Nieuw

Parijs: Benjamin Griveaux, woordvoerder van de regering, geëvacueerd vanuit zijn kantoor nadat demonstranten de voordeur opengebroken hebben

De woordvoerder van de overheid Benjamin Griveauxwerd werd zaterdag geëvacueerd na een inbraak in de gebouwen van het staatssecretariaat aan de Rue de Grenelle.

Volgens een ter plaatse aanwezige getuige hebben rond 16.30 uur ongeveer vijftien mensen, sommigen in het zwart gekleed, anderen met een geel vest, de deur van het ministerie opengebroken met een bouwmachine.

De binnendringers kwamen de binnenplaats binnen, vielen voertuigen aan en vertrokken snel. De staatssecretaris en zijn personeel zijn in veiligheid gebracht. Een onderzoek werd geopend en toevertrouwd aan het 3e arrondissement van de gerechtelijke politie van Parijs.


Het gebouw huisvest ook het Ministerie van Betrekkingen met het Parlement. Maar volgens onze informatie zijn er ook inbraakpogingen geweest op andere afdelingen.
Le Parisien >>

Hier langere versie hoe de deur opengebroken wordt.

Ook werden er dit keer weer banken aangevallen met bouwmachines

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s