Nieuw

Tucker: Leaders show no obligation to American voters

Tucker is de grootste levende politieke commentator en filosoof, we moeten hem klonen en er ook eentje in Nederland loslaten om de vloer aan te vegen met corrupte huurlingen als Mark Rutte die aangesteld zijn om ons land te vernietigen en de Nederlandse bevolking te Endlösen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Tucker: Leaders show no obligation to American voters

 1. @Fubar

  Off-topic

  Zit nu live naar Trump te kijken, de pers stelt vragen en hij kan idd zonder toestemming de muur bouwen maar dan moet het onder noodmaatregelen vallen die er volgens Trump vanwege homeland security wel zijn maar hij wacht daar tot het uiterste mee maar sluit niet uit uiteindelijk naar die maatregel te grijpen wanneer de gesprekken op niets uit blijven lopen.

  Dat wist ik dus niet, je had gelijk, maar misschien was je toch iets te vroeg met mopperen 🙂

  Like

 2. Dankjewel Dick,

  Ik had het meegekregen inderdaad 😉

  Like

 3. Mijn gemopper was trouwens wel terecht natuurlijk, hij had dat ding vanaf dag 1 moeten bouwen. 😉

  Like

 4. @Fubar
  “hij had dat ding vanaf dag 1 moeten bouwen. 😉”

  Toen ik je verhaal las dacht ik als dat daadwerkelijk kan dan begrijp ik idd niet dat hij het niet gedaan heeft ipv dat eindeloze gemekker, daarom kon ik het me niet voorstellen. Nu blijkt dat je verhaal correct is maar tegelijkertijd denk ik Trump nu ook te begrijpen (hij heeft sowieso al veel kilometers gemaakt met de grens waaronder veel herstel), hij doet het volgens de officiële weg en het kan zelfs een heel sterk tactisch spel zijn want hij geeft de democraten de gelegenheid mee te werken waar de democraten de mooie sier mee zouden kunnen maken maar tegelijkertijd weet Trump dat ze niet meer terug kunnen krabbelen waarmee hij kan aantonen dat de democraten niet geïnteresseerd zijn in het landsbelang, met de wetenschap dat de muur er toch gaat komen. Hij heeft de democraten bij de ballen zoals ik het nu zie, ze zitten klem, geven ze toe dan wint Trump en verliezen zij (in hun denkraam), geven ze niet toe dan bouwt Trump die muur toch en zal de tijd leren dat de muur wel degelijk werkt waarmee de democraten weer verliezen. Misschien is dit wel het 4D schaken waar sommigen over spreken. Je kan zeggen hij verliest tijd maar er wordt wel aan de muur gewerkt plus dit speelt al decennia dus die paar jaar maakt ook niet zoveel uit. Het is iig fascinerend om te volgen en ik heb vooralsnog geen enkele reden om Trump zijn bedoelingen te wantrouwen en begin ook steeds meer vertrouwen te krijgen dat hij zijn zin gaat krijgen hoewel je zou denken dat zijn kansen nu verkleinen maar tegelijkertijd dwingt hij ze in een hoek met de kans dat ze hun hand gaan overspelen, waar die palestijnse al de eerste stap gemaakt heeft.

  Maar goed, nooit de huid verkopen voordat de beer geschoten is dus ik moet niet te vroeg juichen maar het is iig wel ontegenzeggelijk spannend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s