Nieuw

Denemarken verscheurt staatsburgerschap en stuurt islamist naar huis

"Hij heeft zijn tijd in Denemarken gebruikt om ons te verraden en heeft geprobeerd Denemarken te ondermijnen en te destabiliseren. Daarom hoort hij hier niet thuis."

De 58-jarige Marokkaan Said Mansour, ook wel bekend als “De boekverkoper van Brønshøj”, is in 2015 twee keer veroordeeld voor ophitsing tot terrorisme en werd hij zowel van zijn Deense staatsburgerschap beroofd als tot uitzetting veroordeeld. Nadat hij in Denemarken ongewenst was verklaard, werd hij op vrijdag gedeporteerd naar Marokko. “Hij heeft geen plaats in de Deense samenleving”, zegt de Deense premier Lars Løkke Rasmussen.

In Denemarken lukt het dus wel om wegens terrorisme veroordeelde migranten hun staatsburgerschap te ontnemen en bovendien te deporteren.

Het land heeft nu de veroordeelde terrorist Said Mansour, 58, gerepatrieerd na het sluiten van een speciale overeenkomst met het thuisland Marokko. Dit is echter geen algemene repatriëringsovereenkomst, maar een overeenkomst die specifiek bedoeld is voor de veroordeelde man, rapporteert het Deense nieuwsportaal Ritzau.

Het Noord-Afrikaanse land heeft ook garanties gegeven voor de bewaking van de nu gedeporteerde islamist.

De deportatie is ook mogelijk gemaakt door vooraanstaande Deense politici, zoals premier Lars Løkke Rasmussen en minister van Buitenlandse Zaken Anders Samuelsen. Rasmussen is onder andere in Marokko geweest en heeft de uitzetting besproken.

Mansour in vliegtuig.

Samen met Deense politieagenten kwam Said Mansour laat op vrijdag in Casablanca aan.

In 2015 werd Mansour veroordeeld wegens het aanmoedigen van terrorisme. Tegelijkertijd werd zijn Deense staatsburgerschap ingetrokken en werd hij veroordeeld tot levenslange uitzetting. Het vonnis werd vervolgens door het Hooggerechtshof aangenomen. Hij was al eerder veroordeeld wegens het aanzetten tot terrorisme.

– We hebben dus weer een andere islamist uit de weg geruimd, en dat is een prettig gevoel. Daar hebben we lang voor gevochten. Nu zit hij ver weg in een cel in een povere Marokkaanse gevangenis en dat bevalt ons goed, zegt de woordvoerder voor het immigratiebeleid van de Deense Volkspartij Martin Henriksen, schrijft TV2.

– Ik ben erg blij dat we met de uitwijzing van Said Mansour een duidelijk signaal naar de buitenwereld sturen, zegt Lars Løkke Rasmussen.

– Criminele buitenlanders die onze waarden ondermijnen en zelfs terrorisme bevorderen, horen niet thuis in de Deense samenleving.

Minister van Buitenlandse Zaken en Integratie Inger Støjberg is ook blij met de uitzetting.

– Hij heeft zijn tijd in Denemarken gebruikt om ons te verraden en hij heeft geprobeerd Denemarken te ondermijnen en te destabiliseren, en daarom hoort hij hier niet thuis.

Bron:

Danmark river upp medborgarskap och skickar hem terrordömd muslim

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Denemarken verscheurt staatsburgerschap en stuurt islamist naar huis

 1. Eén zwaluw maakt nog geen zomer maar een goed begin is het halve werk.

  Like

 2. En het blijkt dus mogelijk te zijn een verleend staatsburgerschap weer te ontnemen, ondanks de protesten van de Brusselse elite. Dit is een goed teken, wat minder voor de criminele streepjes-Nederlanders. Send them back!

  Like

 3. Hoera! Stuur ze naar de Noordpool, zodat ‘de jihad’ ondergeschikt wordt aan het overleven zelf. Eens zien hoever Allah hen zal brengen.

  Liked by 1 persoon

 4. Thx Fubar, very kind. Ill keep it in my mailbox to study it later.

  Like

 5. En de rest? Die griezelen van ons en onze walgelijke westerse gewoontes?

  Like

 6. skeeter // januari 5, 2019 om 17:56 //

  Wel akelig veel werk en kosten aan gemaakt, pleur ze de zee in, snel en effectief

  Liked by 1 persoon

 7. Hoeveel zou de Deense overheid aan Marokko moeten aftikken om dit mannetje met zijn haatdragende duivelse ogen en zijn Obey trui in het Marokkaanse gevang onder te laten brengen met toezegging op bewaking? (de speciale overeenkomst). Linksom of rechtsom gaat dit de Deense belastingbetaler weer een hoop geld kosten,

  Like

 8. Eigen volk eerst // januari 6, 2019 om 14:20 //

  Waarom kan het daar wél en kan hier niets? Is toch pure onwil om het eigen volk te beschermen?
  In Nederland worden terroristen gepamperd en in de watten gelegd.
  Stem aub in maart goed!!

  Like

 9. Fransdo // januari 6, 2019 om 17:50 //

  Natuurlijk is dat pure onwil. Dacht je soms dat onze globalistische regering bij ons dit per ongeluk doet?

  En natuurlijk weet ik al wat ik in maart ga stemmen.

  Like

 10. Gekloot // januari 7, 2019 om 13:20 //

  @Eigen volk eerst. Dit kabinet Rutte 3 zit nog niet zo heel erg lang, dit had nooit mogen gebeuren maar het zit er alleen maar omdat er teveel lieden in Nederland rondlopen die niet voor hun mening uit durven te komen. Nu heeft al 75% geen vertrouwen meer in Rutte. Maar bij de eerst volgende verkiezingen zijn we het allemaal vergeten en gaat weer dat rode potlood richting de verkeerde partijen. Triest.

  Like

 11. Dit is een stap in de goede richting; haatzaaiers horen hier niet thuis…wel netjes van Marokko om hieraan mee te werken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s