Nieuw

Kaart van militaire bases van de NAVO in Europa en Afghanistan

(klik voor groot)

Het Russische nieuwsportaal Spoetnik heeft onlangs informatie gepubliceerd waarop de vele militaire faciliteiten van de oorlogsalliantie NAVO in Europa en Afghanistan op kaart staan.

Sinds het einde van de Koude Oorlog en de val van de Sovjet-Unie breidt de NAVO zich naar het oosten uit en heeft nu militaire faciliteiten in verschillende voormalige Sovjetstaten en andere landen in de buurt van Rusland. In Oekraïne, dat geen lid is van de oorlogsalliantie, is er bijvoorbeeld een “internationaal vredescentrum” onder auspiciën van de NAVO.

Zie de volledige grafiek op sputniknews.com.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s