Nieuw

COC doet aangifte tegen actiegroep die demonstreerde bij afgeblazen voorleesmiddag dragqueens

Steeds vaker willen dragmonsters kleine kinderen perverteren door middel van ‘voorleesmiddagen’.

Het is onderdeel van het marxistische cultureel terrorisme, zoals gepromoot door George Lukacs die later de Frankfurter Schule op zou richten, om het blanke christelijke gezin te vernietigen. Het zijn geen onschuldige voorleesmiddagen, en zo zijn ze ook niet bedoeld. Het is bedoeld om kinderen, op een leeftijd dat ze nog helemaal niet met seksevraagstukken bezig horen te zijn, te indoctrineren en ze onzeker te maken over wie ze zijn.

En dat blijft niet zonder gevolgen. Vorige maand werden in Engeland scholen verplicht 8-jarigen te onderwijzen dat jongens ook menstrueren. Het gaat zover dat in het ultra-linkse Brighton een school 76 kinderen heeft die zich als transgender identificeren. Voor een transgenderingreep moet je hormonen slikken waar je steriel van wordt. Het is een aanval op het voortplantingsvermogen van blanken. Het is onderdeel van de geplande Endlösung van het blanke ras, niets minder.

De Gelderlander meldt dat:

Het COC regio Nijmegen heeft aangifte gedaan van discriminatie door een demonstrant uit Brabant van het Identitair Verzet, een extreemrechtse fatsoenlijke actiegroep.

De Brabantse actievoerder zei destijds onder meer tegenover deze krant: ,,Als transgenders gaan voorlezen aan kinderen vanaf 4 jaar, dan worden traditionele waarden en normen weggeschoven. Dit wordt ons opgedrongen.”

Het COC is opgericht door Jacob Anton Schorer.

Jacob Anton Schorer

In het voorjaar van 1903 kwam er een abrupt einde aan Schorers juridische carrière. Hij werd beschuldigd van seksuele contacten met een jongen onder de zestien jaar. Schorer vluchtte eerst naar het Gelderse Vorden, vroeg en kreeg eervol ontslag en vertrok vervolgens naar Berlijn.

Berlijn was het Sodom en Gomorra ten tijde van de uit de hand gelopen Weimar Republiek.

Hij studeerde er bij de seksuoloog Magnus Hirschfeld en werd een van diens medewerkers in het Wissenschaftlich-humanitäre Komitee(WhK), dat in 1897 was opgericht en zich inzette voor gelijke rechten voor homoseksuelen. In 1923 ontmoette Schorer zijn grote liefde, de destijds zestienjarige Duitse scholier Helmut Imhoff, die als “pleegzoon” bij hem in huis kwam wonen.

Bij een eerdere voorleesmiddag van dragqueens in de bibliotheek, in oktober, waren het extremistische cultureel marxisten die zich agressief gedroegen.

U kunt de Stichting Civitas Christiana steunen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on COC doet aangifte tegen actiegroep die demonstreerde bij afgeblazen voorleesmiddag dragqueens

  1. trebor2110 // januari 5, 2019 om 17:27 //

    Er is vast wel een moslimschool die een middagje over heeft voor dragqueen voorleesmiddag .

    Liked by 1 persoon

  2. Na het voorlezen mogen de leerlingen oefenen in het van het dak afgooien.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s