Nieuw

San Francisco – neger verkracht een 99-jarige oma

politiefoto

De politie van San Francisco heeft een man gearresteerd die op oudejaarsavond een oudere vrouw (99) in haar bejaardenhuis aanviel en seksueel misbruikte. De verdachte is 26 jaar oud en moet zich nu verantwoorden voor de geslachtsaanval, inbraak en mishandeling.

De aanval door de dader die door onderzoekers werd geïdentificeerd als Teandre Howard-Kidd vond plaats op 31 december in een rusthuis in wat de lokale bevolking het “Pings” gebied van San Francisco’s Chinatown noemt.

Dader gefilmd door bewakingscamera
Het afschuwelijke incident was aan het licht gebracht door slaapzaalpersoneel dat verdachte beelden op bewakingscamera’s had ontdekt. Zij gaven de foto’s door aan de politie, die de 26-jarige intensief zocht, hem opspoorde en uiteindelijk arresteerde.

Slachtoffer hoopt “nooit meer haar kwelgeest te zien”.
Het slachtoffer overleefde de aanval zonder letsel. De directeur van het bejaardentehuis bracht een bezoek aan de oudere vrouw en zei dat hij “onder de indruk was van de moed en de sterke geest” van de 99-jarige. De meervoudige grootmoeder hoopt haar kwelgeest dus nooit meer terug te zien.

Bron:

99-Jährige von jungem Mann sexuell missbraucht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on San Francisco – neger verkracht een 99-jarige oma

 1. Ja en dit stopt nooit. Dit middeleeuws tuig neukt zelfs nog een gevulde vuilniszak , auto uitlaat,putdeksel. Het maakt ze niet uit , hebben geloof ik ook geen voorkeur. Een hoogbejaarde dame laten ze ook niet met rust want, het syndroom van bijl “24 uur per dag geil”. Wat voor beesten gen zouden die hebben ?

  Like

 2. was tijd terug in Amerika een oudere vrouw die woonde in een afgelegen boerderij en was ook
  door zo n vuil stuk vreten verkracht hij vond het kennelijk zo lekker en is erna nog 2 x terug gegaan

  Like

 3. Negers zijn geile beesten net als negerinnen homo bestaat bij hun niet. Hun vreten alles kaal en neuken de boel onderste boven als het eventjes kan en blanken toekijken of meedoen.

  Like

 4. jullie zijn niet blank maar wit // januari 6, 2019 om 20:03 //

  jullie zijn niet blank maar witten en gezien jullie geschiedenis de grootste criminelen van het universum

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s