Nieuw

Straatpatrouilles van extreem-rechtse groep in Duitse stad na haatjacht op Duitsers door de import van Frans Timmermans

Een Duitse extreem-rechtse groepering heeft straatpatrouilles uitgevoerd in de Beierse stad Amberg, waar vier asielzoekers naar verluidt in het weekend een tiental voorbijgangers hebben aangevallen.

De Neurenbergse tak van de extreem-rechtse Nationale Democratische Partij (NPD) heeft foto’s op haar Facebook-pagina geplaatst van mensen in rode vesten met de woorden “We creëren veilige zones” die door de straten van Amberg lopen.

De burgemeester van de stad, Michael Cerny, drukte zijn “geschoktheid” uit bij het vernemen van het NPD-initiatief om ,,veilige ruimten” in Amberg te creëren, waarbij hij verklaarde het geen extreem-rechtse scène was.

“Ik kan de onzekerheid in bepaalde reacties van sommige Ambergers begrijpen, maar de haat en de dreiging van geweld uit het hele land gaan veel te ver”, vertelde Cerny aan de lokale Mittelbayerische Zeitung.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Straatpatrouilles van extreem-rechtse groep in Duitse stad na haatjacht op Duitsers door de import van Frans Timmermans

 1. Deze burgemeester is medeschuldig aan de haatcultuur in zijn stad, Hij is een hypocriete klootzak die nu alleen iets durft te zeggen als “rechts”optreedt of iets doet. Hij is een schoolvoorbeeld van het spreekwoord: “Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt”. Ook het kadaver van deze burgemeester komt ooit aan een lichtmast te hangen.

  Liked by 2 people

 2. Burgers gaan de straat op om veilige zones te bewerkstelligen ,dat wil dus zeggen dat heel het oppervlak een onveilige zone is ,tevens wil het zeggen dat het politieapparaat niet (meer) werkt….

  Liked by 2 people

 3. wegkijkert // januari 3, 2019 om 21:02 //

  Eens kijken of die “burgemeester” (die in mijn ogen zéker geen burgervader is) er ook zo over denkt als een van zijn dochters wordt verkracht, zijn zoon wordt vermoord of als er in zijn huis wordt ingebroken.
  Het was te verwachten dat een groepering eindelijk op een punt komt dat ze zelf het initiatief neemt en ondanks dat ze te boek staan als “extreem rechts” maak ik een buiging voor ze, want ZIJ doen er tenminste iets aan terwijl de rest nog te laf is om in het openbaar “stoute immigranten”: te roepen.

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // januari 3, 2019 om 21:16 //

  Ik heb sowieso haat tegen agressieve asielparasieten vindt ik een normale reactie opkankeren uit mijn land .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s