Nieuw

Franse premier kondigt keihard politieoptreden aan en maximale repressie

Franse schoolkinderen die door de ordetroepen van Macron tegen de muur gezet worden
 • Er zullen komende zaterdag 80.000 agenten ingezet worden, terwijl de overheid ook beweert dat de aantallen demonstranten steeds kleiner worden. Niemand kan zulke elkaar tegensprekende leugens nog geloven.

 • Er zijn al 5600 mensen vastgezet sinds het begin van de protesten.

 • Nieuwe wetten en zwaardere straffen.

RT:

De Franse eerste minister Edouard Philippe heeft gezegd dat de regering hard zal optreden tegen ongeoorloofde protesten en de straffen voor rellen in het kielzog van de demonstraties tegen de regering door de gele vesten, die in november begonnen, zal verzwaren.

De nieuwe maatregelen zullen de straf voor mensen die deelnemen aan rellen aanzienlijk aanscherpen, zei Philippe, terwijl hij eraan toevoegde dat het nog steeds “noodzakelijk was om de vrijheid te behouden” om in Frankrijk te demonstreren. Degenen die vreedzaam willen protesteren moeten niet gestraft worden, zei hij.

De aankondiging komt als onderdeel van nieuwe “openbare orde” maatregelen onthuld door de regering nadat de Gele Vest protesten resulteerden in geweld tegen politieagenten en overheidsgebouwen.

Het bureau van Philippe zei in een verklaring maandag dat de overheid een ,,zeer ferme houding” tegen het ,,voortdurende onaanvaardbare geweld in het land” zou nemen.

Philippe vertelde kanaal TF1 ook dat aanstaande zaterdag een grote politiemacht van 80.000 manschappen zal worden ingezet in Frankrijk, waarvan 5.000 in Parijs. Meer dan 1.000 mensen zijn al aangeklaagd in verband met de protesten en rellen, voegde hij eraan toe.

“In totaal zijn er meer dan 1.000 vonnissen uitgesproken. Ongeveer 5.600 mensen zijn sinds het begin van de [Gele Vest] beweging vastgezet,” zei Philippe.

“We kunnen niet accepteren dat sommige mensen van deze demonstraties profiteren om te rellen, om brand te stichten”, benadrukte hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Franse premier kondigt keihard politieoptreden aan en maximale repressie

 1. Een van de bekendste voorbeelden van een repressief beleid was dat van Nazi-Duitsland. In de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw werd repressie hier vooral gebruikt om politieke tegenstanders van het Nazi regime uit te schakelen. Deze werden overgeplaatst naar zogenaamde heropvoedingskampen. Een paar jaar later werden repressieve maatregelen gebruikt om joden op te sporen en te deporteren. Een land waar men tegenwoordig een zeer repressief beleid voert is Noord-Korea. Mensen worden hier door allerlei maatregelen in het gareel gehouden en dissidenten worden zonder proces opgesloten.

  Naast de onderdrukking van mensen kan repressie ook het opsporen en bestraffen van collaborateurs betekenen.

  Liked by 3 people

 2. Fransdo // januari 7, 2019 om 22:50 //

  Net zo leugenachtig als de NOS dus die ook beweerde dat het om afnemende aantallen demonstranten ging. En Inderdaad, je schakelt geen 80.000 agenten (hebben ze er wel zoveel?) om 500 demonstranten in toom te houden.

  Leugens, leugens en nog meer leugens. Of om het met één woord te zeggen: ‘Links’.

  Liked by 5 people

 3. Een van de bekendste voorbeelden van een repressief beleid was dat van Bolsjewistisch Rusland. In de jaren ‘17 t/m ‘89 van de vorige eeuw werd repressie hier vooral gebruikt om politieke tegenstanders van het bolsjevistische regime uit te schakelen. Deze werden overgeplaatst naar zogenaamde Goelags. Een paar jaar later werden repressieve maatregelen gebruikt om christenen op te sporen en te deporteren. Een land waar men tegenwoordig een zeer repressief beleid voert is de sovjet-EU. Mensen worden hier door allerlei maatregelen in het gareel gehouden en dissidenten worden zonder proces opgesloten.

  Zo, ik heb die wikipediatekst van hierboven even verbeterd 😀

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // januari 8, 2019 om 00:22 //

  Ze zijn goed op weg kruitvat te bouwen daar, dan is er ook maar 1 vonkje wat nog nodig is.

  Liked by 2 people

 5. 1) Het RESPECT voor de inheemse blanke bevolking van Frankrijk is WEG NU en nu moet het kernvolk vechten tegen de Anti White Race agenda van Brussel. Heel Inheems blank Europa moet nu van onderaf zich mobiliseren.

  2) WAAROM?? Omdat de zwarte buitenwereld nu aktiever streeft naar totale vernietiging van het door hen gehate blanke ras. Ja, teleurstellend voor mij is toch dat zoveel Hindoestanen, zelfs de niet hindoeachtigen toch fervente blankenhaters zijn, ook hindoestaanse meiden, en daarom ben ik mij gaan herbezinnen op thema’s zoals rassenhaat ok.

  3) GRENZEN RADICAAL DICHT VOOR BLANKENHATERS
  Ja dit moet de eis worden van alle inheemse blanken in heel Europa, incl voormalig Slavisch USSR gebied.

  4) Ja nu pas begin ik te begrijpen waarom de blanke (Arisch) arctische rassen zijn ontworpen door Altecrea. Het is Hindoe fundamentalistische metafysica in feite maar de zuivere en absolute Metafysica wetten van ons MESTIK universum staan absoluut boven elk geloof en religie ok, net zoals de Newtoniaanse fysica wetten. .

  Liked by 2 people

 6. 4 dewandendblog : het blanke ras is geschapen door God Almachtig.
  Zoals wel meer uit de schepping trouwens, lees het eerste bijbelboek Genesis
  Mijn lievelings hoofdstuk

  Liked by 1 persoon

 7. Neen valse MSM, het ware aantal gele hesjes bedraagt rond de 150 000. En de wereld weet het.
  Je kan alleen de debielen in EU-lala-land aan het lijntje houden.

  Liked by 1 persoon

 8. @Merel, tegen een zwarte of donkere man (dewanandblog) die geen blankenhater is zeggen dat God de blanken heeft gemaakt vind ik niet echt doordacht. Hetgeen waar u in gelooft (Blanke God), ik hoop echt voor u dat het waar is.
  Er zijn echter een hoop mensen die precies het tegen over gestelde van u denken en geloven op basis van precies diezelfde Bijbel. Ik zal u echter niet vermoeien met discutabele Bijbel versen.

  De ‘waarheid’ kun je het best verstoppen recht voor iemand’s zijn neus, wordt weleens gezegd.
  U mag zelf beslissen of de beide Pausen voor het juiste icoon bidden in het Vaticaan.

  De volgende video laat ook niets aan de verbeelding over:

  Of de Blanken de geschiedenis hebben gekaapt en vervalst, mag u zelf over oordelen.
  Al vind ik persoonlijk dat het blanke ras zich beter heeft ontwikkeld dan het donkere ras.

  Like

 9. Gladiator // januari 8, 2019 om 11:47 //

  @Krots,

  Ik zal mijn mening maar lieven niet hier neerplempen maar het komt er in het heel kort op neer dat de paus en alles wat RK is zonder uitzondering Saturnus aanbidders = dus Satanaanbidders zijn.

  En mijn mening voor wat betreft de prachtige open lucht feestjes welke steeds meer plaats beginnen te vinden in Frankrijk!!! Deze zijn naar mijn idee, nu de MSM en de zittende politiek steeds meer OPENLIJK liegen over de daadwerkelijke gebeurtenissen de omslag van wat eerst Europa genoemd werd.
  De politiek weet dit echter ze moeten nu steeds meer gaan liegen en bedriegen omdat ze de schade zo enorm mogelijk willen maken!!!!!!!

  Ik bedoel met de schade natuurlijk niet de materiële schade aan auto’s, gebouwen, winkelplunderingen door zwarten (uitsluitend door zwarten trouwens, zonder discussie!!), en wat dies meer zei!!

  Ik bedoel concreet de slachting welke nu wel zeer binnenkort zal gaan plaatsvinden onder de BLANKE EUROPESE AUTOCHTONE BEVOLKING en ik ben heel bang dat ik de uitslag hiervan al weet daar deze door mij genoemde BEA (Blanke Europese Autochtoon) te laf is, het nog steeds denkt “goed” te hebben, nog steeds denkt dat er “niets” aan de hand is, nog steeds denkt dat “onze” regeringspoppetjes dit wel weer voor HEM zullen oplossen, maar wat hier zo zeker aan is….is dat NIETS MINDER WAAR zal blijken.

  En ondanks de vele vele oproepen om alleen maar al eens samen te komen voor uitwisselen van het een en ander wordt er alleen maar verder geouwehoerd, achterlijke commentaren gegeven, gewezen op “we en ze” die een en ander moeten doen en bij de vraag van wie IS we of ze is het totale zenderstilte.

  Jullie willen een pak slaag, jullie willen jullie mooie huis kwijt, jullie willen jullie mooie autootjes kwijt, jullie willen jullie mooie vrouwtjes delen, nou, al dit moois staat voor de deur!!

  Veel plezier ermee!!

  Ik ben hier klaar mee en niet zo’n beetje ook, stelletje ouwe betjes!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s