Nieuw

Diversiteit is onze kracht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Diversiteit is onze kracht

  1. Fransdo // januari 7, 2019 om 11:01 //

    Nou, niet overdrijven Fenixx. Dit zijn vier verwarde jongens die nog niet doorhebben hoe het er in onze samenlevingen aan toe gaat. Angela Merkel zei het al, we moeten rekening houden met meer criminaliteit. Die jongens waren gewend om in hun thuisland te moeten vechten voor elk korstje brood. De ouders van deze arme vluchtelingen zijn waarschijnlijk gesneuveld of vermoord en daardoor zijn deze jongens zonder normen en waarden op straat opgegroeid. Dat kun je ook wel zien aan de gerafelde kleding en de ongewassen sokken die ze aan hebben.

    Like

  2. Monkey people showing monkey behaviour.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s