Nieuw

BOA’s hebben tijdens oud en nieuw bepaalde wijken gemeden, om ‘te voorkomen dat ze een schietschijf werden’

Chicken

Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) hebben op de laatste dag van het jaar en tijdens de jaarwisseling bepaalde wijken in de stad Amsterdam bewust gemeden uit veiligheidsoverwegingen. Volgens de Nederlandse BOA Bond, de vakbond voor BOA’s, was dit ‘om te voorkomen dat ze een schietschijf werden’ tijdens oud en nieuw.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on BOA’s hebben tijdens oud en nieuw bepaalde wijken gemeden, om ‘te voorkomen dat ze een schietschijf werden’

 1. En heel toevallig zijn dat de wijken die gedomineerd worden door verrijkers, das nou toevallig *kuch*

  Liked by 2 people

 2. Fransdo // januari 4, 2019 om 16:37 //

  Nou @Dick, het kan natuurlijk ook zijn dat er nou net in die wijken een hoop verwarde mensen wonen en die knallen en lichtflitsen doen hen natuurlijk onmiddellijk weer terug denken aan de oorlog waar ze net uit ontvlucht zijn. En dus kan ik me die reacties van die BOA’s wel voorstellen aangezien dwangbuizen nog niet tot hun standaarduitrusting behoren.

  Wanneer, wanneer wordt men eindelijk wakker als verkrachtingen, aanrandingen, terroristische aanslagen en volksopstanden al niet meer helpen. Wanneer gaat men eindelijk ‘Het Licht’ zien?

  Like

 3. Ah, en in welke wijken liepen die dappere BOA’s dan wel rond? Ooh ja, natuurlijk, in wijken waar normale mensen wonen, waar ze niet bang voor hoeven te zijn. Blanken dus. T zijn dus niet alleen lafbekken in een uniformpje, maar ook racisten.

  Like

 4. Toen ik het bericht op de NOS had gelezen, was mijn eerste gedachte dat we dus al no-go-areas al hebben.

  Like

 5. Aan bovengenoemde situatie is jarenlang minutieus gewerkt, geen moeite was teveel, zwembaden vol aan ‘bloed, zweet en tranen’ heeft ’t gekost,……… maarrrrr eindelijk is de moeite dan toch beloond en kan het Amsterdamse bestuur genoegzaam terug kijken op een groots en geslaagd project.
  Ik van mijn kant hoop dan ook -samen met anderen- dat zij hun werk op dit gebied kunnen voortzetten.
  Proficiat!

  Like

 6. Ik kan me dat gedrag heeel goed voorstellen. Ze moeten met z’n tweetjes ongewapend het oorlogsgebied in. De politie is nog bewapend. Ik sta er ieder jaar nog van versteld dat de politieagenten/s zich niet massaal ziek melden. De burgers helpen en als dank dan door het tuigh bekogeld worden met allerlei al dan niet brandende en exploderende attributen. Zoals gewoonlijk spreken allerlei bobo’s er weer schande van. De dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was. Eind december 2019 zal de minister-president weer vriendelijk vragen of men van de hulpverleners af wil blijven en dat zal hij doen in 2020, 2021 en zijn opvolgers in 2022 etc. etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s