Nieuw

AfD wil Dexit-campagne voeren als de EU niet verandert

De immigratie- en EU-kritische partij Alternatief voor Duitsland heeft aangekondigd dat zij campagne wil voeren om de EU te verlaten als de Unie niet verandert.

Alternatief voor Duitsland (AfD) heeft de campagne voor de verkiezingen voor het Europees Parlement gelanceerd met de belofte een exitcampagne te voeren indien de EU niet radicaal verandert.

De partij roept op om het Europees Parlement af te schaffen en te vervangen door een congregatie van 100 leden om de mandaatverdeling van de parlementen van de individuele lidstaten te weerspiegelen, in plaats van een totaal van 751 leden om de vijf jaar te kiezen.

De partij stelt ook eisen aan de politieke inhoud, waarbij de afschaffing van de gemeenschappelijke klimaatdoelstelling, landbouwsteun en richtsnoeren voor zogenaamde “gendergelijkheid” als belangrijkste worden genoemd. Bovendien wil men de monetaire unie verlaten en de macht van het Europees Hof van Justitie beperken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s