Nieuw

Oorlog in de Italiaanse coalitie: De linkse 5-sterren willen invasiejihadisten van de NGO-smokkelschepen toelaten – Salvini is woest

Het rommelt al een tijdje bij links Italië. Salvini is té succesvol. De invasie naar Italië is met 90% afgenomen, en daarom heeft de EU de jihad verlegd naar Spanje waar ze een staatsgreep gepleegd hebben, maar ook in Italië zelf protesteren de bolsjewisten steeds harder.

Verschillende linkse burgemeesters in gekende maffiose steden zoals Palermo en Napels hebben aangekondigd zich niet langer aan de door Salvini opgelegde regels te zullen houden en willen hun havens weer openstellen voor de moordenaars en verkrachters uit Afrika.

En nu denkt de linkse Vice-Premier Luigi di Maio in ene dat hij ook enige zeggenschap heeft. En heeft aangeboden tijdelijk vrouwen en kinderen op te nemen.

Ook Mark Rutte loopt weer voorop om de eigen bevolking uit te roeien:

Het gaat om mensen die door Sea Watch van een smokkelschip zijn gehaald. Het aanbod van Nederland is opmerkelijk, omdat de migranten volgens een ingewijde in Libische wateren uit zee zijn gehaald. In principe is de kustwacht van dit land dan verantwoordelijk, maar de Sea Watch 3 is snel naar internationale wateren gevaren.

Haar schip Sea Watch 3 vaart onder Nederlandse vlag. De Duitse hulporganisatie gebruikt daarvoor als postadres het kraakpand Vrankrijk in de Spuistraat in Amsterdam.

“We verwelkomen migranten”, “Gewoon chanteren”. De ruzie tussen Maio en Salvini breekt uit

Aan de ene kant Luigi Di Maio en aan de andere kant Matteo Salvini. Net zoals de minister van Binnenlandse Zaken moet omgaan met de aanvallen van links tegen zijn veiligheidsdienst, plaatst de vice-premier een bom die naar een aardbeving ruikt voor de uitvoerende macht. En dat riskeert de relatie tussen M5S en Lega te kraken.

Centraal in het geschil staan ​​de 49 migranten aan boord van de twee NGO- schepen. Sea Watch en Sea Eya varen al dagen op open zee zonder dat er een haven aangedaan is. Malta stond hen toe de territoriale wateren binnen te varen, maar gaf geen toestemming aan te meren.

En zo lijkt het erop dat Di Maio aan het einde van de rit continue oproepen van NGO’s, links en diverse andere verwarden heeft geaccepteerd om de Italiaanse havens te openen (al was het maar gedeeltelijk).

“Voor mij kan geen enkel kind met zijn moeder nog steeds op zee gegijzeld worden door het egoïsme van alle Europese staten – schrijft Di Maio – Malta moet onmiddellijk vrouwen en kinderen uit die boten aan land brengen en ze naar Italië sturen. We nemen ze mee naar binnen. We zijn weer klaar om, zoals altijd, een les in menselijkheid te geven aan heel Europa”.

Zo citeert Il Giornale de verwarde marxistische omvolkingspsychopaat.

Di Maio blijkt een EU-slaaf:

De minister van Arbeid verzekert ons dat dit niet betekent dat hij “toegeeft aan chantage” door degenen die Italië alleen maar in twijfel trekken om de kwestie van de twee NGO’s op te lossen. In werkelijkheid is er ook druk van de EU die, via Commissaris Dimitris Avramopoulos, gisteren “de lidstaten opriep om deze gezamenlijke inspanning te steunen en bij te dragen tot het zo snel mogelijk veilig aan land brengen van degenen aan boord”.

Salvini reageert onmiddellijk op de lafhartige Facebookpost van de globalistenknecht Di Maio:

“Een Duits schip en een Nederlands schip in de Maltese wateren. Maar Italië zou opnieuw de gastheer moeten zijn. Ons Italië, dat de afgelopen jaren al bijna een miljoen mensen heeft verwelkomd, ons Italië, waar meer dan een miljoen kinderen in absolute armoede leven. De mensenhandel moet een halt worden toegeroepen”.

Salvini staat inmiddels bovenaan in alle peilingen en geniet een vertrouwen van 70%. Di Maio kan gillen en klagen wat hij wil, maar hij wil vast geen nieuwe verkiezingen.

Van mij mag het. Dan komen de verhoudingen nog wat anders te liggen en zullen we zien wat een populistisch bewind kan als het niet langer een blok aan het been heeft in de vorm van de 5-sterren jammeraars.

Vergelijk de populariteit van Salvini eens met die van de globalistische Rothschild-huurling Macron. Het is tijd om schoon schip te maken. In heel Italië.

 

In heel Europa !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Oorlog in de Italiaanse coalitie: De linkse 5-sterren willen invasiejihadisten van de NGO-smokkelschepen toelaten – Salvini is woest

 1. SUPER Artikel waarvoor Dank.

  Like

 2. Je denkt zij aan zij te vechten voor je land,maar dan gebeurt het ,de Aanval in je rug en blijkt die vijf sterren gewoon een infiltrant te zijn van Brussel en het wijste is te blijven weigeren want dan moeten er nieuwe verkiezingen komen en blijft er niets over van de vijf sterren en blijkt opnieuw dat Links net Duitsers zijn ,
  NIET TE VERTOUWEN OP GEEN ENKELE MANIER.

  Liked by 1 persoon

 3. Niets van aantrekken van die mekkerende geiten. En die linkse burgermeesters aanpakken.

  Like

 4. Links is altijd fout geweest, en nog steeds.

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // januari 5, 2019 om 18:05 //

  Gelijk het belasting infuus naar de sanctuary cities afknijpen. Money talks

  Like

 6. Jack vanderVeen // januari 5, 2019 om 22:20 //

  Lynxe honden waren vroeger niet te vertrouwen.
  Lynxe honden zijn nu niet te vertrouwen.
  Lynxe honden zullen nimmer te vertrouwen zijn.

  Like

 7. Link-SS zijn nazie schreeuwers en proberen daarmee af te dekken dat zij de SSers zijn de gestapo de NSDAPers. de haat naar zichzelf en naar eigen volk is schizofreen. Een soort hersenrot een drang naar zelfvernietiging!!

  Maar waarom dan zoveel mensen willen meenemen in hun gekte?!
  Spring massaal van de mount-everrest?!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s