Nieuw

Bloedbad in Duitsland: Syrische asielzoeker steekt 17-jarige jongen in zijn hals

Volgens de ooggetuigen was de aanval gisteravond op het station Beucha in Saksen niet iets voor zwakke zenuwen. Een Syrische asielzoeker heeft meerdere malen op een jongen ingestoken, onder andere in zijn hals.

Het nieuwe jaar begon zoals het oude eindigde: Duitsland maakt zijn reputatie als land van “Stabbing-Terrors” waar. Niemand weet precies of de Midden-Duitse staten meer getroffen worden of dat de politie en de media daar alleen maar meer informatie aan het publiek verstrekken.

Dus ook gisterenavond weer op het kleine station van Beucha bij Leipzig. Zoals gemeld door Bild-Regional (politierapport nog niet beschikbaar), zou een jonge asielzoeker uit Syrië (16) een mes rechtstreeks in de hals van een jaar oudere jongen geramd hebben.

Meerdere malen met een mes gestoken – het ging om een meisje

En niet slechts één keer, maar er wordt gezegd dat hij meerdere malen heeft gestoken. Ricardo Schulz, hoofdofficier van justitie, wilde vanmorgen niets zeggen over het motief en waarom het slechts een poging tot doodslag was die werd onderzocht – “om onderzoeksredenen”. De dader, die in het asielonderkomen in Waldsteinberg verbleef, had de vriend van het meisje blijkbaar al lang geleden bedreigd.

De jongen die neergestoken is, is naar verluidt een Duitse jongen, die ernstige verwondingen heeft opgelopen, waaronder verwondingen aan zijn nek, arm en been. Er is momenteel geen levensgevaar.

Bron:

Blutbad in Beucha: Syrischer Asylbewerber sticht 17-Jährigem in den Hals

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Bloedbad in Duitsland: Syrische asielzoeker steekt 17-jarige jongen in zijn hals

 1. antiislamnu // januari 6, 2019 om 19:59 //

  Scheit ziek wordt ik van die pleuris nep asielparasieten zo’n galbak moet je van boven tot onder open snijden

  Like

 2. Fransdo // januari 6, 2019 om 20:24 //

  Of zijn hoofd er af halen. Daar zijn ze zelf in Marokko ook niet vies van.

  Like

 3. Ik durf niks zeggen, het is verboden.

  Like

 4. Gladiator // januari 7, 2019 om 01:01 //

  Tja mensen,

  Wanneer beginnen we hier daadwerkelijk iets aan te doen, want 1 ding kan ik jullie verzekeren en wel met 100% garantie, het komt, het komt, het komt ook hier naar toe, naar jullie, en da’s niet leuk, en IK kan het weten, misschien dat iemand zich dat nog kan herinneren!!!!!!!

  We worden nu toch al uitgemaakt voor vieze racist en we krijgen toch al overal WEL straf voor waar dit allochtone tuig een aai voor krijgt.

  Kom verdomme uit jullie stomme luie stoeltjes…..en anders stop met dat gekanker en veroordeel.

  Oei, trap ik nu op tere zieltjes……beats me, was ook keihard de bedoeling.

  Wat een lam en laf volk hier.

  Maar nogmaals, het komt ook bij jullie, niet tegelijk maar wel met zekerheid.

  Rust nog maar snel ff!!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Gekloot // januari 8, 2019 om 11:41 //

  @Gladiator Nee natuurlijk komt het hier niet, want het is hier toch al die zooi. Misschien iets minder maar toch het is er al. Hoe veilig voelt men zich hier nog in Nederland?

  Jij roept mensen op en daar wordt volgens mij nauwelijks gevolg aangegeven. Zijn wij dan echt te lam of te laf? Weet ik niet. Maar willen en kunnen wij hier allemaal wel tijd voor vrijmaken?

  Maar ook hoe kan men dan contact met jou opnemen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s