Nieuw

Kijk: Duitse politieagenten slaan op nieuwjaarsavond op de vlucht voor baldadige Arabische asielzoekers

Een video die op sociale media viraal gaat laat naar verluidt migranten en asielzoekers zien die op oudejaarsavond in Berlijn politieagenten aanvallen.

De video werd gepubliceerd met de titel “Arabische migranten voeren oorlog tegen Brlin politie NYE”.

Veel mensen reageren boos op het onvermogen van de politie om de relschoppers aan te pakken.

De Duitse regering verwacht tegen het einde van 2020 ongeveer 93,6 miljard euro uit te geven aan de kosten in verband met de vluchtelingencrisis.

De meeste immigranten die in Duitsland zijn aangekomen, zijn geen vluchtelingen uit Syrië. Het zijn moslim-immigranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten die de stroom immigranten uit Syrië hebben uitgebuit om Europa binnen te vallen als “vluchtelingen”. Het multiculturalisme heeft in Europa gefaald.

Bron:

Watch: German Police officers run away as Arab refugees start rioting on New Year’s Eve

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Kijk: Duitse politieagenten slaan op nieuwjaarsavond op de vlucht voor baldadige Arabische asielzoekers

 1. Like

 2. antiislamnu // januari 6, 2019 om 22:44 //

  Godsamme wat een verschrikkelijke lafheid van de politie dit is echt een enorme schande hoe kan het gebeuren dat ze die moslims zo hun gang laten gaan echt een gigantische vernedering dit.

  Like

 3. Piranjaha // januari 6, 2019 om 23:15 //

  Blanke Fransen mogen ze wel helemaal de tyfus slaan.

  Like

 4. Gladiator // januari 6, 2019 om 23:32 //

  Dat dit kan gebeuren ligt aan het simpele feit dat 99,9% van de parate politietroep hun wetten en regels niet kennen.

  Ze durven gewoonweg niets te doen tegen dit bruine tuig onder andere door dat politiek correcte geouwehoer van Verkel en consorten.
  Ze (de agentjes) hebben kindjes op school, een huisje gekocht (van de bank) een autootje (geleased) en dus…….moeten ze wel.

  Echter als ze in hun knipwagentjes ergens in een dorp, stad of langs een autoweg staan te flitsen dan voelen ze zich weer opperagentje en krijgen weer van tijd tot tijd een stijve leuter van hun moedige optreden tegen die blanke boosdoeners.

  Ik walg van dit soort dombo’s die zich laten gebruiken als robotje en in een nog minder fraai voorbeeld als hulpje bij het innen van belastinggelden en huisuitzettingen en wel uitsluitend nog bij BLANKE AUTOCHTONE EUROPEANEN en absoluut niet meer bij allochtonen!!! Dit laatste beste mensen is een keihard en vaststaand FEIT!!!

  Allochtonen worden niet uit huis gezet en zo ja dan staat er al een ander huis geheel ingericht op hun te wachten!! Dit is Europa anno 2019, is dat niet geweldig om mee te mogen maken, zo niet…….kom op dan….doe er samen met mij iets aan dan!! (oei, niet doen hoor, is gevaarlijk en de AIVD leest hier mee….toch!!! pffffffffffffffffff)

  Tegen alles wat bruin allochtoon is gebruiken ze fluwelen handschoentjes. Een schande om waar te nemen!!!

  Soms zou ik willen dat IK nog steeds voor de Roverheid zou werken om hierin een beetje te “corrigeren” zal ik maar zeggen maar aan de andere kant bah bah bah bah…..stelletje achterbakse minkukels!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een ontstellende lafheid van die politie-lui. Dit is werkelijk weerzinwekkend, ze laten zich gewoon aftuigen door die bontkraagjes. Wat voor types gaan er eigenlijk nog bij de politie? En waarvoor? En in plaats van dat ze deze allochtone psychopaten oppakken, wordt het vuurwerk verboden. Het wordt mij steeds duidelijker dat die islamieten worden geïmporteerd om ons blanke europeanen en onze rechtsorde te slopen: stel je voor dat dit blanke jongeren zouden zijn geweest. Die zouden deze politie-lafaards wel met grof geweld hebben gearresteerd en vervolgens zou een D66 rechtbank vol vrouwelijke rechters ze met plezier van een strafblad hebben voorzien, bah.

  Liked by 1 persoon

 6. Schieten.

  Like

 7. Duchesne // januari 7, 2019 om 12:14 //

  Ik zie een politiemacht die niet langer baas is maar verplicht aanwezig moet zijn, ongetwijfeld zal er een massa ontslagnames volgen…..en daarom wil de Duitse overheid net als de Nederlandse veel allachtonen in uniform, met de denkwijze dat soort eigen soort onder de duim kan houden.
  Rascitisch in het kwadraat, als je erover nadenkt….

  Er is sprake van politie en geweldsmonopolie als het eigen burgers betreft, en dat werkt omdat eigen burgers rust en stabiliteit willen, vooruitgang. Daarom kan politie tegen eigen burgers geweld gebruiken met weinig risico….echter als de politie tegen allachtonen wapens trekt en gaat schieten is het antwoord machinegeweervuur op alles in uniform. Ik vermoed dat de knechten vannde staat met deze uitleg het veld in worden gestuurd….om ten koste van alles, incluis de levens van collega’s escalatie te voorkomen. En dus de macht te laten glijden naar de tegenpartij….

  Als je dit soort beelden ziet, dan weet je dat jou veiligheid in de handen van politie niets waard is, men kan zelf niet eens meer bewegen….Dit is het kantelpunt waarbij de burger recht en veiligheid in eigen hand moet nemen, dit is het punt waarop een democratie zou erkennen te falen en de burgers het recht op zelfbescheming zou moeten toekennen, voor zover de grondwet daarin niet voorziet….

  Als eennregering niet de verantwoordelijkheid aankan dan dient men af te treden en de fouten te erkennen, een dictatuur die vanuit fortificaties regert al chaos tolereren mits belastingen kunnen worden geind.

  Alles word duurder, heeft iemand u ooit al verteld dat belastingverhoging het falen van de politiek symboliseerd? Dat is namelijk wat belastingverhoging is, een officieel falen om in goede orde en fatsoen te regeren.

  Ik heb een boodschap voor alle lezers en ook eigenlijk de redactie van Fenixx:

  ” Je hebt een leven, een leven met stress, boosheid en woede die voortkomen uit machtloosheid kosten jou als mens je gezondheid en jaren van je leven, slopen je gezinsleden en je komt geen stap verder. Je zakt weg in somberheid en verliest levenslust….
  Mij overkomt het ook dat een mooie dag word verziekt door berichten waar ik ziek, boos of gewoon verbijsterd naar kijk. Maar dat is mijn eigen schuld, ik laat het gebeuren.
  De vijand heeft eigenlijk al een slag gewonnen zonder nog maar in je straat te zijn geweest. Jij hebt de last, je relatie en je omgeving delen mee in negatieve viberaties om het zo te zeggen en je komt geen steek verder.

  Nul fucking niets.

  Daarom het volgende; zoek elkaar op, maak contact en zet projecten op, leg netwerken aan, maak je weerbaar, en vooral, werk naarietsconstructiefs toe waar je blij van word, discussies voeren met elkaar over allachtonen en andertuig is preken voor de eigen parochie, iedereen weethet al, je krijgt enkel bevestiging. Maar waar ligt de macht om dingen te veranderen? Bij hen die nog steeds ontwetend zijn of in twijfel, de macht van het getal.
  En of je nu een complete zwaar gewapende volksmilitie opzet of een vliegende EHBO post of je gaat jongeren leren te survivallen en met wapens om te gaan, je doet iets constructiefs waar anderen ookiets aan hebben. Het maakt blijer, meer positief en je vergrootje kansen enorm.

  Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die depressief worden van alle berichten en die niet meer weten wanneer ze voor het laatst gelachen hebben. De vijand wint ! Jij verliest ! Wil je winnen, organiseer je dan, werk naar een doel toe en in groepsverband kun je ontzettend veel, veel meer dan een kudde geitenneukers en kleedjeskruipers ooit zullen kunnen.

  Sta op, informeer je en informeer anderen, maar vooral, organiseer, als er eenmaal ergens vier of vijf man georganiseerd zijn komt er vrij snel meer bij, niemand wil de eerste zijn bij het redden van eigen leven en toekomst, maar het is mogelijk het meest waardevolle dat je oot zult hebben.

  Ik heb nu enkele mensen gezien en gesproken, ik hang tussen emigraitie en blijven om te vechten in, en ongeveer iedereen zit ergen in twijfel, afwachtend of iets….iemand….dat….

  Wacht niet, wees alles voor, beweeg, maak sterk, weerbaar, wijzer, organiseer, plan en verenig, en de toekomst is van jullie !

  Duchesne.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // januari 7, 2019 om 12:26 //

  Herzienze versie van andere stukje met minder fauwten.

  Ik zie een politiemacht die niet langer baas is maar verplicht aanwezig moet zijn, ongetwijfeld zal er een massa ontslagnames volgen…..en daarom wil de Duitse overheid net als de Nederlandse veel allachtonen in uniform, met de denkwijze dat soort eigen soort onder de duim kan houden.
  Rascitisch in het kwadraat, als je erover nadenkt….

  Er is sprake van politie en geweldsmonopolie als het eigen burgers betreft, en dat werkt omdat eigen burgers rust en stabiliteit willen, vooruitgang. Daarom kan politie tegen eigen burgers geweld gebruiken met weinig risico….echter als de politie tegen allachtonen wapens trekt en gaat schieten is het antwoord machinegeweervuur op alles in uniform. Ik vermoed dat de knechten van de staat met deze uitleg het veld in worden gestuurd….om ten koste van alles, incluis de levens van collega’s escalatie te voorkomen. En dus de macht te laten glijden naar de tegenpartij….

  Als je dit soort beelden ziet, dan weet je dat jou veiligheid in de handen van politie niets waard is, men kan zelf niet eens meer bewegen….
  Dit is het kantelpunt waarbij de burger recht en veiligheid in eigen hand moet nemen, dit is het punt waarop een echte democratie zou erkennen te falen en de burgers het recht op zelfbescheming zou moeten toekennen, voor zover de grondwet daarin niet voorziet….

  Als een regering niet de verantwoordelijkheid aan kan dan dient men af te treden en de fouten te erkennen, een dictatuur die vanuit fortificaties regeert zal chaos tolereren mits belastingen kunnen worden geind.

  Alles word duurder, heeft iemand u ooit al verteld dat belastingverhoging het falen van de politiek in “ultima forma” symboliseerd?
  Dat is namelijk wat belastingverhoging is, een officieel erkend falen van de politiek om in goede orde en fatsoen als eennware herder over volk en land te regeren. Ze falen totaal !

  Ik heb een boodschap voor alle lezers en ook eigenlijk de redactie van Fenixx:

  ” Je hebt een leven, een leven met stress, boosheid en woede die voortkomen uit machtloosheid kosten jou als mens je gezondheid en jaren van je leven, slopen je gezinsleden en je komt geen stap verder. Je zakt weg in somberheid en verliest levenslust….
  Mij overkomt het ook dat een mooie dag word verziekt door berichten waar ik ziek, boos of gewoon verbijsterd naar kijk. Maar dat is mijn eigen schuld, ik laat het gebeuren.
  De vijand heeft eigenlijk al een slag gewonnen zonder nog maar in je straat te zijn geweest. Jij hebt de last, je relatie en je omgeving delen mee in negatieve viberaties om het zo te zeggen en je komt geen steek verder.

  Nul fucking niets.

  Daarom het volgende; zoek elkaar op, maak contact en zet projecten op, leg netwerken aan, maak je weerbaar, en vooral, werk naar iets constructiefs toe waar je blij van word, discussies voeren met elkaar over allachtonen en andertuig is preken voor de eigen parochie, iedereen weet het al, je krijgt enkel bevestiging. Maar waar ligt de macht om dingen te veranderen? Bij hen die nog steeds ontwetend zijn of in twijfel, de macht ligt in het getal……..Stick your heads together !

  En of je nu een complete zwaar gewapende volksmilitie opzet of een vliegende EHBO post of een drone verkenningseenheid met bommogelijkheid, of je gaat jongeren leren te survivallen en met wapens om te gaan, je doet iets constructiefs waar anderen ook iets aan hebben. Overlevings kansen vergroten waar ene overheie en regering ze weggooit.
  Het maakt blijer een vooruitzicht te hebben en meer positieve dingen in het vooruitzicht te hebben dan om in zak en as te gaan zitten wachten op een toneelstuk waar je zelf ook je eigen rol in kan herschrijven, en je vergrootje kansen enorm.

  Grab yourself by the sword or the pussy, and move ! Act! Get your life back !

  Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die depressief worden van alle berichten en die niet meer weten wanneer ze voor het laatst gelachen hebben. De vijand wint ! Jij verliest ! Wil je winnen, organiseer je dan, werk naar een doel toe en in groepsverband kun je ontzettend veel, veel meer dan een kudde geitenneukers en kleedjeskruipers ooit zullen kunnen.

  Sta op, informeer je en informeer anderen, maar vooral, organiseer, als er eenmaal ergens vier of vijf man georganiseerd zijn komt er vrij snel meer bij, niemand wil de eerste zijn bij het redden van eigen leven en toekomst, maar het is mogelijk het meest waardevolle dat je ooit zult hebben.

  Ik heb nu enkele mensen die op Fenixx zitten gezien en gesproken, ik hang zelf tussen emigratie en blijven om te vechten in, en ongeveer iedereen zit ergens in dezelfde twijfel, afwachtend of iets….iemand….dat….we gaan het gewoon doen, wat dan ook !

  Wacht niet, wees alles voor, beweeg, maak sterk, weerbaar, wijzer, organiseer, plan en verenig, en de toekomst is van jullie !

  Duchesne.

  Liked by 1 persoon

 9. marhammed // januari 7, 2019 om 14:52 //

  Het is enkel als de blanke man verkeerd geparkeerd staat dat politie met matrak op zijn gezicht zou slaan! Dan zijn ze sterk en stout met een grote mond !Het zijn lafbekken! En politiekers nog meer! Maar op een dag zal sociale vrede niet meer betaalbaar zijn, dan zal het burgeroorlog zijn!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s