Nieuw

“Een president die tegen zijn eigen volk is”: Salvini steunt openlijk de Gele Hesjes en haalt uit naar Macron

Patriotten Italië, screenshot Matteo Salvini facebook

De nieuwe regering van Italië heeft haar steun betuigd aan de Gele Hesjes protesten tegen de globalist Emmanuel Macron.

De nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Lega’s Matteo Salvini, heeft aangekondigd dat hij de Gele Hesjes-beweging steunt tegen het globalistenregime van de voormalige Rothschildbankier Emmanuel Macron.

– Ik steun eerlijke burgers die protesteren tegen een regerende president die tegen zijn eigen volk is, zei Salvini, die ook het geweld dat op de protesten volgde van de hand wees.

De coalitiepartner van Lega, de populistische vijf-sterrenbeweging, heeft via haar partijleider, de vice-president van het land, Luigi Di Maio, ook aangekondigd dat ze hopen dat de protesten niet zullen verzwakken. Hij was ook van mening dat politici in zowel Italië als Frankrijk doof waren geworden voor de behoeften van hun burgers en dat zij werden uitgesloten van beïnvloeding van belangrijke beslissingen die hen betreffen.

De nieuwe regering van Italië heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de fanatieke immigratieliefhebber Macron, zo noemde Salvini hem bijvoorbeeld een “experimentele kracht die is aangesteld om het elitaire politieke systeem in stand te houden”.

RT noemt de politieke uitingen van de twee Italiaanse ministers een “buitengewone openbare ruzie in de EU”.

Bron:

‘President against his people’: Salvini openly backs Yellow Vest protesters, lashing out at Macron

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Een president die tegen zijn eigen volk is”: Salvini steunt openlijk de Gele Hesjes en haalt uit naar Macron

  1. In west Europa zijn alle leiders anti eigen volk, dat ziet toch een blinde

    Like

  2. Dan is er maar één oplossing….laat Frankrijk maar bij Afrika gaan horen en een hek met stroom er op… om Frankrijk…

    Rotzooi daar houden bij die verloederde ex rot schild bankier.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s