Nieuw

Illegale immigratie succesvol gereduceerd: Australië kan vluchtelingenkampen sluiten

Zo ziet succesvol “vluchtelingenbeleid” eruit: de Australische regering kan nu twee interneringskampen voor migranten op het vasteland sluiten – het rechtvaardigt de stap met het afnemende aantal illegale binnenkomsten. Het Maribyrnong hoogbeveiligde centrum in Melbourne zal onmiddellijk worden gesloten en het Blaxland-complex in Sydney in mei, zo meldden de Australische media, onder verwijzing naar de immigratieautoriteiten.

Op dit moment bevinden zich nog steeds 1250 mensen in detentiekampen op Australische bodem, waaronder bootvluchtelingen en mensen die hun toegestane verblijfsduur hebben overschreden of wier visum om morele redenen is ingetrokken.

De sluiting van de hoogbeveiligde kampen in Melbourne en Sydney reduceert het aantal interneringskampen tot zeven. In 2013 waren er nog 26, waarin op dat moment 10.200 mensen gevangen zaten. Nog eens 1000 bootvluchtelingen worden momenteel vastgehouden in kampen in de eilandrepubliek Nauru en op het eiland Manus, dat behoort tot Papoea-Nieuw-Guinea. Sinds 2013 biedt Australië daar onderdak aan asielzoekers die over zee aankomen.

Bron:

Illegale Einreisen erfolgreich reduziert: Australien kann Flüchtlingslager schließen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Illegale immigratie succesvol gereduceerd: Australië kan vluchtelingenkampen sluiten

 1. Zo’n Bandt is natuurlijk zelf een terrorist. Raar dat Australie dit zo goed doet, maar bv in de MH17 affaire totaal fout zit. Rare jongens, die Aussies.

  Like

 2. Australie heeft al genoeg problemen met de moslims die er al zijn en de politie is gewoon zoals in Europa op de hand van de islamisten. Een van de dapperste jongere dames die ik ken doet verslag.

  Australie is gewoon bang dat de blanke bevolking nu nog ruim in meerderheid zich masaal tegen de islamitische bevolking schaart en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
  De omvolkingsagenda gaat ook daar gewoon door, alleen op een lager pitje. De bevolking zogenaamd laten zien dat je wat aan het probleem doet, terwijl de neukende als konijnen bende gewoon ongestoord zijn gang kan blijven gaan.

  Like

 3. Fransdo // januari 6, 2019 om 13:57 //

  VERSCHRIKKELIJK zeg dat filmpje. Hier is dat ook zo en wellicht nog erger. Probeer hier maar eens met een cameraploeg door de Haags schilderswijk te lopen of door Molenbeek.

  Laten we bij de eerstkomende verkiezingen niet vergeten wie ons dit heeft aangedaan!!!!!!

  Like

 4. Gekloot // januari 6, 2019 om 17:28 //

  @Fransdo. Ja de “Haagse Schilderswijk” is een regelrechte ramp! Met een grote boog omheen rijden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s