Nieuw

Cultuur-marxistisch OM onderzoekt strafbaarheid antihomopamflet

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de omstreden Nashville-verklaring beoordelen op eventuele strafbaarheid. Dat maakt het OM vanmiddag bekend nadat er ophef is ontstaan over het antihomopamflet, dat inmiddels is ondertekend door ongeveer 250 predikers en andere orthodoxe christenen.

AD >>

Ook Wilders neemt geen afstand van het cultureel terrorisme, maar moet weer met de koran lopen zwaaien die er in deze discussie niet toe doet.

Van der Staaij blijft achter antihomopamflet staan

Van der Staaij: ,,De SGP heeft er nooit een geheim van gemaakt te staan voor de Bijbelse noties over huwelijk, gezin en seksualiteit. In lijn daarmee heb ik aangegeven dat ik me kan vinden in de strekking van de Nashville-verklaring.” AD >>

De communisten van de ChristenUnie nemen afstand van antihomopamflet

Segers schrijft in een verklaring op Facebook: ,,Ik heb de Nashville-verklaring niet ondertekend omdat ik bang ben dat het gesprek over geloof en homoseksualiteit niet is gediend met deze Verklaring. AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1684 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Cultuur-marxistisch OM onderzoekt strafbaarheid antihomopamflet

  1. Kerk en staat moet naar mijn menig gescheiden worden. Verbied die religieuze partijen. En zowel pro en anti homo verbieden. We hebben een overkill aan homo festivals. En laat die dwaas van een van der Staaij maar in het gevang rotten. Die partij is behoorlijk achterlijk. Die leven net als de moslims in een totaal wereldvreemde omgeving.

    Like

  2. Robert Marsman // januari 8, 2019 om 16:17 //

    Vanwaar die verontwaardiging vraag ik me af. Je moet de afgelopen jaren wel onder een steen hebben gelegen als je nu nog niet begrijpt wat het standpunt van de SGP is omtrent homoseksualiteit of het homohuwelijk. De SGP heeft zich zolang ik me kan herinneren uitgesproken tegen homoseksualiteit of het homohuwelijk. Maar nu ineens vallen ze er over? Vreemd zeg. Alsof de SGP nu ineens niet meer mag vinden wat ze al jaren vinden. Niet om het een of ander maar ik heb liever een politicus die eerlijk zijn mening verkondigt als jankers van de goegemeente die nu eens verontwaardigd zijn omdat Van Der Staaij een pamfletje ondertekent waarin niets anders dan een bevestiging staat van hun standpunten die ze al jaren uitdragen.Het is hypocriet als maar kan.

    Dat mensen homo zijn moeten ze natuurlijk zelf weten maar laten ze maar eens gaan accepteren dat ze in land leven waar mensen ook de vrijheid hebben om ergens tegen te zijn. Maar ik wordt inmiddels doodmoe van dat homoacceptatie gedram. En ik voorspel nu al hoe meer ze beginnen te drammen des te meer tegenstand zal er tegen komen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s