Nieuw

‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

Een lang stuk op Zero Hedge dat het via The Strategic Culture Foundation heeft, door Eric Zuesse.

Dit is de inleiding:

Finally, a clear and convincing – and unrefuted – case can now be presented to the public, as to precisely whom the guilty party was, that downed the MH17 Malaysian airliner over Ukraine on 17 July 2014, and why it was done. The complete case, which will be fully documented here, displays unequivocally who needed the MH17 murders (of 298 persons) to be perpetrated. This mass-murder was done for one leader’s very pressing obsession. For him, it simply had to be done, and done at that precise time.

The full MH17 case will be presented here, to be judged by the public, because no court of law which possesses the power to bring this (or even any) case on the MH17 murders, is willing to do so, and because the evidence in this 17 July 2014 case has become overwhelming, and is unrefuted. This evidence is accepted by both sides. But it still remains effectively hidden from the publics in the United States and its allied countries. (The present news-report, which is the first ever to present this entire case, is submitted to all news-media in English-speaking countries, so that any of them that wishes to provide its audience access to this uncontested and conclusive evidence in the MH17 case can do so, by publishing this article. Any of them that won’t, don’t want their audience to have access to the conclusive evidence in this case, because this article is being made available to all of them to publish, free of charge; so, there is no other reason not to publish it.)

XanderNieuws heeft er een vertaling/samenvatting van gemaakt:

‘Dit is bewijs dat absoluut aantoont dat het officiële, door Nederland geleide onderzoek naar de (MH-17) zaak een opzettelijke en totale fraude is,’ schrijft analist Eric Zuesse voor The Strategic Culture Foundation. In een uitgebreid artikel zet hij het volgens hem ‘door beide partijen geaccepteerde bewijs’ op een rij waaruit onomstotelijk blijkt dat niet Rusland, maar Oekraïne op 17 juli 2014 vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië heeft neergeschoten met de bedoeling om de Russen de schuld te geven. ‘Deze massamoord werd uitgevoerd wegens de extreme obsessie van één leider. Het moest voor hem gewoon gebeuren, en precies op dat moment.’

Zuesse kwam tot zijn besluit omdat ‘geen rechtbank dit overweldigende en onweerlegbare bewijs over de MH-17 moorden, dat nog steeds wordt verborgen voor het publiek in de VS en zijn geallieerden, wil aannemen.’

Juist mede op basis van dezelfde bewijzen die in het op 24 mei 2018 gepubliceerde onderzoeksrapport staan heeft Rusland ‘tot in de kleinste details de conclusies van dat rapport weerlegd, en de feitelijke en onweerlegbare schuld van Oekraïne aan deze massamoord bewezen. Dit bewijs van het bedrog van het Nederlandse team (JIT) voert een groot deel van het onderzoek naar diens uiteindelijke conclusie omtrent de persoon die eiste dat Oekraïne deze misdaad zou plegen.’

En ondanks dat hier staat dat Niburu een vertaling gemaakt heeft, is dat ook geen vertaling maar een vertaling/samenvatting:

De bekende onderzoeksjournalist en historicus Eric Zuesse heeft een uitgebreid artikel gepubliceerd met daarin bewijsmateriaal over de ware toedracht van de ramp met MH17. 

Zijn rapport laat geen spaan heel van de Nederlandse overheid en hij beschuldigt Rutte en consorten dan ook van medeplichtigheid aan het neerschieten van MH17.

Er is vanaf dit moment geen enkel excuus meer voor de bewoners van ons land om nog langer de leugens van onze overheid inzake de ramp met MH17 te accepteren.

De historicus en onderzoeksjournalist Eric Zuesse is nu met een zeer uitgebreid artikel gekomen, voorzien van alle benodigde bewijsmateriaal, dat aantoont dat Nederland volledig medeplichtig is in de voorbereiding en aanloop naar de gebeurtenissen die hebben geleid tot het uit de lucht schieten van MH17. Daarnaast heeft onze overheid niet alleen een cruciale rol gespeeld in het faciliteren van het neerschieten van MH17, maar ook daarna door het creëren en in stand houden van de MH17 doofpot.

Herstel de Republiek geeft er ook een mooie zwieper aan (en geeft een handige lijst met alle gebruikte linkjes in het stuk van The Strategic Culture Foundation:

Wat we nu al vanaf 2014 beweren en wat in het onderzoek naar de toedracht van het neerhalen van Vlucht MH17 is bevestigd, wordt in het uitgebreide artikel gedetailleerd aan de orde gesteld. Bij ons draait het in feite om die geheimhoudingsovereenkomst die onder auspiciën van de Nederlandse regering is opgesteld. Er is via een WOB-procedure gevraagd naar volledige openheid van zaken: wat staat er van A tot Z in die overeenkomst? De regering (de “koning” en zijn “ministers”, inderdaad) weigert glashard deze geheime overeenkomst openbaar te maken. Voor zover u meende dat een regering toch moet uitvoeren wat het volk haar opdraagt, zult u nu toch wel inzien, dat volk en regering tegengestelde belangen hebben. De regering verdomt het eenvoudig, de politici organiseren een toneelstukje en uiteindelijk pikt het volk het.

Wat ik niet wist was dat Elsevier ooit een WOB-procedure gestart was en dat een antwoord botweg geweigerd werd. So much voor de geloofwaardigheid van de Nederlandse regering. Als je dingen geheimhoudt ben je niet uit op waarheidsvinding. Op hetzelfde wijst het feit dat de zwarte dozen, veiliggesteld door de ‘rebellen’ en aan Maleisië gegeven die ze weer aan Nederland leverde, niet uitgelezen zouden kunnen worden, of in ieder geval de inhoud niet openbaar gemaakt wordt (al dan niet op aandringen van Oekraïne dat een vetorecht heeft in de onderzoekscommissie, een verdachte met vetorecht, waar maak je dat mee).

Nieuw sinds september is dat nadat het JIT (onderzoekscommissie) in mei met ‘onomstotelijk’ bewijs kwam dat de BUK Russisch zou zijn, de Russen de serienummers van de BUK in het JIT-filmpje traceerden en ontdekten dat zowel de lanceerinstelling als de raket zelf in 1986 door Oekraïne van Rusland waren gekocht en sindsdien constant in Oekraïne zijn gebleven.

Voor de rest blijven de feiten hetzelfde als ik hier al eens uit de doeken deed.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

 1. Als dit waar is moet de Ukraine onmiddelijk uit de EU verwijderd worden en Minister-President Rutte onmiddelijk ontslagen worden wegens misleiding van de Nabestaanden en de Bevolking en wegens Volksverraad.
  Deze waarheid is onmiskenbaar bij VELE BEKEND en al deze personen moeten voor een Intenationaal Tribunaal komen en Levenslang opgesloten worden .

  Like

 2. Duchesne // januari 3, 2019 om 18:27 //

  Opgesloten…?

  Like

 3. Die film waarin verraders door de zeerovers in een kooi werden opgesloten en een weekje of zo boven een kampvuur te roosteren hingen vond ik best eng.

  Like

 4. Gladiator // januari 3, 2019 om 20:43 //

  @Sloffeslippert,

  Beste,

  Alles wat hier staat IS waar en deze informatie bezit ik reeds veel langer.

  Zal ik u nu vertellen wat er gaat gebeuren, en voor de goede orde, Nederland IS schuldig aan ondersteuning van een corrupt regime, het op illegale wijze in het zadel helpen hiervan, het financieren met belastinggeld van de moorden gepleegd op eigen en niet eigen mensen in Oekraïne, het in de doofpot stoppen van de ware toedracht van het “neerstorten” van de MH17 en ik weet er nog wel een paar, NIETS beste, helemaal NIETS gaat er gebeuren.

  Dit onderzoek alsmede dit rapport wordt met fluwelen handschoentjes weggewuifd naar Fabeltjesland.

  Zo, en nu maar knus naar jullie warme nestjes en denk eraan, oogjes dicht en snaveltjes toe!

  Elk ander niet NATO land zou op dit moment een giga probleem hebben denkt u niet!!??
  En als laatste nog een opmerking naar u…….Oekraïne hoeft niet uit de EU verwijdert te worden, het hoort niet (geheel tegen de wensen van Brussel in overigens) bij de EU!!!
  Gladiator

  Like

 5. Laat die grote BOEM maar komen. Grote schoonmaak.

  Like

 6. skeeter // januari 4, 2019 om 00:01 //

  Gladiator, ik zie het ook zo tenzij Trump de boel op de kop zet, maar of hij wel genoeg neuzen voor zoiets dezelfde kant op krijgt is natuurlijk de vraag.

  Like

 7. Nicky d // januari 4, 2019 om 19:36 //

  Fake news

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Marcel van den Berg – An overview of websites which copied Eric Zuesse’s nonsense story on MH17 + Micha Kat – TOTALE PANIEK ROND MH 17 | Rob Scholte Museum

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s