Nieuw

Ondergoed voor ‘transgender’-jongens van pas vijf jaar oud om hun penissen te verbergen

Dit is ziek. En het moet stoppen.

Blijf met je gore LGBTXtmZ poten van onze kinderen af. Het begon met homo-acceptatie, maar het doel was altijd om blanke christelijke samenlevingen zodanig te perverteren dat die zich niet meer voort konden planten. De Endlösung van het blanke ras is niet toevallig, het is langdurig gepland en wordt in detail uitgevoerd. Lees je in over George Lukacs, de Frankfurter Schule en Max Hirschfeld en wat hun doelen waren.

Jongens vanaf vijf jaar die hun penis moeten verbergen door speciale onderbroeken aan te trekken?

“Hey, we willen alleen maar homo hoor, en een klein beetje trans, we blijven van de kinderen af”, was dus een leugen. Perverse voorleesmiddagen voor kinderen in de leeftijd dat ze gewoon horen te ravotten in de zandbak, in bomen klimmen en er weer uit lazeren, en de kleuterjuf ze voorleest over Jip en Janneke.

Blanke jongetjes op hun 5-e wijsmaken dat ze meisjes zijn en laten steriliseren op hun 11-e, is een genocidaal-project waar de nationaal-socialisten zich nooit aan bezondigd hebben. Voor de cultureel marxisten gaat niets te ver als het ze helpt bij de Endlösung van het blanke ras. Als je de kinderen doodmaakt (steriliseert), weet je zeker dat je er binnen één generatie vanaf bent.

10 mei 1933 waren de nationaal socialisten zo verstandig de vuige schriftuur van het Institut für Seksualwissenschaft op de brandstapel te gooien. Foto wikimedia commons.

Waarom zien we deze praktijken niet in China, India, of Afrika. Punt één natuurlijk omdat die er niet vatbaar voor zijn, en wij al vanaf de jaren dertig met deze duivelse bagger geïndoctrineerd worden. En blijkbaar zijn negers en Chinezen ook niet de eerste vijand van het volk dat deze praktijken aan ons opdringt. Het zijn de blanken die geholocaust moeten worden, omdat wij de erfvijand zijn.

Cauldron Pool:

Er is een nieuwe lijn van ondergoed op de markt en het helpt ‘transgender’-jongens van pas vijf jaar oud om hun penissen te verbergen.

“Tuck Buddies” werden gecreëerd om een “comfortabele ondergoedoptie voor transgenderjongens” te zijn. Het product is ontworpen met een extra laag aan de voorkant om “een beetje vulling en dekking te bieden voor jonge transgenderjongeren.

“Mijn vijf en een half jaar oude trans dochter heeft zich vrijwel altijd gepresenteerd als een vrouw”, aldus een klant. “Als kind ging iedereen ervan uit dat ze een babymeisje was.

“Rond vijf jaar, na de overgang, begon ze echt haar penis meer op te merken, en klaagde ze erover ‘dat ‘het’ haar op allerlei verschillende manieren begon lastig te vallen’.

Nee, ik zuig het niet uit mijn anti-transgender-duim. Het is echt:

Misschien moesten we ons maar tot de islam bekeren. Islam pikt dit soort onzin niet. Dan ga je gewoon van het dak af in het kader van de vrijheid van godsdienst.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Ondergoed voor ‘transgender’-jongens van pas vijf jaar oud om hun penissen te verbergen

 1. Gladiator // januari 6, 2019 om 19:04 //

  @Piranjaha,

  Ik ben het BIJNA 100% met u eens, een heel goed stukje overigens en werkelijk te gek voor woorden en ik zei bijna voor 100% mee eens waarmee ik bedoel dat het bekeren tot de Islam me toch een brug te ver lijkt!!
  Dit is niet meer op een normale en vredelievende manier goed te krijgen, hier moet echt grof geschut voor in stelling gebracht worden, daar ben ik zeker van!!

  Geen petities meer, geen demonstraties meer, niets van dat dit alles.
  De echte beuk erin, hoe???

  Door te luisteren naar anderen, door ideeën uit te wisselen, door groepen te vormen (evt per provincie), door je voor te bereiden op de klap die komen gaat en welke niemand door heeft door alle afleidingsfeestje van o.a. “gele hesjes” enz enz enz!!!

  Duidelijk!

  En denk erom, straks niet huilie huilie doen als de klappen gaan vallen, en 1 ding weet ik zeker, deze zullen zeer binnenkort gaan vallen, deze zullen de blanke MINDERHEID met een beetje pech geheel van de kaart gaan vegen en er zal onverbiddelijk worden toegeslagen, het wordt recht in onze gezichten letterlijk aangekondigd!

  En wij staan erbij en kijken ernaar.
  Ben hier nog maar ff want dit zet geen zoden aan de dijk zo…….

  Avé
  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // januari 6, 2019 om 19:58 //

  Liked by 1 persoon

 3. marijke // januari 6, 2019 om 20:23 //

  Vanmiddag op ned 2 `Andere tijden ` gezien ? ……wat een heimweeeeeeeeeeeeee

  Liked by 1 persoon

 4. ja het oude Zionistische Manifest rond 1870 was radicaal anti white man, complot tegen hele blanke ras.

  Dit is zeker waar ok, zelf meegemaakt:

  [waction0091:15] Helaas is homoseksualiteit toch een vorm van individuele biologische en genetische zelfmoord en elke homoseksueel is zich hier ter dege van bewust, dat hsij geen nageslacht kan verwekken en meewerkt aan de versterving van zijn eigen familie, kaste, machtsclan, etnische groep, eigen ras, eigen volk en soort. Als alle korte, klein geschapen en minder potente vieszwarte hindoestaanse jongens en mannen in Nederland nu meteen ‘bekeerd worden tot zuivere, praktiserende homofielen’, dan sterft de hele hindoestaanse gemeenschap binnen 1 generatie totaal uit en vele hindoehaters en koeliehaters zouden hier zeker dolgelukkig om zijn en een groot nationaal feest organiseren om de totalitaire en geperfectioneerde genocide en legale Hindoe Holocaust van alle vieszwarte hindoe mensaapachtigen in superieur BBB Arisch Arctisch Nederland te vieren.

  Bron: openbare brief aan DWH april 2017: Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH Delft),
  verzoek participatie, samenwerking en activiteiten voor niet blanke Gamma’s.
  Info boek ‘Mijn leven in Drijfzand’, Sanam, bekende hindoestaanse homo
  http://www.dewanand.com/waction0091.htm

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s