Nieuw

Finland wil de permanente verblijfsvergunning van criminelen intrekken en hen deporteren

"Het zou aantonen dat misdaden leiden tot bestraffing en zo nodig ook tot terugzending naar hun land van herkomst."

© Pixabay

Finland heeft het afgelopen jaar veel te lijden gehad van steeds meer aan migranten gerelateerde criminaliteit, maar er zijn ook maatregelen genomen – bijvoorbeeld is men vanaf het begin van het nieuwe jaar begonnen met illegale immigranten gevangen te zetten. De woordvoerster van het Finse parlement, Paula Risikko, wil verder gaan en het mogelijk maken om de permanente verblijfsvergunning van criminelen in te trekken en hen te deporteren.

In zijn nieuwjaarstoespraak toonde de Finse president Sauli Niinistö zich bezorgd over de ontwikkelingen in Europa en Finland, met de nadruk op de toename van seksuele misdrijven en onveiligheid.

– In plaats van onze Europese waarden te exporteren, moeten we ze nu thuis verdedigen, zei Niinistö.

LEES MEER: President van Finland: “Migranten die bij ons bescherming zochten en zelfs kregen, hebben door onmenselijke daden zelf onveiligheid gecreëerd”

Toen woordvoerster Paula Risikko het Finse televisieprogramma Yles Morgonettan bezocht, sprak men onder andere over migratie en criminaliteit. Volgens Risikko is het vanzelfsprekend om mensen in nood te helpen, maar tegelijkertijd moeten de autoriteiten voorkomen dat mensen misbruik maken van het systeem en moeten degenen die een bedreiging vormen voor de natie worden uitgewezen.

– Wij moeten middelen hebben om een verblijfsvergunning op te heffen, met inbegrip van permanente verblijfsvergunningen, bijvoorbeeld in gevallen waarin mensen worden geclassificeerd als een nationale bedreiging, zei Risikko.

Op dit moment zijn permanente verblijfsvergunningen zeer moeilijk op te heffen en de voorzitster is van mening dat strengere wetten een afschrikkend effect zouden hebben.

– Het zou aantonen dat misdaden leiden tot bestraffing en zo nodig ook tot terugzending naar hun land van herkomst. Het moet duidelijk zijn dat de Finse wetgeving in Finland van toepassing is.

Bron:

Finska talmannen vill kunna häva brottslingars permanenta uppehållstillstånd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Finland wil de permanente verblijfsvergunning van criminelen intrekken en hen deporteren

 1. Fransdo // januari 7, 2019 om 15:55 //

  Wat is dat toch die weerzin tegen het verrijken van je cultuur?

  Ik snap er helemaal niets van.

  Like

 2. copywriter // januari 7, 2019 om 16:40 //

  Zitten er in Finland soms weer verkiezingen aan te komen?

  Liked by 1 persoon

 3. Gekloot // januari 7, 2019 om 17:10 //

  In Finland: “Wil mogelijk maken” denken ze eraan.
  In Nederland: Denken ze er niet aan. Behalve de PVV dan.

  Like

 4. Francois // januari 7, 2019 om 17:41 //

  Holle woorden en valse beloftes. Ik geloof het pas als ik het zie gebeuren. Maar er zal niets gebeuren. Men zingt steeds maar slaapliedjes . En de bange wezels geloven het maar al te graag. Dat is onze ondergang ,niets anders .

  Like

 5. Daar kan dat slappe Nederland nog van leren nee daar gaat de politiek thee drinken Nederlandse politiekers zijn landverraders.nsb

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s