij daarom “het mes in de hals van de hond stak”.

De jongere man zegt dat de hond andere honden en mensen had aangevallen en daarom moest worden gedood. Volgens hem stierf de hond door iemand die hem met twee schoten neerschoot. Vervolgens werd de riem gebruikt om de hond in de plastic zak te leggen.

Hij geeft toe dat hij degene is die men op de film hoort en krijgt de vraag waarom hij lacht.

– Ik was geschokt. Iedereen reageert verschillend op een shock. Ik kreeg een shock gemengd met paniek, antwoordt hij.

Naast dierenmishandeling worden beide mannen ook vervolgd voor ernstige drugsdelicten. De jongere wordt ook vervolgd voor poging tot drugssmokkel en illegaal autorijden, terwijl de oudere worden beschuldigd van mishandeling en illegale bedreigingen.

De oudere man is een voormalige staatsburger van een Midden-Amerikaans land, terwijl de jongere man de Zweedse nationaliteit heeft, maar een niet-Zweeds accent heeft.

Bron:

Hund ströps till döds – nu åtalas två män
Knarksmugglare plågade hund till döds

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hondje dood gewurgd – twee “Zweden” vervolgd

 1. skeeter // januari 7, 2019 om 05:04 //

  Zelfde behandeling graag met zoveel mogelijk tijd rekken

  Like

 2. Inderdaad zelfde behandeling.
  Elke dag een deel afsnijden en er een maand overdoen zeer langzame dood .

  Like

 3. Het zijn in ieder geval ‘getinte’ Zweden 😉

  Like

 4. Gladiator // januari 7, 2019 om 11:48 //

  @Tony,

  Het zijn met ZEER GROTE ZEKERHEID islamietjes!! Weer een hond(je)

  Ik hoop niet dat ik dit ooit ga zien in mijn leven want dan is de uitkomst bij deze bekend en daar sta ik keihard voor.

  Ik maak ze af, en wel op een gruwelijk pijnlijke manier!!
  Zoiets vreet aan mij, krijg er pijn van in mijn hart dat op DIT MOMENT schreeuwt van woede!!!!!

  Wat een achterlijk volk laten wij hier tussen ons in komen wonen en onze “vrienden en helpers” spelen daarbij ook nog eens een spelletje met ons!!

  Ik vraag jullie werkelijk, hoe lang nog, kom godverdomme eens van jullie klotestoeltjes af.

  Makkelijk zal het niet worden maar mogelijk is het met zekerheid!!!!

  Anders welterusten en dream on!!
  Bah bah bah,

  Gladiator

  Like

 5. @Gladiator
  Het probleem van de Nederlanders is dat ze niet samenhouden.
  Probeer bij een geschil op de werkvloer maar eens drie man te vinden die achter je blijven staan, als het er op aan komt. Krijg je niet voor mekaar hoor.
  Mvg Tony

  Like

 6. Te pijnlijk voor woorden, een ding is zeker deze demonen kicken op de pijn van alles wat leeft, mensen jong oud dieren kinderen enz alles.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hondje dood gewurgd – twee “Zweden” vervolgd – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s