Nieuw

Moslims verbieden Kerstmis zodra ze de kans krijgen in onze fijne tolerante multicultuur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Moslims verbieden Kerstmis zodra ze de kans krijgen in onze fijne tolerante multicultuur

 1. templars2017 // januari 4, 2019 om 22:54 //

  Die teef moet juist niks, één het is onze samenleving ,niet de hunne, twéé niemand heeft hen gevraagd naar hier te komen dat doen ze omdat hun zandbak niet goed genoeg was ,drié sedert wanneer hebben zij te oordelen over onze waarden?
  Die teef heeft niet te oordelen wat wij wel en niet mogen ,zij heeft tevens niets in de pap te brokkelen en de sharia is hier nog altijd niet de wet die de dienst uitmaakt.
  Als ze dan toch iets uit die serpentenmuil wil laten komen begin dan maar eerst om die zwarte keukenvod af te doen zoadat we zien met welk gezicht we te doen hebben, zolang ze niet met open vizier kunnen of willen debateren heeft zij en de rest hier juist niks te zeggen.

  Like

 2. Radicale Jihadbruid die een oproep doet.

  Like

 3. skeeter // januari 5, 2019 om 03:50 //

  vieze besneden stink kut heeft niks te willen, ga nedirig voor je eigenaar liggen kuthoer

  Like

 4. De ware aap komt uit de niqab. Laten ze zo snel mogelijk naar hun eigen land terug gaan. Het Westen en de islam gaan niet samen. Ze zijn hier niet om te integreren, dat mogen ze niet, dus wat doen ze dan hier? Veroveren, dat is wat ze proberen, kolonisatie, want ze willen dat wij ons aan hun aanpassen. Dus,…….

  Like

 5. Wat was eerst? Het christendom, zuiver en puur, zoals een witte roos

  Like

 6. Gekloot // januari 6, 2019 om 16:16 //

  Je kunt haar er ook niet op aanspreken. Onherkenbaar in beeld gebracht!

  Like

 7. Peter michael // januari 11, 2019 om 17:47 //

  Ik vres dat wat hier gepubliceerd wordt, niet stroktmet de werkelijkheid en enkel bedoeld is om de gemoederen op te ruien en moslimhaat aan te wakkeren. Beetje contradictorisch met het feit dat Irak net voor nieuwjaar kerst heeft erkend als wwettelijke feestdag…..

  Like

 8. Hoe willen ze Kerst verbieden dan? Door overal huisvredebreuk te plegen om te kijken of de mensen niet stiekem een kerstboom op hebben staan? Op mijn terrein zijn ze niet welkom! Wie zich niet wil aanpassen, moet oprotten…anders zijn wij genoodzaakt om allemaal een paar gevaarlijke honden aan te schaffen om die idioten op afstand te houden…en krijgen we een burgeroorlog…stank voor dank voor onze gastvrijheid…flikker ze eruit voordat het te laat is!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s