Nieuw

Salvini wil vóór de EU-verkiezingen samen met o.a. PVV een conservatieve alliantie tussen landen vormen

Links: Matteo Salvini. Midden: Marine Le Pen. Rechts: Jarosław Kaczyński. © Samhällsnytt

Halverwege volgende week zal de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini naar Polen reizen met de ambitie om in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement later dit voorjaar, de basis te leggen voor een EU-kritisch bondgenootschap tussen verschillende landen. Naast Salvini’s eigen partij Lega en de Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid hoopt men onder andere de PVV in het bondgenootschap op te nemen.

Op 9 januari vindt in Warschau een ontmoeting plaats tussen Matteo Savlini en Jarosław Kaczyński, partijleider van de sociale conservatieve partij Recht en Rechtvaardigheid. De bijeenkomst zal zich handelen over de vorming van een conservatieve en EU-kritische alliantie vóór de komende verkiezingen voor het Europees Parlement in mei, meldt de Italiaanse krant La Repubblica.

De PVV wordt genoemd

Volgens informatie van de Italiaanse media moet de alliantie een verenigd front tegen het bestaande beleid in het Europees Parlement vormen. Samen hoopt de groep 130-140 zetels in het Parlement te verzamelen.

Als andere leden van de alliantie worden de Rassemblement National van Marine Le Pen in Frankrijk en de Fidesz van Viktor Orbán in Hongarije genoemd. Er is informatie dat men de Nederlandse Partij voor de Vrijheid onder leiding van Geert Wilders, Zweden Democraten en Alternatief voor Duitsland in de Conservatieve Alliantie wil hebben.

Onthield zich van minister-president post

Jarosław Kaczyński is een tweelingbroer van de voormalige Poolse president Lech Kaczyński, die samen met een aantal andere prominente Poolse politici en militairen in 2010 bij een vliegtuigongeluk om het leven kwam. Bij de laatste parlementsverkiezingen kreeg Recht en Rechtvaardigheid, onder leiding van Kaczyński, een meerderheid. Hij onthield zich echter van de minister-president post.

Recht en Rechtvaardigheid heeft onder andere aangedrongen op strengere straffen en treedt met harde hand op tegen de corruptie in het land. In de onderstaande video houdt Jarosław Kaczyński een toespraak waarin Zweden een afschuwelijk voorbeeld wordt genoemd.

Bron:

Salvini vill bilda konservativ partiallians mellan länder inför EU-valet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Salvini wil vóór de EU-verkiezingen samen met o.a. PVV een conservatieve alliantie tussen landen vormen

 1. Fransdo // januari 4, 2019 om 18:39 //

  Ik heb dat verhaal gezien op National Geographic waar het vliegtuig crashte met de Poolse president en andere hoogwaardigheidsbekleders daar in op weg naar …………. een begrafenis.

  Ik heb het al vaker gezegd, de geest is uit de fles en die krijg je er niet meer in.

  Overal in Europa staan groepen op om dit wanbestuur terug te fluiten.

  Like

 2. antiislamnu // januari 5, 2019 om 01:51 //

  Eindelijk gezond verstand stoppen met de multicultie shit en de dictatuur van de eu

  Like

 3. En hopen dat ze flink zullen groeien.
  Weg met die dictators van de eu en alle elite vervolgen .
  Begin met Rutte en kornuiten !!!

  Like

 4. Samen 1 vuist maken tegen de linkse eurofielen en hun islam baasjes! Die EU moet van binnenuit VERNIETIGD worden . DIT is de weg die Salvini goed bewandeld.

  Like

 5. Fransdo // januari 5, 2019 om 16:22 //

  Juist. Van binnenuit vernietigen. In de tussentijd moeten we zo langzamerhand gaan nadenken over de strafrechterlijke vervolging van die lieden die ons in eerste instantie in deze toestand gebracht hebben.

  Ten eerste diefstal van belastinggeld van burgers en bedrijven. Belastinggeld is bedoeld om dat geld zo te verdelen dat het weer ten goede komt aan die zelfde belastingbetalers en ten goede van Nederland, niet om allerlei andere volken te onderhouden hier en elders of om de eigen politieke hobby’s te bekostigen. Als jij die zogenaamde vluchtelingen of cultuurverrijkers of economische profiteurs wilt bekostigen dan neem je ze zelf maar in huis of je vormt een ANBI waar al die Linkse rakkers hun geld kwijt kunnen met de nadruk op HUN. Niet mijn belastinggeld.

  Ten tweede het toebrengen van dood en zwaar lichamelijk letsel. Er zijn momenten geweest in onze recente geschiedenis dat we niet meer spraken over de dag van de aanslag maar over de aanslag van de dag. Dat is gepleegd door lieden waarvan je wist of had kunnen weten of zelfs had moeten weten dat zij niet tot integratie in staat waren en tot zulk gedrag ook bereid waren.
  Als jouw verdediging voorts is dat het hier gaat om verwarde mensen of terroristen dan staat het je vrij om dat in een Rechtbank in te brengen waarbij de Rechter ongetwijfeld zal vragen hoe die terroristen dan toch hier terecht komen. Als op de 100 mensen 5 een terroristische inslag hebben dan veroorzaak je alleen daarmee al een groot probleem door die in huis te halen. Theo van Gogh bijvoorbeeld zou nog geleefd hebben als anderen hier geen 7e eeuwse godsdienstfanaten hadden toegelaten.

  Bovendien zijn verkrachtingen en aanrandingen aan de orde van de dag, allemaal de schuld van die lieden die in de positie waren om ons als bevolking dit aan te doen en dit ook wisten.

  Dan is er nog het stille leed. Zelfs in mijn buurt zijn er wijken waar ik in de avond niet graag kom hetgeen ook geldt voor onze ouderen. En je bent een held als je in deze tijd een Kerstmarkt wilt bezoeken. Daar wordt dan van alles aan gedaan zoals het blokkeren van straten door betonblokken maar dat zou allemaal niet nodig zijn geweest als politieke vertegenwoordigers hun verantwoordelijkheid hadden genomen door er alles aan te doen om ons niet in deze positie te brengen.

  Voorts landverraad. We dreigen vervangen te worden en er zijn nu al no-gozones, alles veroorzaakt door Linkse politici die het met de verantwoordelijkheid naar hun kiezers toe niet zo nauw nemen.

  Tot slot hulp aan de vijand. De integratie is al mislukt, arbeidsmigratie was een smoes, hulp aan vluchtelingen grotendeels ook en de nieuwste smoes, het invullen van vacatures om de komende vergrijzing op te vangen ook als je weet dat de immigranten van nu zelf ook al oud worden tegen de tijd dat onze babyboomgeneratie in de verzorgingshuizen verdwijnt en bovendien voor het overgrote deel nu al in de bijstand zitten, ook. Op dit moment zitten er al meer allochtonen in de bijstand dan autochtonen terwijl die gelukkig nog maar 7% van de bevolking uitmaken. Laat staan als dat straks het dubbele is. Voorts bestaat de gevangenisbevolking al voor 50% uit allochtonen en dat is om twee redenen uitzonderlijk:

  a. omdat die 50% afkomstig is uit die 7% allochtonen

  b. omdat de Rechterlijke macht, daartoe opgeroepen door onze Klassenjustitie, doorgaans strenger is ten opzichte van autochtonen dan ten opzichte van allochtonen met daarbij het vaak ridicule argument dat die mensen nog niet goed weten hoe ze zich hier moeten aanpassen. Ridicuul omdat aanranding en verkrachting in alle landen van de wereld verboden is als ook vele andere redenen waarvoor ze daar zitten.

  Vlak na de tweede wereldoorlog werden zulke mensen tegen de muur gezet en dood geschoten. In onze huidige tijd hoort dat niet meer en daarmee ben ik het eens. Maar 30 jaar gevangenisstraf lijkt me redelijk.

  Waarschijnlijk vergeet ik nog een paar strafbare feiten.

  Maar ook ik ben niet volmaakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s