Nieuw

Hacker group releases ‘9/11 Papers’, says future leaks will ‘burn down’ US deep state

The Dark Overlord hacker group has released decryption keys for 650 documents it says are related to 9/11. Unless a ransom is paid, it threatened with more leaks that will have devastating consequences for the US ‘deep state’.

The document dump is just a fraction of the 18,000 secret documents related to the September 11, 2001 terrorist attacks believed to have been stolen from insurers, law firms, and government agencies.

The Dark Overlord initially threatened to release the 10GB of data unless the hacked firms paid an unspecified bitcoin ransom. However, on Wednesday, the group announced a “tiered compensation plan” in which the public could make bitcoin payments to unlock the troves of documents.

A day later, the Dark Overlord said that it had received more than $12,000 in bitcoin – enough to unlock “layer 1” and several “checkpoints,” comprised of 650 documents in total.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Hacker group releases ‘9/11 Papers’, says future leaks will ‘burn down’ US deep state

 1. Duchesne // januari 5, 2019 om 13:13 //

  Ach ja, waarheids bevinding als inkomstenbron. De rest van de wereld verdiend jhist aan het leugens verkopen, dus waarom niet….iemand bitcoins teveel?

  Like

 2. The Dark Overlord hacker groep moet zich ook van een vaste inkomstenbron voorzien, het is geen liefde oudpapier, geen theekransje van gezellige oude dames, die alleen over koetjes en kalfjes, kinderen en kleinkinderen praten. Deze hackers moeten op hun tellen passen en zich enorm goed beveiligen, dit kost natuurlijk klauwen met geld, de Angelo Amerikaanse, zionistische overheden en het militair complex zitten die lui dag en nacht achter hen aan. Heb zo’n idee gekregen dat de westelijke wereld een kantelmoment aan het beleven is, dan nog bestaat er voor 50% de kans dat het naar de verkeerde kant omslaat en Amerika en Europa een periode van duisternis en ellende gaat beleven. Onthoud een ding Europa is nog steeds een wingewest van de Verenigde Staten en ik vermoed dat wanneer president Trump niet meer instaat is om het moeras verder leeg te pompen, Deep State een doodsteek weet toe te brengen, “wij” allen in de nabije toekomst als ‘westerlingen’ in slavernij doen moeten voortleven (Amen).

  Like

 3. De waarheid en echte informatie zal een fata morgana blijken te zijn

  Anonymous: EU heeft een eigen desinformatie-afdeling

  De hackergroep Anonymous heeft een scan van geheime documenten van het Britse gegevens project “Integriteit Initiatief” gepubliceerd, waaruit blijkt dat er een aparte eenheid is voor desinformatie in het EU-gebied.

  Anonymous heeft onlangs nieuwe documenten en accounts gelekt die dienen als bewijs van de geheimzinnige activiteit van het door de Britse overheid gefinancierde project Integrity Initiative.

  Volgens de analyse doelstellingen van het Britse “Integrity Initiative” staan ​​de oppositiepartij Labour en Russische mediabedrijven met internationale lezers zoals RT en Sputnik centraal.
  De documenten behandelen onder andere het incident in Salisbury en de situatie in het Midden-Oosten, waaronder Syrië.

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de eerder bekendgemaakte rapporten over de betrokkenheid van Londen bij de aangelegenheden van Europese landen en de informatie oorlog tegen Rusland als authentiek geclassificeerd. Dit omvat een groot aantal documenten met betrekking tot de operaties van RT en elektronische facturen die zijn uitgegeven aan de auteurs van de “II” -analyses.

  Het nu uitgelekte analyserapport van de “II” over de stand van zaken in de Republiek Moldavië stelt voor om “informatiemateriaal van overeenkomstige regionale clusters te combineren. Dit is met name het geval in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië, evenals in België (EU desinformatie-eenheid gevestigd in Brussel) en Nederland (Europol). ”

  De zogenaamde “East StratCom Task Force” bestaat officieel in de Europese Unie.
  Hun activiteiten omvatten onder meer het controleren van het netwerk op valse rapporten.

  Zijn verdere taak is de uitvoering van de Europese informatie-agenda in de post-Sovjet-ruimte.

  Bron
  https://de.sputniknews.com/politik/20190105323497724-hacker-anonymous-eu-desinformation/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s