Nieuw

Pensioenredders in matras

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Pensioenredders in matras

 1. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 18:12 //

  Toch weer, bij elkaar, een I.Q.-waarde van circa 30 gelocaliseerd.
  De eerste is bijna tandarts, dat is te zien aan hoe verwonderd hij kijkt. Nog twintig jaar in Europa en hij kan zijn eigen tanden poetsen reeds.
  De tweede volleerd plastiek chirurg(speelgoedautootjes monteur)

  Like

 2. Fransdo // januari 3, 2019 om 18:36 //

  HAHAHAHA, Het is ook wel weer vreselijk grappig hoe die hartspecialisten en hersenchirurgen overal Europa binnen komen. Daar hebben we vooral wat aan bij de komende vergrijzing want met name bij de geriatrie komen we nog wat handjes te kort.

  Als ik een Linkse Gutmensch was en in de spiegel zou kijken dan zou ik me zelf een ontiegelijke LUL vinden maar ja, ik heb dan ook enige intelligentie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s