Nieuw

Door Mark Rutte geïmporteerde terreurverdachte probeerde op politie te schieten bij arrestatie – krijgt in de gevangenis lectuur om verder te radicaliseren

© Pixabay

Wat een fuck up. EU-huurling Mark Rutte importeert terroristen om de Nederlandse bevolking te holocausten. Buitenlandse politie-infiltranten leveren onklaar gemaakte schietwapens aan het geïmporteerde gajes.

Wat buitenlandse politie-infiltranten hier doen, en waarom ze nep-wapens leveren om een nep-aanslag uit te lokken wordt verder niet duidelijk gemaakt. Maar dat mag allemaal kennelijk weer sinds de IRT affaire en Van Traa.

Justitie verdenkt een van de op 27 september in Weert opgepakte terreurverdachten van poging tot moord op agenten bij zijn arrestatie. De 21-jarige Waïl El A. zou, voordat de politie hem in de boeien sloeg, hebben willen schieten op politiemensen. Dat lukte niet omdat het wapen was geleverd door een politie-infiltrant en onklaar gemaakt.

Het doelwit van El A. zou de jaarlijks terugkerende culturele terreur van de gay-pride in Amsterdam geweest zijn.

Nou ja. Kan Waïl zo meteen in het gevang lekker zijn kennis over de islam wat bijspijkeren, want nergens in Nederland is er meer islamitische lectuur voorhanden dan juist daar.

Door de vrijheid van godsdienst is het lastig om verspreiding van islamitische lectuur waarin radicale ideeën worden verkondigd, te verbieden voor jihadisten in de gevangenis. Dat zeggen deskundigen tegen de NOS.

Jason Walters, gooide ooit granaat naar de politie in Den Haag, en is daadwerkelijk gederadicaliseerd, legt uit:

“Het is vrijwel onmogelijk radicale moslims af te snijden van Islamitische lectuur die hun radicalisme enkel bevestigd of voedt, omdat dat de facto neer zou komen op een totaalverbod op Islamitische lectuur als zodanig. Politiek is dit waarschijnlijk ook niet haalbaar,”

Nee, dat is inderdaad onhaalbaar. En moeten we ook niet willen, want ik wil het gewoon kunnen lezen. Daarom moeten we inzetten op remigratie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Door Mark Rutte geïmporteerde terreurverdachte probeerde op politie te schieten bij arrestatie – krijgt in de gevangenis lectuur om verder te radicaliseren

  1. Fransdo // januari 5, 2019 om 14:30 //

    Ik dacht dat ik nu zo’n beetje alle ridicule voorbeelden al voorbij had zien komen maar het lijkt wel of het nog steeds gekker kan.

    Wat is de volgende stap van deze ridicule overheid richting radicalisering in progress? Een wapenvergunning?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s