Nieuw

Leugenmedia – allemaal !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Leugenmedia – allemaal !

  1. Hoe mee we klagen hoe erger ze worden .Er zitten duivelse mensen hier achte,r moeilijk te achterhalen. Alleen eigen mening ventileren alleen maar rotzooi asociaal duivels willen door videoverklaring euthansie aan demente ouderen geven. Je zal maar zulke rot kinderen hebben die dit doen.Zulke zieke egoistische kinderen en zitten vrolijk te vertellen duivelse kinderen horen ook spuitje te krijgen samen met moeder gekke moeder alles laten verklaren dan spuitje geven idee van duivelse blanken. Pleeg zelf moord zulke duivelse kinderen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s