Nieuw

Bezorgster (16) als derde op een avond met geweld overvallen in Oss: ‘Ik durf niet meer alleen door het donker te fietsen’

foto politie Oss.

Een 16-jarige bezorgster van Restaurant Koyo uit Oss is vrijdagavond van haar bezorgfiets geslagen en overvallen door vier mannen met zwarte kleding aan en capuchons op.

Deze heftige overval op de minderjarige leverde de overvallers 41 euro op, maar deze avond haar tekende haar diep. ,,Ik durf dit werk niet meer te doen of zelfs maar alleen op de fiets door het donker te fietsen”, vertelt ze aan deze krant.

Eindhovens Dagblad >>

“Check besteladressen, bel bestellingen na, geef koeriers weinig geld mee en meld verdachte situaties direct bij de politie op telefoonnummer 112”.

En geef vooral géén signalement !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (555 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

7 Comments on Bezorgster (16) als derde op een avond met geweld overvallen in Oss: ‘Ik durf niet meer alleen door het donker te fietsen’

 1. Duchesne // januari 6, 2019 om 17:27 //

  Dit soort overvallen op kinderen vreet aan onze samenleving, en is een vorm van terreur die tot op heden nog niet is gedefineerd, al dan niet word verstopt en verzwegen met als reden politieke “correctheid….”

  Bij deze, ik noem het : Sektarische indoctrinatie criminaliteit, ofwel : Sic !

  Zo voed je kinderen op met een arbeidsmoraal van handen uit de mouwen steken als je iets wil, of tracht je als kind trots je eerste geld zelf te verdienen, gebeurd er zoiets ! Fuckers ! Schoften !

  De eind regie ligt in Den Haag, en denk maar niet dat met een stembusronde alles word opgelost, want dat word het niet. We zijn politiek niets meer, er is een nepkabinet in een nep kamer met een nep democratie gestuurd door een stel neppers, met echte wilde dieren en clowns en een leugenpers die de democratische waarden in de stoofpot houdt…kapotgekookt.

  Like

 2. Fransdo // januari 6, 2019 om 17:44 //

  Melden bij 112? En dan? Aangifte doen misschien? En dan? Als het ‘witte’ mannen waren dan wordt er misschien nog iets gedaan. Bij niet witte mannen krijgt het dezelfde prioriteit als met een diefstal van een 8 jaar oude fiets.

  Like

 3. De politie en burgemeesters van het land zijn veel liever in voorbereiding voor de Iftar vieringen in de diverse gemeentes die ze zelf organiseren! Dat is een terugkerend jaarlijks hoogtepunt voor ze.
  In 2017 was het al de 14de keer, zoals een agent dat in de video zegt, dat het georganiseerd wordt, waar kosten noch moeite voor worden gespaard om de Islamitische medemensch wederom te vertroetelen.
  Helaas denken nog teveel Nederlanders dat de politie rechtvaardig is en een goede vriend van ze, maar zoals je hier in deze video ziet, is de vijand al volledig geinfiltreerd binnen het korps. Over je blanke overvallen dochter maken ze zich absoluut niet druk.

  Like

 4. Jochem Jaarsma // januari 6, 2019 om 20:22 //

  “Check besteladressen, bel bestellingen na, geef koeriers weinig geld mee en meld verdachte situaties direct bij de politie op telefoonnummer 112”

  “…maar stik d’r voor de rest maar in 16-jarige meid, die omvolking moet en zal er komen” aldus de kinderloze tot regeringsleider gekozen -door wie eigenlijk?- immer grijnzende hufter uit ’t Haagsche.

  Like

 5. En de NOS blijft maar verbinden.

  Like

 6. Gladiator // januari 7, 2019 om 11:38 //

  Tja mensen,

  Ik blijf het maar herhalen, we staan erbij en kijken ernaar, vinden het allemaal walgelijk maar doen er niets tegen.

  Daarbij, als ik die hufter van een Aalbersberg zie die zich wel heel erg op zijn gemak zal voelen bij deze sekte met een pedofiel aan het hoofd, wordt ik werkelijk niet goed.

  Moet er werkelijk niet aan denken dat ik door dit stuk stront aangehouden cq verhoord zou worden.
  Hoewel het spelletje wat ik dan met hem zou spelen beslist in het verkeerde keelgat zou schieten bij dit onderkruipsel.

  Wat een vieze walgelijke vertoning van een Nederlandse politiedienst!!
  Deze dienst kan en mag niet, sorry, nee nooit meer serieus genomen worden, het is gewoon een schertstheater wat zich hier afspeelt, om doodziek van te worden!!!
  Dit zou absoluut niet mogen plaatsvinden daar dit nogal een aantal harde regels cq wetten met voeten treedt!!!

  Gladiator

  Like

 7. Fransdo // januari 7, 2019 om 12:37 //

  Walgelijk zeg dat eerste filmpje. Wat doen die mensen hier en wat zijn het? De smoes was toch ‘vluchtelingen’? Nou lekker dan, al die vluchtelingen. Dus nogmaals, als het vluchtelingen zijn dan zijn ze inmiddels behoorlijk omhoog gevallen. Als het geen vluchtelingen zijn (en iedereen weet natuurlijk stiekem wel dat het dat helemaal niet zijn, nogmaals, vluchteling is altijd al een smoes geweest) dan behoren ze hier helemaal niet te zijn. En dat is geen discriminatie, dat is een mening omdat Nederland er is voor de Nederlanders en niet voor fortuinzoekers die onder het pseudoniem cultuurverrijking hier naar toe zijn gehaald. Er is namelijk geen enkele reden om die mensen hier heen te halen. Vluchtelingen kunnen in de regio opgevangen worden zodat zelfs die hier niet behoren te zijn en we zitten ook niet op een nieuw apartheidsregime te wachten omdat we allen weten hoe dat in Zuid-Afrika afgelopen is. Ook niet op een multiculturele samenleving omdat ik op dat soort verrijking niet zit te wachten. Als ik cultuur wil opsnuiven dan ga ik wel op vakantie naar het buitenland.

  En vreselijk hoe die politieagenten inmiddels tot een Links verlengstuk zijn verworden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s