Nieuw

Pedofiel komt vrij na 11 jaar maar wordt direct doodgeschoten

Pixabay

De Italiaanse pedofiel Giuseppe Matarazzo had er net een celstraf van elf jaar op zitten toen hij met vijf pistoolschoten om het leven werd gebracht. De politie vermoedt nu dat de vader van een van zijn slachtoffers een huurmoordenaar heeft ingehuurd om Matarazzo uit de weg te ruimen.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Pedofiel komt vrij na 11 jaar maar wordt direct doodgeschoten

 1. Duchesne // januari 3, 2019 om 18:36 //

  Ze noemen het moord maar de juiste term is gehuurde gerechtigheid. Moord is wanneer ene mens een ander mens dood. Mens defineer je door sociaal gedrag, inlevingsvermogen en bijhorend medeleven cq begrip, onder andere.
  Als mensenrechten gelden voor alle gelijende wezens op twee voeren en met twee handen dan kan de stembus voortaan ook in Artis staan en in Burgers dieren park.

  Misschein is eht moord omdst de vaeer iemand heeft ingehuurd, maar had ee vader het zelf gedaan was het absoluut geen moord maar een recht van vrije mensen.

  Liked by 2 people

 2. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 18:39 //

  Onverwachte ontmoeting met de duivel in de hel zo vroeg in het jaar.
  Daar had die p.p. (peso priester) niet van durven dromen.
  In iedergeval een leuke verrassing en terechte ook.

  Like

 3. Fransdo // januari 3, 2019 om 18:41 //

  Nee, ik keur dit af. Wat de man heeft gedaan is waarschijnlijk nooit goed te praten maar daar heeft hij wel net 11 jaar voor gezeten. De volgende 11 jaar behoort toe aan de huurmoordenaar en zijn opdrachtgever.

  Like

 4. vonpuffelen // januari 3, 2019 om 18:50 //

  Met 5 schoten komt ie er nog genadig van af.

  Like

 5. Dit hoeft ook niet maar in mijn directe omgeving is ook iemand door een pedofiel misbruikt en die haar hele leven is erdoor verpest, maar daar denken die schoften niet aan ze denken alleen aan hun eigen gerief

  Like

 6. Ik hoop maar dat het voor die pedo een langzame pijnlijke dood was !

  Liked by 2 people

 7. MGTOW91 // januari 3, 2019 om 19:30 //

  Ik vraag mij hoe iemand hier nou problemen mee kan hebben, een pedofiel die doodgeschoten is?

  Like

 8. dood schieten is eigenlijk zonde. Hij moet lijden, deze dader, 11 jaar gevangenisstraf is geen straf, Echte straf is deze dader opsluiten in zn blote kont, in de kelder met boeien aan de muur. Hou hem zo lang mogelijk in leven. Dat is pas lijden. Met dood schieten is het lijden achter de rug. Dat gun ik de pedofiel niet.

  Like

 9. Ho ho, rustig nou.
  De profeet mohammad was ook een pedo, straks zijn de mislims weer gekwetst.

  Like

 10. Henk der Niederlander // januari 3, 2019 om 22:09 //

  Inderdaad Feansdo.
  Hij heeft er elf jaar voor gezeten.
  Maar de smeerlap heeft meerdere levens totaal naar de kloten geholpen.
  Ik vind dit persoonlijk de beste oplossing.
  Elf jaar zitten voor een feit en dan werkelijk afgerekend worden.
  Dat is voor mij werkelijk recht.

  Btw. Het lijkt erop dat Ik het per definitie niet met je eens ben, maar Ik heb toevallig een andere opvatting van recht.
  Ik hoop even goeie vrienden.

  Like

 11. Fransdo // januari 3, 2019 om 22:21 //

  Natuurlijk @Henk, we zijn en blijven even goede vrienden hier en nu ik jullie commentaren zo lees geef ik toe dat daar ook wat voor te zeggen is.

  Wanneer komt Mohammed Bouyeri ook al weer vrij?

  Like

 12. Ik ben het helemaal eens met @scherpschutter1943.
  11 jaar in een gevangenis in Europa is geen echte straf. Ik kende een jongen, die ging in Nederland de gevangenis in als een lange slungelachtige jongen en kwam er 3 jaar later uit als een soort Mike Tyson (figuur technisch gesproken)
  Zowiezo verdient een aantoonbaar veroordeelde pedofiel en verkrachter altijd de doodstraf (penetratie van kinderen tot en met 16), in mijn wetboek van Strafrecht en Strafvordening, maar niet na eerst 10 jaar zwaar lijden. (de sadisten moeten weten dat de Staat een nog grotere sadist kan zijn)
  Het slachtoffer mag dan elke week of om de twee weken toekijken hoe de ‘speciale’ ambtenaren van de staat hun plicht vervullen. Het slachtoffer mag zelf ook nieuwe ideeen aandragen voor een gepaste straf en die ook daadwerkelijk uitvoeren als zij dat zouden willen. (meer rechten voor de slachtoffers, of ouders van slachtoffers)
  Als er na 10 jaar geen nieuwe technieken zijn uitgevonden om zijn evt onschuld te bewijzen is hij het haasje of het bokkie! Over hoe hij dan sterft. Isis videos genoeg op het world wide web voor wat inspiratie.

  Like

 13. Marc van der Wegen // januari 5, 2019 om 08:09 //

  Mijn ultieme straf voor dit soort lui noem ik volledige amputatie. Armen en benen eraf, vloeibare voeding middels een infuus, met als enige doel ze zo lang mogelijk in leven te houden. Leg ze neer in een soort hangmatje, boven en naast elkaar, passen er zo 100 in 1 cel. Wat een kostenbesparing. Personeel is minimaal, vluchtrisico 0 % en wat ik persoonlijk ook belangrijk vind is dat deze veroordeelden nooit meer terugkomen in de maatschappij om opnieuw levens verzieken doordat een geitenwollensokken idioot ze vrij pleit….want ook deze mensen hebben rechten….blah blah blah Er zijn werelddelen en landen waar een mensenleven helemaal niks voorstelt, en dat vinden in Nederland zo erg! Er worden miljoenen ingezameld! En wat doen we hier? Hier pompen we miljoenen in een systeem om pedo’s en verkrachters te behandelen voor hun terugkeer in de maatschappij, terwijl gewone burgers door falende politiek en door de schuldenproblematiek die in stand word gehouden door Den Haag simpelweg op straat belanden als zwervers. Ons land is ziek!

  Like

 14. zou meer moeten gebeuren ,misschien blijven die viespeuken dan van kleine kinderen af .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Pedofiel komt vrij na 11 jaar maar wordt direct doodgeschoten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s