Nieuw

Politicus Franse Groenen: “We moeten minder kinderen krijgen voor het milieu en om ruimte te maken voor migranten”

Yves Cochet screenshot yt

Yves Cochet was mede-oprichter van de Groene Partij in 1984. Hij was van 2001 tot 2002 Frans minister van Milieu en van 1997 tot 2011 lid van het Franse parlement.

Onlangs gaf hij een interview aan de Franse linkse krant Le Nouvel Observateur.

Frankrijk heeft een van de hoogste geboortecijfers van alle blanke landen (als het daar nog voor in aanmerking komt), deels vanwege de sterke Afrikaanse bevolking daar, maar ook omdat de staat royale subsidies verleent aan gezinnen met kinderen.

Cochet wil dat deze worden teruggeschroefd.


Moeten we de demografische groei afremmen om het klimaat te redden?

(…..) We moeten ook rekening houden met de demografie. Het is een waarheid als een koe: om het aantal inwoners op aarde te verminderen, moeten we minder kinderen maken.

Moeten we de geboorten beperken?

(…..) Ik stel voor om ons beleid dat geboorten aanmoedigt, om te keren door de logica van uitkeringen voor gezinnen om te keren. Hoe meer kinderen u hebt, hoe minder uitkeringen u ontvangt, en zodat u na de derde geboorte niets meer ontvangt!

Moet Frankrijk de meeste moeite doen?

Als we accepteren dat we “neomalthusiërs” zijn, worden we snel beschuldigd van racisme en elitarisme. Daarom wil ik duidelijk maken dat ik mij niet richt op de armste landen, die meer kinderen produceren dan andere landen. Integendeel. De rijke landen zijn de eerste die demografisch moeten afnemen. Zij zijn de landen met de meest vervuilende levensstijlen.

Bovendien zou het beperken van onze geboorten ons in staat stellen om de migranten die bij ons aankloppen beter op te vangen.

Bron:

L’ex-député écolo Yves Cochet veut « limiter nos naissances pour nous permettre de mieux accueillir les migrants »

De link naar Le Nouvel Observateur van FdeSouche gaat naar de krant en niet naar het artikel. Dus even verder zoeken, en wat blijkt in “The Fanaticism of the Apocalypse: Save the Earth, Punish Human Beingshaalt Pascal Bruckner Yves Cochet aan die in 2009 al hetzelfde gezegd zou hebben:

Deze site beweert ook dat de Groene moordenaar het in een interview op 3 januari 2019 gezegd heeft. En ‘Marianne‘ zegt hetzelfde en verwijst ook naar de hele krant en niet het interview.

Nou, dan zal het wel kloppen en zal Le Nouvel Observateur wel zo’n kutkrant zijn waar je niet normaal naar kan linken en geen stukken van kan vinden omdat ze niet door het plebs gelezen willen worden. Hopelijk steken de gele hesjes het in de fik ! En hopelijk is Yves Cochet dan ook net binnen, de genocidale maniak.

Blanken uitroeien om meer ruimte te maken voor negers. Ze moesten hem in zijn blote kont midden in Congo droppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Politicus Franse Groenen: “We moeten minder kinderen krijgen voor het milieu en om ruimte te maken voor migranten”

 1. Het zou goed voor het milieu zijn als ze al die groenen op ruimen.

  Liked by 2 people

 2. Pislammers en de groenen een combinatie die voor verrotting zorgen!!

  Like

 3. Fransdo // januari 5, 2019 om 23:39 //

  Wat is dat toch met die groenen? Is het de milieuvervuiling die voortijdig hun hersens aantast? Is het omdat veel van hen vegetariër zijn terwijl mensen toch omnivoren zijn?

  Is het iets in hun opvoeding waardoor ze die onstuitbare drang tot zelfvernietiging hebben of is het nog wat anders?

  Als het leven je nou niet bevalt stap er dan uit. Daar heb je tegenwoordig hele goede injecties voor. Maar ga niet mij lastig vallen met je waangedachtes en de hele vervelende consequenties daarvan voor je landgenoten want ik en anderen genieten wel van het leven. Flikker toch op, egoïst!!!

  Liked by 2 people

 4. Homo zonder kinderen gaat ons vertellen hoe het moet, dat denk ik

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // januari 6, 2019 om 10:38 //

  Ennals de migranten heir eenmaal zijn helpen ze mee de originele bevolking naar beneden te trekken. En voor wie zijn of haar kind opvoed met een arbiedsmoraal en zelfstandigheid, een avondje is genoeg om je kind kapot terug te krijgen…..voor 4 tientjes….

  https://www.ed.nl/brabant/bezorgster-16-als-derde-op-een-avond-met-geweld-overvallen-in-oss-ik-durf-niet-meer-alleen-door-het-donker-te-fietsen~a8579d27/

  En zo worden dagelijks kinderen kapotgemaakt door onze culturele verrijkingen. Spreek vooral je lokale Groen links en VVD politici hierop aan, ze hebben regelmatig openbare vergaderingen in het gemeentehuis waar je spreektijd kun aanvragen, dat zijn de fundamenten en steunpilaren van de terreurzaaiers in Den Haag.

  Like

 6. Jack vanderVeen // januari 6, 2019 om 10:48 //

  DUCHESNE, indien je dat artikel aandachtig leest, ik heb geruit het Brabants dagblad, dan moet men constateren dat 100euro ontvreemd is. Want overval was na aflevering.

  Like

 7. bedonderde burger // januari 6, 2019 om 10:51 //

  Wat denkt deze gestoorde nar van een Jonestown, maar dan enkel voor ‘groenen’ en ‘socialisten’ dat ruimt dan al aardig op, dan kunnen de normale mensen daarna het probleem dat door dit soort gekken is geschapen gaan oplossen.

  Like

 8. Duchesne // januari 6, 2019 om 12:50 //

  Jack vanderVeen….100 gedeeld door 4….en dat is het waard om een kind te beroven??? Dit is geen gedrag van beschaafde mensjes, en ongetwijfeld zullen er blanken zijn die dit ook doen, maar haal de gekleurde daders weg en onze wetten werken weer, onze sameleving is weer veilig.

  Men zegt dat politie er is voor de veiligehdi, maar wiens veiligheid? Die van de belasting inkomsten….die van de politici die de boel leegstelen en verraden, die van de geimporteerde verrijking wanneer weer een overval, verkrachting of andere misdaad plaatsvind. Thuis voel ik me hier niet, veilig nog minder, en tegelijkertijd zit ik hier gevangen in machteloosheid, niet beschikkend over voldoende geld om te vertrekken, niet welkom zonder geld waar dan ook, en ondertussen moet ik met lede ogen aanzien hoe enkelen van onze eigen soort ons gewoon terroriseren door dieren te importeren. Geen mensen, die vragen geen asiel aan in onze contreien, die zien en weten beter dan wie dan ook wat de dieren brengen.

  Zoals Gladiator al zei, toetsenbord helden maar niemand die komt als er een uitnodiging is om de koppen bijeen te steken. O ja, er zijn wel mensen, maar veelte weing om het verschil te maken. Wel genoeg om te emigreren, maarde meesten hebben ook weinig….

  …..vraag ik me wel af, waar maak ik me druk om als ik niets te verliezen heb? geen eigen huis of wat dan ook, dus waarom zou ik me druk maken over Diefstal en roof?

  Ik dnek dat mij iets onbetaalbaars word ontstolen, namelijk vrijheid en gelijkheid, wederzijds respect, eerlijkheid. Zit geen prijs op, maar heeft wel een grote waarde. Zo is denk ik de boel verdeeld, materialisten versus idealisten.

  Misschien is dat wel het eindpunt van alle discussie die ras en ideologie overstijgt, leven als mens in ontwikkeling of als “Rupsje Nooitgenoeg” ……

  Liked by 1 persoon

 9. Cochet, van Algerijns-Joodse afkomst. Every.SIngle.Time.

  Like

 10. Gekloot // januari 6, 2019 om 14:24 //

  Ruimte maken voor migranten? Wat dacht hij van euthanasie?

  Like

 11. @Daniel // januari 6, 2019 om 13:02 /

  Ik had nog gezocht …
  Heb je een bron ?

  Like

 12. Je ouwe vaar had zijn kwak tegen de kachel moeten spuiten.Dan had het met een sisser afgelopen.wezenloos figuur.

  Like

 13. Yves Cochet wordt genoemd als één van de bekende Europarlementariërs die assistentes of medewerksters seksueel intimideren.

  Voor één keer een link naar DDS dan maar:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/schokkend-meerdere-vrouwen-zeggen-dat-het-europees-parlement-volzit-met-viezeriken/

  Like

 14. skeeter // januari 7, 2019 om 05:12 //

  halve gek, we moeten stoppen met geld pompen in die neuk maar raak landen, vallen ze zo met milioenen tegelijk om.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s