Nieuw

VN eist van Noorwegen: Geef asielzoekers gratis geslachtsverandering!

De VN wil opnieuw de mate van cultureel marxisme in Noorwegen verhogen door het land dure seksuele geslachtsverandering-operaties voor asielzoekers te laten betalen.

Het VN-comité voor rassendiscriminatie (CERD) heeft eerder een bezoek gebracht aan Noorwegen om te onderzoeken hoe het staat met “racisme” in het land. Het rapport bevat veel punten waar de commissie de Noorse staat bekritiseert vanwege zijn “racistisch beleid”.

Aan Noorwegen wordt onder andere “gevraagd” om “racistische en neonazistische organisaties die door de sociale media en demonstraties zichtbaarder zijn geworden” te verbieden.

CERD bekritiseert ook Noorwegen voor de manier waarop migranten in het land worden behandeld. De commissie wijst erop dat Noorwegen een goede reputatie heeft betreffende mensenrechten en ruimhartig bijdraagt aan de bescherming van de belangrijke doelstellingen van de VN.

Maar de conclusie van het bezoek van de commissie in december was dat Noorwegen zijn goede reputatie niet langer verdient. De VN eist meer, en CERD heeft nu meer kritiek dan lof op Noorwegen.

Het is een schande voor gediagnosticeerde transgenders

De Braziliaanse vertegenwoordiger voor CERD, Silvio José Albuquerque e Silva, wees op de vele “structurele barrières” die asielzoekers en immigranten zonder vaste verblijfplaats ondervinden om fiscaal gefinancierde seksoperaties te ontvangen:

“De delegatie heeft ook commentaar op de belemmeringen die in de weg staan voor transseksuelen die geen permanente verblijfsvergunning hebben, inclusief studenten, arbeidsmigranten, asielzoekers en anderen die toegang hebben tot zorg. Dit probleem heeft twee dimensies: ten eerste accepteert het gezondheidssysteem geen medische diagnoses uit andere landen, wat betekent dat transgenderpersonen het proces opnieuw moeten starten. Ten tweede hebben de vluchtelingen die de door de Noorse gezondheidsautoriteiten erkende diagnoses hebben ontvangen, onvoldoende gezondheidszorg-inspanningen ontvangen.”

De Noorse krant Nettavisen becommentarieert de kritiek met het feit dat Brazilië in 2017 452,5 miljoen NOK (46 miljoen euro) aan steun van de Noorse staat heeft ontvangen.

Het tijdschrift wijst er ook op dat Brazilië is geïdentificeerd als een van de gevaarlijkste landen voor transseksuelen om in te leven, waar in de loop van één jaar 167 bevestigde gevallen van transgender-moorden plaatsvonden. In de Verenigde Staten zijn er zes keer zoveel mensen vermoord, hoewel er nog eens 120 miljoen meer mensen wonen.

De statistieken houden onvoldoende rekening met de algemene geweldsituatie in Brazilië, maar de cijfers zijn niettemin significant.

Racistische taal en burgerschapsbeleid

In een opmerkelijk commentaar van de Russische vertegenwoordiger van CERD, Alexei Avtonomov, zei hij dat immigranten zich gediscrimineerd voelen omdat de aangeboden taalcursussen de “vluchtelingen” niet de twee Noorse geschreven talen Bokmål [Bokmål is een van de twee Noorse standaardtalen. Evenals de andere Noorse standaard, het Nynorsk, is het een hoofdzakelijk op schrift gebruikte variëteit] en Nynorsk omvatten, maar alleen Bokmål.

“De staat biedt cursussen Noors aan voor immigranten, maar het is onduidelijk welke vormen van taalonderwijs worden gegeven. Immigranten lopen het risico om in verschillende situaties gediscrimineerd te worden als ze niet weten welk deel van de Noorse taal vereist is.”

CERD bekritiseert ook Noorwegen omdat het het recht heeft genomen om het staatsburgerschap die het aan immigranten heeft gegeven weer in te trekken, wanneer sindsdien is bewezen dat het IS-terroristen zijn. De vertegenwoordiger van Ivoorkust, Bakari Sidiki Diaby, ziet een groter gevaar dat immigranten die voor de terroristische organisatie IS strijden, staatloos worden als ze van hun Noorse nationaliteit worden beroofd, dan dat ze als terroristen met volledige status van “Noren” in Noorwegen verblijven.

Bron:

Norge får FN-kritikk for å ikke tilby gratis kjønnsoperasjoner for asylsøkere

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on VN eist van Noorwegen: Geef asielzoekers gratis geslachtsverandering!

 1. scherpschutter1943 // januari 6, 2019 om 18:26 //

  Tijd voor Noorwegen om uit de VN te stappen en het VN,addergebroed achter zich te laten.

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt tijd dat die overbetaalde gasten met die zelf verzonnen baantjes uit dat gebouw worden gegooid. En dan gelijk laten imploderen.

  Like

 3. Opheffen die dikbetaalde nep organisatie,s
  Die met allerlei verzinsels zichzelf in leven houden en waar bleven zij met de blanke boeren in Z-Afrika.
  Zakkenvullers zijn het meer niet de rest is lucht.

  Like

 4. Wat een goed plan.

  Snij hun snikkel er af, geef ze een hormoonbehandeling, stop ze in een bijbehorende burka, en een groot deel van het probleem is opgelost.

  Of zal het zo niet bedoeld zijn ?

  Like

 5. Heel goed plan en terug stoppen in hun achterste weten ze gelijk wat het is om genaaid te worden .
  De varkens

  Like

 6. Gekloot // januari 7, 2019 om 17:15 //

  @Fubar daar ben ik voor, kan alleen wel eens wat fout gaan bij de operatie. Ben alleen zwaar tegen die burka.
  Wil er toch van kunnen genieten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s