Nieuw

EU-parlementariërs vrezen dat “extreemrechtse krachten” sterk in opkomst zullen zijn bij de EU-verkiezingen van dit jaar

De meeste van de huidige Zweedse parlementariërs, ongeacht hun partijverband, doen de analyse dat “populistische” nationale conservatieve partijen in verband met de EU-verkiezingen in mei van dit jaar hun macht zullen vergroten.

– Er is een sterke extreemrechtse kracht, vergelijkbaar met de kracht die we ongeveer 60 jaar geleden in Europa zagen, zegt Anna Hedh, (Sociaal-Democraten).

Tijdens haar 14 jaar in het parlement is zij van mening dat ze heeft gezien hoe de “extreemrechtse krachten zijn toegenomen”.

– De toon in de Kamer is racistischer geworden, zegt Hedh.

Ze wordt bijgestaan door verschillende andere leden, ook van partijen met een heel andere politieke kleur.

– Het volgende termijn zal zich handelen over duistere krachten die betrokken waren bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog en zich weer herrijzen, aldus vertrekkend conservatief Europarlementslid Anna Maria Corazza Bildt.

Fredrick Federley (Centrum) gaat zo ver dat het er in de toekomst om gaat welke kant Europa op wil, naar meer vrijheid of meer beperkingen:

– Het is duidelijk dat er niet langer alleen maar “zachte” nationalisten zijn, maar ook “harde”. Ze hebben controle gekregen over complete landen, zoals Polen, Hongarije en ontvlammen de opiniepeilingen. Hoe meer we intern argumenteren, hoe beter voor Rusland.

Zelfs veteraan en sociaaldemocraat Marita Ulvskog gelooft dat het een zeer harde verkiezingsstrijd zal worden.

– De [nationalisten] zijn van mening dat de EU-samenwerking alleen de meest bevoorrechte personen ten goede komt, terwijl gewone mensen er niet van profiteren. Ze investeren om na de verkiezingen de grootste groep te worden, wat verwoestend zou zijn, het zou gevaarlijk zijn, zegt Ulvskog.

Bron (betaalmuur):

Extremhögern vinner mark inför EU-valet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on EU-parlementariërs vrezen dat “extreemrechtse krachten” sterk in opkomst zullen zijn bij de EU-verkiezingen van dit jaar

 1. 3 maal raden hoe dat nou kan gebeuren .We zijn steeds meer op Oost-Duitsland gaan lijken ,op een ieder die werkt zitten minimaal 2 controleurs ,overal hangen camera’s,ambtenaren zijn er veels te veel ,kosten voor de werkende stijgen de pan uit,,,de burger heeft totaal geen inspraak meer ,en alles wordt ze door de strot geduwd ,mensen die op een partij hebben gestemd krijgen er gratis een groot links pakket bij .Milieu ,op dit vlak zijn ze het spoor totaal bijster ,de burger is de dupe ,en de grote bedrijven blijven buiten schot.en over het asielbeleid zijn ze helemaal van god los .Nu mensen wegzetten als gevaarlijke populisten is de waanzin ten top ,racisten zijn het ook niet ,maar gelukszoekers zitten we niet op te wachten ,jonge kerels zonder vrouwen ,,gewoon terugsturen ,en laten ze maar het eigen land opbouwen ,het zou de politiek sieren om op een totaal andere manier de zaken aan te pakken ,stop met die onzin in Brussel en stel eerst eens orde op zaken in eigen land .

  Like

 2. Lekker laten vrezen en hopelijk wordt het werkelijkheid. En hopelijk kunnen we over een aantal jaren hetzelfde met de regeringsleiders doen wat de Fransen tijdens hun revolutie hebben gedaan.

  Like

 3. Wie niet voor ons is, is tegen ons.
  Oftewel, ben je niet extreem links, ben je automatisch extreem rechts.

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Overigens is de laatste jaren alle terminologie welke te pas en te onpas op links gebruikt om de tegenstander weg te zetten, op alle fronten volledig geërodeerd.
  ‘k Ben dan ook benieuwd wat de volgende stap is op links mbt het verslaan van de vijand.
  Terreur- en moordaanslagen wellicht ??!

  Like

 4. Links, islam en extreem links moeten weggevaagd worden .

  Like

 5. ze zeggen dat het gevaarlijk wordt,inderdaad voor hun postje en terecht voor die volksverraders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s