Nieuw

Arnoud van Doorn: Tegenstanders van de islam moeten vernietigd worden

Haags raadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid heeft zich weer de woede van twitteraars op de hals gehaald. In zijn tweet stelde Van Doorn zaterdag dat ‘alle tegenstanders van de islam begeleid of vernietigd moeten worden’.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Arnoud van Doorn: Tegenstanders van de islam moeten vernietigd worden

 1. antiislamnu // januari 7, 2019 om 19:25 //

  Hij verkondigt gewoon de waare islam

  Like

 2. Het staat genoteerd.

  Like

 3. Benieuwd of het OM nou ook gaat onderzoeken of dit strafbaar is, maar iets zegt mij dat dat niet gaat gebeuren. Ze zullen wel weer geen mensen genoeg hebben, of een andere schaamteloze, anti-christelijke leugen oid, om de Nashville -verklaring en deze mafklapper tegelijk te onderzoeken.

  Like

 4. Wim Vreeswijk // januari 7, 2019 om 20:37 //

  Onvoorstelbaar dat de PVV ooit met deze idioot in zee is gegaan ! wat een haatdragende eikel is hij ! Eerst de PVV-zetel jatten en daarna ook nog eens een bijl in je rug zetten.

  Like

 5. Fransdo // januari 7, 2019 om 21:43 //

  Als ik zou zeggen: ‘Voorstanders van de Islam in Nederland moeten vernietigd worden’ zou het OM dan in actie komen denken jullie? De moraal hoef ik niet uit te leggen want jullie weten het antwoord al met deze Klassenjustitie in Nederland.

  Like

 6. Arnoud over Willie Dille:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s