Nieuw

Spanje haalt al 400 veroveraars binnen in 2019

De Spaanse kustwacht redde 401 migranten die de eerste twee dagen van het nieuwe jaar de Middellandse Zee probeerden over te steken, zeiden ze woensdag.

Zaten ze nog op boten of lagen ze al in het water ? Konden ze niet zwemmen ? En waarom niet teruggebracht naar Marokko ?

Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat een mensensmokkelboot 311 voornamelijk Afrikaanse migranten die het voor de kust van Libië opgepikt had in Spanje had gelost, wat een einde maakte aan een traumatische reis waarbij ze Kerstmis op zee hebben doorgebracht.

Heel traumatisch. Nederlanders betalen 1400 euro om zo’n traumatische ervaring op de Middellandse Zee te mogen hebben in dit jaargetijde.

“waarbij ze Kerstmis op zee hebben doorgebracht.”

Ja dat is natuurlijk Hell on Earth (of op zee in dit geval) voor mohammedanen die helemaal geen Kerst vieren.

Een woordvoerster van de Spaanse kustwachters vertelde aan AFP dat ze dinsdag 111 migranten hadden gered in de Straat van Gibraltar en woensdag nog eens 290.

Spanje is het belangrijkste toegangspunt voor migranten in Europa geworden en heeft Griekenland en Italië ingehaald.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Spanje haalt al 400 veroveraars binnen in 2019

 1. Horatius // januari 4, 2019 om 17:15 //

  Blijkbaar is het Marrakesh-pact al in volle werking getreden en is Spanje het Nieuwe Beloofde Land voor de streng geselecteerde Afrikaanse immigranten die de Spaanse economie een nieuwe impuls komen geven.

  De hamvraag is natuurlijk: blijven deze Afrikanen in Spanje of zijn ze slechts op doorreis naar de landen waar de uitkeringen en de toeslagen nog wat hoger zijn en dus beter in hun agenda passen.
  Hier komt de z.g. herverdeling weer om de hoek kijken en waar is het beter toeven dan in Nederland? Waar we nog wel wat diversiteit kunnen gebruiken om de samenleving wat meer kleur te geven en een populair TV programma zoals Opsporing Verzocht van nieuwe acteurs te voorzien.

  Altijd maar weer die Marokkanen prominent in beeld gaat ook een keer vervelen en onze Geert Wilders is al genoeg in de problemen gekomen door die creaturen die niet rond kunnen komen van hun Wajonguitkering.

  400 man als aanvulling van de hier reeds aanwezige invasietroepen en dan komt daarna de gezinshereniging op gang en dan krijgen de asieladvocaten het weer druk, voor zover ze het al niet razend druk hebben met het uitpluizen van al die nieuwe Pacten en Verdragen.

  En dan is het nu nog hartje winter en moet het jaarlijkse Lente-offensief nog van start gaan. Maakt u borst maar alvast nat en houdt de hooivork binnen handbereik om huis en haard te verdedigen tegen deze Nieuwe Nederlanders die volgens GroenLinks onze ouden van dagen liefderijk komen verzorgen.

  In verband met de klimaatsverandering komen er binnenkort ook de Papoea’s onze kant op, uiteraard compleet met peniskoker als culturele identiteit.

  Femke Halsema omstreeks het jaar 2020: ‘een verbod op het dragen van een peniskoker in de openbare ruimte past niet in een stad als Amsterdam.’

  Einde discussie en dus t.z.t. verkrijgbaar in de supermarkt in alle kleuren en formaten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s