Nieuw

Trump zegt dat hij een muur kan bouwen omdat het een ‘nationale noodsituatie’ is

klik voor groter

Eeeuh ja, maar dat was het gisteren ook al, en toen had je nog een meerderheid in het Huis van afgevaardigden. Nu niet meer.

Dus waarom heb je in godsnaam die muur niet op dag 1 gebouwd? Dat gezeur over 5 miljard is nauwelijks een argument:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Trump zegt dat hij een muur kan bouwen omdat het een ‘nationale noodsituatie’ is

 1. “Dus waarom heb je in godsnaam die muur niet op dag 1 gebouwd?”

  Er zijn al heel wat kilometers muur gedaan en met name hersteld. Waarom Trump toch met toestemming van de democraten verder wil? Waarschijnlijk omdat dat de normale route is plus dat dit al decennia speelt dus ook niet opeens paniekerig gedaan moet worden, je moet het overzicht behouden. Belangrijk voor Trump is wel dat het gebeurt voor 2020, dat kan een reden zijn waarom hij nu gas aan het geven is. Het lijkt ook alsof hij gewacht heeft totdat de democraten de meerderheid in het huis hebben maar dat kan hij nooit van te voren voorspeld hebben dus dat moet toeval zijn. Hij geeft nu iig vol gas en het feit dat hij puntje bij paaltje de muur kan bouwen is natuurlijk een heel interessant gegeven waardoor Trump de bovenhand heeft. Daarom vind ik het gedrag van de democraten onbegrijpelijk want alle deskundigen zeggen dat de muur noodzakelijk is, een groot deel van het volk wil het, desondanks weigeren ze maar willen wel grote bedragen aan hulp in het buitenland uitgeven. Dat gaat ze geheid stemmen kosten en ik vermoed zelfs dat Trump het bewust op deze manier speelt, hij zet de democraten schaakmat en hoe langer ze dat niet willen inzien hoe groter de schade is die ze zichzelf toebrengen. Dit speculeer ik maar het klinkt vrij logisch, je zou denken dat de democraten niet zo dom zijn, aan de andere kant als je ziet hoe blij pelosi met haar nieuwe positie is kan de dronkenschap van de macht de geesten flink vertroebelen en hoogmoed komt voor de val.

  Hoe dan ook, hij geeft nu gas en mijn moeder zei altijd: beter laat dan nooit.

  Like

 2. Ik denk dat zodra hij de noodsituatie uit roept de democraten een afzettings procedure starten.Je kan hem nog zo goed vinden maar é

  Like

 3. één ding is zeker hij is in staat de wereld in chaos te dompelen.

  Like

 4. Arminius // januari 6, 2019 om 01:39 //

  Stef // januari 5, 2019 om 23:15 // Hoezo kan het erger dan?

  Like

 5. Ik denk dat Trump dit als een win win situatie ziet. (Huis van Afgevaardigden kwijt)
  Als ‘iets’ lukt op politiek gebied met behulp van de Democraten, zegt hij: Kijk eens hoe goed ik met de Democraten kan samenwerken in landsbelang als het moet en als het niet lukt kan hij zeggen: Kijk eens hoe de Democraten me tegenwerken, dat heb ik altijd al gezegd.
  Maar als hij nog een keer herkozen wilt worden, dan zal die muur er voor de verkiezingen moeten staan.

  Like

 6. Stef, hij heeft idd de mogelijkheden de wereld in chaos te dompelen door bv atoomoorlogen te starten zoals “experts” voorspelden wanneer hij aan de macht zou komen, dat is niet gebeurd, sterker hij heeft de hand geschud met kim. Hij zou het hele m.o. plat kunnen bombarderen, dat is niet gebeurd, sterker hij trekt de troepen terug. Hij had de grenzen open kunnen gooien want de wereld is van iedereen zodat allerlei drugs en foute elementen ongehinderd het land binnen kunnen komen met alle gevolgen van dien, dat is niet gebeurd, sterker hij wil de grenzen streng bewaken. Hij zou de economie van het land naar de klote kunnen helpen zoals “experts” voorspelden wanneer hij aan de macht zou komen, dat is niet gebeurd, sterker het land draait als een tierelier, etc etc.. Maarrrr…. theoretisch zou het kunnen zoals iedere president van de vs dat zou kunnen.

  Like

 7. Gekloot // januari 6, 2019 om 16:07 //

  @Dick Als die muur er maar komt! Dat hoop ik echt. Men heeft het nu over die shutdowns, maar in het verleden zijn er meer shutdowns geweest en daar hoor je niets over.

  Like

 8. trebor2110 // januari 6, 2019 om 17:22 //

  Ja inderdaad wat zijn de kosten voor de grensbewaking voor Nederland en het onderhouden van asiel/gelukszoekers en illegalen .

  Like

 9. @Gekloot
  Als de muur er niet komt dan wordt Trump niet herkozen in 2020 en dat is dan ook terecht. Als Trump herkozen wil worden dan moet de muur er komen en hij kan het zelfs zonder toestemming maar heb begrepen dat dat wel heel veel andere zaken met zich meebrengt zoals rechtszaken die direct tegen Trump gestart zullen worden, plus dan zien velen daarin de bevestiging dat het een dictator is en de democratie in gevaar brengt dan wel geschonden wordt. Ik denk en vrees dat de democraten het daar op gaan gokken, dus nooit toestemming zullen geven en als Trump de noodmaatregel aangrijpt hopen dat dat tegen hem zal werken.

  Het is ongelofelijk allemaal en dat komt omdat er enorme krachten achter de schermen spelen die een tegenovergestelde agenda hebben, diezelfde machten brengen oa ook brexit beetje bij beetje aan het wankelen, dat is voornamelijk mogelijk omdat heel veel mensen erin trappen of gewoon bang zijn voor confrontaties en denken door te conformeren de dans te ontspringen en beseffen niet dat ze op die manier van de regen in de drup komen en het enkel nog erger maken, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Ik vind het rete spannend en ben benieuwd hoe dit zich gaat ontknopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s