Nieuw

VIDEO: Hier schieten asielzoekers met vuurwerk op Duitsers in Keulen

Het was weer een chaotische nieuwjaarsavond in Keulen, waar in 2015 het beruchte massamisbruik door bijna uitsluitend “vluchtelingen” plaatsvond.

Net als in Nederland en andere delen van Europa gebruiken migranten verschillende vormen van vuurwerk als een soort wapen tegen zowel de lokale bevolking als de politie en hulpdiensten.

In een videofilm van een treinstation in Keulen hoort men hoe de migranten achter het vuurwerkterrorisme woorden als “nazi-hoer” gebruiken tegen de weinige etnische Duitsers die zich op straat wagen. Er wordt ook “Allahu akbar” gescandeerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on VIDEO: Hier schieten asielzoekers met vuurwerk op Duitsers in Keulen

 1. antiislamnu // januari 5, 2019 om 18:53 //

  Ik was in Kassel met de kerst compleet overspoeld met asielparasieten lachend en schreeuwend slenteren de nigers over de straten zichtbaar genietend van het vele geld aan uitkeringen en kinderbijslag.
  Gezin met 4/5 kinderen is rond de 4000€ aan inkomsten dus natuurlijk is dat lachen voor ze .
  En de Arabische en Noord-Afrikaanse asielparasieten kijken je stuk voor stuk agressieve aan de haat straalt uit hun verrote ogen .
  En wat ook opvalt ze lopen allemaal in de duurste merkkleding en kunnen het schijnbaar permitteren om vol op te genieten van de restaurants en terrasjes
  Kassel centrum is volledig in handen van asielparasieten stad is echt een nachtmerrie om daar te zijn we waren blij dat we weer naar huis gingen.
  .

  Liked by 1 persoon

 2. Raveltje // januari 5, 2019 om 20:36 //

  Ik denk dat de meeste steden vol zitten met dat soort volk

  Like

 3. Kijk toch in Amsterdam of Almere en je zal onmiddellijk kotsen.

  Like

 4. Seacull // januari 6, 2019 om 16:59 //

  Hier in het Hoge Noorden is het rustig veel te koud om naar buiten te gaan.
  Hier geen last van wij zijn tevreden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s