Nieuw

Hongaarse leider: Islam is niet compatibel met westerse waarden

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft gewaarschuwd dat de westerse waarden volledig onverenigbaar zijn met de islam en heeft toegezegd de christelijke cultuur van Hongarije als dominante kracht te behouden die het land voortstuwt.

“Er zijn landen die denken dat de vermenging van twee culturen, het christendom en de islam, iets nieuws en goeds oplevert. Wij zien het anders,” zei Orban.

Als de anderen hun culturen willen vermengen, dan hebben ze recht op deze poging. Maar we willen geen experimenten beginnen in Hongarije. We willen onze op het christendom gebaseerde cultuur, waarden en levenshouding niet vermengen met andere culturen”, zei de Hongaarse premier.

Eerder al zei de Hongaarse premier over de islam:

“Wij waarschuwen allen tegen het idee dat de islam deel uitmaakt van een Europees land. Het is goed om de antwoorden over de islam te kennen. En wij Hongaren kennen ze. Als we bijvoorbeeld zeggen dat de islam deel uitmaakt van Duitsland, betekent dat ‘in de islam’ dat Duitsland deel uitmaakt van de islam.

Bron:

Hungarian Leader: Islam Is Not Compatible with Western Values

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongaarse leider: Islam is niet compatibel met westerse waarden

 1. antiislamnu // januari 4, 2019 om 00:18 //

  En zo is het islam is als kanker dus wegsnijden die rotzooi en als je dat niet doet ga je dood

  Like

 2. Fransdo // januari 4, 2019 om 00:35 //

  Dat zei ik bijna 15 jaar geleden al dat de Islam niet compatible was. Nadien gaven politici ook toe dat de integratie was mislukt. Nou had je daar toen al een wijze les uit kunnen leren.

  Maar die hebben ze geleerd en straks mogen wij de teringzooi opruimen die zij in 15 jaar hebben veroorzaakt. Nou, bedankt hoor, Linkse progressieve globalistische landverraders!!

  Like

 3. @antiislamnu,

  Helaas hebben de moslims hun inspiratie uit de Bijbel en Torah gehaald. Zeker uit het oude Testament.
  En ik ken de Bijbel redelijk goed dus ik zal u een paar voorbeelden geven:

  Over Homo’s is de Bijbel vrij duidelijk:
  Leviticus 20:13 BasisBijbel (BB)
  13 Als een man naar bed gaat met een andere man, zoals een man naar bed gaat met een vrouw, dan hebben die twee mannen iets walgelijks gedaan. Ze moeten worden gedood. Ze verdienen de doodstraf.

  Iedereen die god van Israel niet dient, kan gedood worden.
  Kronieken 15:13 BasisBijbel (BB)
  10 En ze kwamen in Jeruzalem samen, in de derde maand. Asa regeerde toen 15 jaar. 11 Die dag offerden ze aan de Heer 700 koeien en 7000 schapen van de buit die ze hadden meegebracht. 12 Ze sloten een verbond met de Heer God. Ze beloofden dat ze Hem met hun hele hart en hele ziel zouden dienen. 13 Ze beloofden ook dat iedereen die de Heer, de God van Israël, niet zou dienen, gedood zou worden. Van hoog tot laag, man of vrouw. 14 Ze zwoeren dit luid, terwijl er op de trompetten en de ramshorens werd geblazen. Iedereen juichte. 15 Heel Juda vierde feest over de eed die ze hadden gezworen. Want ze hadden die met hun hele hart gezworen. Ze wilden Hem met hart en ziel dienen.

  Een vrouw die geen maagd is op haar huwelijksnacht + bewijs, staat ook duidelijk in wat met die vrouw moet gebeuren
  Deuteronomium 22:20-21 BasisBijbel (BB)
  20 Maar stel dat hij haar hiervan beschuldigt en het is waar. Er is geen bewijs dat het meisje nu voor het eerst met een man naar bed is geweest. 21 Dan moeten de mannen van de stad haar voor haar vaders huis met stenen doodgooien. Want ze heeft iets schandaligs in Israël gedaan: in de tijd dat ze nog bij haar vader woonde, is ze met een man naar bed geweest. Zo moeten jullie het kwaad uit Israël wegdoen.

  Vreemdgaan:
  Deuteronomium 22:22 Als een man wordt betrapt die met de vrouw van iemand anders naar bed gaat, moeten ze allebei worden gedood. Niet alleen de man, maar ook de vrouw moet worden gedood. Zo moeten jullie het kwaad uit Israël wegdoen.

  En uiteraard God’s oplossing voor een verkracht meisje:
  Deuteronomium 22:28 Als een man wordt betrapt als hij een meisje verkracht dat nog niet is verloofd, 29 moet de man aan de vader van het meisje 50 zilverstukken betalen. En hij moet met haar trouwen, omdat hij met haar naar bed is geweest en haar vernederd heeft. Hij mag haar zijn leven lang niet wegsturen.

  Waarschuwing tegen het aanbidden van afgoden
  Deuteronomium 13 BasisBijbel (BB)
  13 Stel dat er bij jullie een profeet is, of iemand die dromen van God krijgt. En stel dat hij tegen jullie zegt dat er een teken of een wonder gaat gebeuren. 2 Stel dat het teken of wonder dat hij heeft verteld ook gebeurt, maar dat hij óók zegt: ‘Laten we andere goden gaan dienen en aanbidden.’ 3 Dan moeten jullie niet naar hem luisteren. Want de Heer God test jullie. Hij wil weten of jullie wel met je hele hart en je hele ziel van Hem houden. 4 Volg alleen jullie Heer God en heb diep ontzag voor Hem. Houd je aan zijn wetten. Gehoorzaam Hem, dien Hem en wees trouw aan Hem. 5 En die profeet of dromer moet worden gedood. Want hij probeerde jullie ongehoorzaam te maken aan de Heer God, die jullie uit de slavernij in Egypte heeft bevrijd. Hij heeft jullie willen wegtrekken van de weg die jullie Heer God heeft gewezen. Zo moeten jullie het kwaad uit Israël wegdoen.

  6 Stel dat iemand je stiekem probeert te verleiden om andere goden te gaan aanbidden. Het kan je eigen broer, je moeder, je zoon, je dochter, je eigen vrouw of je allerbeste vriend zijn die dat probeert. 7 Hij wil dat je goden gaat aanbidden van één van de volken om jullie heen, of van volken ver weg. 8 Doe dan niet wat hij zegt. Luister niet naar hem. Je mag niet doen alsof het niet erg is wat hij zegt. Nee, je mag hem zelfs niet in leven laten. Je mag hem niet verbergen. 9 Je moet hem met stenen doodgooien. Jij moet als eerste een steen naar hem gooien, en daarna de anderen. 10 Hij moet gedood worden omdat hij heeft geprobeerd om je weg te trekken van de Heer God, die jullie uit de slavernij in Egypte heeft bevrijd. 11 Als de andere Israëlieten ervan horen, zullen ze diep ontzag hebben en niemand zal nog een keer zoiets durven doen.

  12 Stel dat je over één van de steden die de Heer jullie gaat geven, hoort zeggen: 13 ‘Slechte mensen van je eigen volk hebben in die stad de bewoners weggetrokken van God. Ze hebben hen opgestookt om andere goden te gaan aanbidden.’ 14 Dan moeten jullie dat goed onderzoeken en nagaan of het waar is. Als blijkt dat het waar is en er inderdaad zoiets vreselijks is gebeurd, 15 dan moeten jullie de bewoners van die stad doden. Zelfs het vee in die stad moeten jullie doden. 16 Verzamel dan de hele buit op het plein en steek daarna de stad met de buit in brand, als één groot brand-offer voor jullie Heer God. En die stad moet voor altijd in puin blijven liggen. Hij mag niet meer worden herbouwd. 17 En jullie mogen niets houden van wat er in die stad was, want het is vervloekt. Dan zal de Heer God niet langer kwaad zijn en zal Hij goed voor jullie zijn. Dan zal Hij jullie tot een groot volk maken, zoals Hij aan jullie voorvaders Abraham, Izaäk en Jakob heeft beloofd. 18 Wees dus gehoorzaam aan jullie Heer God en doe alles wat Hij jullie heeft bevolen. Dan leven jullie zoals Hij het wil.

  Waarzegger of medium is de Bijbel ook duidelijk over;
  Leviticus 20:27 BasisBijbel (BB)
  27 Als iemand de geest van een dode of een waarzeggende geest door zich heen laat spreken, moet hij worden gedood. Hij moet met stenen doodgegooid worden. Hij verdient de doodstraf.”

  Even wat citaten uit Exodus 22 Basis Bijbel:
  18 Iemand die zich bezighoudt met toverij moet worden gedood.
  19 Iedereen die seks heeft met een dier moet worden gedood.
  20 Iedereen die aan andere goden offers brengt dan aan de Heer moet worden gedood.
  21 Jullie mogen vreemdelingen niet slecht behandelen. Want jullie zijn zelf vreemdelingen geweest in Egypte.
  22 Jullie mogen weeskinderen en weduwen niet slecht behandelen. 23 Als jullie dat toch doen, dan zal Ik, de Heer, naar hen luisteren als zij Mij om hulp roepen. 24 Ik zal woedend zijn en Ik zal ervoor zorgen dat jullie in de oorlog gedood worden. Dan worden júllie vrouwen weduwen en worden júllie kinderen weeskinderen.
  25 Als jullie geld uitlenen aan arme mensen van mijn volk, mogen jullie geen rente van hen vragen. 26 En als je iemands mantel als onderpand neemt, moet je hem die vóór zonsondergang teruggeven. 27 Want het is het enige wat hij heeft om zich in warm te houden. Waarin moet hij anders gaan slapen? Als hij Mij om hulp roept, zal Ik naar hem luisteren, want Ik ben goed en vriendelijk.
  28 Je mag de rechters van je stad niet uitschelden of slechte dingen over hen rondvertellen.
  29 Je mag het niet uitstellen om Mij het eerste deel van je graanoogst en wijnoogst te geven. Ook je oudste zoon moet je aan Mij geven. 30 Ook je eerstgeboren koeien, schapen en geiten zijn voor Mij. Ze mogen zeven dagen bij hun moeder blijven, maar op de achtste dag moet je ze aan Mij geven. [a]
  31 Jullie zijn van Mij. Daarom mogen jullie geen vlees eten van dieren die in het veld door een wild dier zijn gedood. Je mag zulk vlees alleen aan de honden voeren.

  Leeft u na deze paar Bijbel citaten nog, Antiislamnu?
  Maar goed, ik denk dat Orban het nieuwe testament bedoelde, de verlichting met de vriendelijke Jezus, want zijn vader heeft een erg kort lontje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s