Nieuw

Gele Hesjes Frankrijk – Deel VIII

klik voor groter

Het zijn er weer veel, net als vorige weekenden ondanks wat de leugenpers u probeert wijs te maken.

Want het is niet alsof de systeemmedia een agenda hebben en u allemaal hetzelfde praatje moeten verkopen van de globalistische dictatuur.

Parijs.

Niet alleen in Parijs is het druk, dit zijn beelden uit Bordeaux waar de betogers optrekken naar de beurs, maar ook uit kleine provinciestadjes komen filmpjes.

Parijs – Politiescooters zijn in brand gestoken. De berijders ervan zijn nergens te zien.

Het lijkt er op alsof ze geparkeerd stonden en op een hoop gegooid zijn, misschien is het bij een politiebureau.

Demonstranten trekken op richting het parlement.

Duizenden trekken op richting het parlement.

Bloedhonden bij het parlement.

Burgers vechten terug tegen de bloedhonden.

Wat nou met je schild en je wapenstok joh, ik loopt gewoon door.

Macron heeft het belastinggeld van de burgers gebruikt om nieuwe voorraden traangas en rubberkogels aan te schaffen.

De grond ligt bezaaid met flash-balls.

En dit zult u bij de NOS wel niet te zien krijgen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Gele Hesjes Frankrijk – Deel VIII

 1. Fransdo // januari 5, 2019 om 19:06 //

  Kun je toch wel zien dat die publieke pers net zo ver achter loopt als die globalisten en moslims die zij menen te moeten beschermen tegen de waarheid.

  Ze zijn allebei niet van deze tijd meer.

  Liked by 1 persoon

 2. Johan P // januari 5, 2019 om 19:10 //

  Allemaal fake-filmpjes, toch? De NOS zegt toch zelf dat het allemaal wel meevalt? Het worden er steeds minder, dat zegt Macron ook en die is net zo geloofwaardig als onze hoogge-eerde leider Mark Rutte.
  Want wij weten toch allemaal dat onze staatsmedia ons nooit zouden voorliegen. Nee toch?

  Like

 3. antiislamnu // januari 5, 2019 om 20:07 //

  Wij weten het hier wel maar de pest is dat ruime meerderheid het niet weet stuur dit artikel snel door naar zoveel mogelijk mensen.

  Liked by 1 persoon

 4. bozeoudeman // januari 6, 2019 om 17:39 //

  Allemaal heel leuk maar is dit niet in het voordeel van multiculti? Het gaat deze gele hesjes namelijk om zaken waar ook de nieuwe Europeanen zich makkelijk bij kunnen aansluiten, dat leidt dan tot een soort ‘verbroedering’ en VN/EU en Soros aanhang zijn weer een forse stap dichter bij hun utopische ‘heilstaat’, waar islam samen met DDR socialisten de macht hebben. Dat denken zij, maar de islam zal als overwinnaar zegevieren, vrees ik, zie Iran. Dus wat moet ik bij deze gele hesjes denken? Ik zie hier tot nu toe niets positiefs in. Ik zie eerder een (geslaagde?) poging om bij voorbaat de angel uit een brede Europese beweging tegen VN/EU en Soros klonen te halen, door deze hesjes beweging opeens te laten ontstaan en te promoten. Verdeel en heers, vrees ik. Daar zijn de poppen bespelers achter de schermen erg goed in. Ik volg het met argusogen, net als indertijd toen de ‘Messias’ Obama zich aandiende en blijf sceptisch.

  Like

 5. En zo hoort het. Slaan met wapenstok, traangas? Gewoon politie filmen en met hun gore smoel op internet pleuren. Later vinden we ze wel. Kunnen hun kinderen trots op ze zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. Nu alle filmpjes gezien. Mijn bloed kookt. Hoewel geen geel hesje kannik verklaren dat Ik geen diensten meer aan politieagenten. Ik minacht ze. Zouden meer mensen moeten doen. Artsen, hypotheekadviseurs of gewoon winkelmedewerkers. Kots ze uit. Dan is de macht weg.

  Liked by 1 persoon

 7. Fransdo // januari 6, 2019 om 20:07 //

  @Bozeoudeman. Die gele hesjes zijn net als een soort foutcode op je computer. Die zegt iets tegen je maar achteraf blijkt er toch een groter achterliggend probleem te zijn. De gele hesjes protesteren tegen het beleid van Macron heb ik begrepen die onder andere de brandstofaccijnzen wil verhogen alsmede de pensioenleeftijd. Als je nu kijkt naar onze AOW dan gaat dat net zo. De AOW wordt tegenwoordig voor een groot deel uit de Algemene middelen betaald omdat ambtenaren die door wanbeleid inmiddels totaal naar de sodemieter hebben geholpen maar dat niet gaan toegeven. Dat wil de overheid niet want die algemene middelen moeten vrij blijven voor andere politieke hobby’s zoals de EU en het importeren van zo veel mogelijk economische gelukzoekers. Daar heeft de overheid een paar trucs voor zonder dat ik nu aanspraak maak op volledigheid.

  Allereerst laten ze de AOW niet meegroeien met de inflatie en loonontwikkelingen. In de tweede plaats schaft men het partnerpensioen af en in de derde plaats doen ze net als of wij allemaal veel ouder worden en daardoor dus langer moeten doorwerken waardoor de overheid uiteindelijk twee jaar extra premie kan heffen bij een gelijkblijvende eindleeftijd.

  Vervolgens gaat men allerlei allerlei doelbelastingen introduceren. Dat is een truc om meer geld te genereren wat uiteindelijk toch bij die Algemene middelen terecht komt en daar eigenlijk ook uit bekostigd zou moeten worden. De hoge BTW ging in de crisistijd om hoog vanwege die crisis, weet u nog. Wel die crisis is nu voorbij maar die verhoging niet, nee de lage BTW gaat óók omhoog, hypotheekrenteaftrek wordt beperkt, ziektekostenaftrek was al beperkt, we krijgen vliegbelasting en een hogere energiebelasting, zogenaamd vanwege het milieu. Daar staan weer subsidies tegenover maar ik hoorde van de week dat die subsidies beperkt worden tot 50 miljoen terwijl die belastingen 200 miljoen opbrengen. De tabaksaccijns gaat ook stijgen (sterker nog, daar ligt een heel plan voor klaar) zogenaamd om extra zorgkosten te betalen voor rokers. Nou dat kan uitkomen want ik kan nu al tot aan mijn 130e levensjaar in een ziekenhuis liggen want dat heb ik de afgelopen 50 jaar al betaald.

  Voorts verdubbelen de bekeuringen elke vijf jaar en worden er soms extra snelheidscontroles ingelast om begrotingen elders rond te krijgen. Wij hebben in Nederland twee belastingdiensten: de belastingdienst en het CJIB.

  Voorts, u weet dat de naam ‘wegenbelasting’ al een tijdje geleden is afgeschaft en dat had redenen omdat wegenbelasting oorspronkelijk moest worden gebruikt om gaten in wegen te dichten maar nu hoofdzakelijk nog wordt gebruikt om gaten in begrotingen te dichten.

  Kort samengevat: de gele hesjes demonstreren primair tegen al die maatregelen maar weten daarbij drommels goed dat zij eigenlijk demonstreren tegen die afschuwelijke EU- en de import van ongebreideld en ongecontroleerde hordes cultuurverrijkers omdat zij weten dat de enige bedoeling van Macron is om dat daar uit te bekostigen. .

  Like

 8. Dat heeft geen zin @antislamnu, dan zeggen ze: “Ja, in Parijs nu,” zonder op te merken dat het dichterbij komt.

  Like

 9. De gele hesjes protesteren tegen het dictatuur van de elite, welke hun eigen volk uitroeit.

  Like

 10. @Chip. Whatever, maar volgens mij komt dat op het zelfde neer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s