Nieuw

Het antwoord aan Zweden: “We zullen Hongarije Hongaars behouden”

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto en zijn Zweedse collega Margot Wallström. © Arno Mikkor/Zweedse regering

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto heeft nu zijn Zweedse collega Margot Wallström (Sociaal Democraten) antwoord gegeven op haar aantijging. Hij beschuldigt de Zweedse “immigratievriendelijke” regering ervan dat zij Zweden heeft verdeeld en het land onveilig heeft gemaakt.

“We weten dat de immigratie-vriendelijke krachten geen afwijkende meningen kunnen tolereren, maar we kunnen de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken verzekeren dat we Hongarije onder alle omstandigheden Hongaars zullen behouden”, aldus Peter Szijjarto volgens Hungary Today.

De uitspraak komt nadat Margot Wallström Hongarije in een artikel in het dagblad Dagens Nyheter heeft aangevallen, waarin ze onder andere het land ervan beschuldigt “problematisch” te zijn en de EU te verdelen.

“Ik denk dat we misschien strenger moeten kijken naar de landen die afwijken”, zei de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken.

Peter Szijjarto stelt zich de vraag of Wallström het over verdeeldheid heeft, omdat volgens hem Zweden verdeeld is.

Hij constateert dat de “immigratievriendelijke regering” in Zweden een onveilige situatie in het land heeft gecreëerd en dat het niet eens duidelijk is wanneer Zweden een nieuwe regering krijgt, meldt Hungary Today.

Bron:

Svaret till Wallström: “Vi kommer bevara Ungern ungerskt”
Szijjártó Rejects Swedish Foreign Minister’s Criticism of Hungary

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Het antwoord aan Zweden: “We zullen Hongarije Hongaars behouden”

 1. Alphons Mantel // januari 3, 2019 om 14:48 //

  Linksen willen nooit de relevante feiten zien

  Like

 2. Vrouwen in de politiek al helemaal niet. Denken het meest met hun vagina om het netjes te zeggen.

  Like

 3. Fransdo // januari 3, 2019 om 15:06 //

  Ja, die Linksen hebben het ook altijd over polarisatie. Ze vergeten daarbij dan altijd te vermelden dat zij zelf de veroorzaker zijn van die polarisatie.

  Dit is een typisch geval van een Zweed die een Hongaarse ambtsgenoot verwijt dat hij een splinter in zijn oog heeft. Ze ziet daarbij de balk die ze zelf in het oog heeft alsmede de plaat voor haar hoofd die daar onderdeel van is, over het hoofd.

  Ik vind dat dit soort mensen vervolgd moeten worden voor landverraad, verraad aan de eigen bevolking, hulp aan de vijand (van het volk) alsmede machtsmisbruik.

  De opmerking over die nieuwe regering in Zweden begreep ik eerst niet. Nu wel.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2829803/vorming-regering-zweden-nog-muurvast?utm_source=google&utm_medium=organic

  Jammer dat niemand met de Zweden-Democraten wil samenwerken. Jimmie Akesson heeft daar kennelijk dezelfde rol als Geert Wilders hier.

  Like

 4. @Fransdo // januari 3, 2019 om 15:06

  Inderdaad wil niemand van het politieke establishment met de Zweden Democraten een alliantie vormen. Maar aangezien er zowel op rechts als links geen meerderheid zonder de Zweden Democraten is te vormen, zit de SD in de gunstigste positie als weegschaal-rol. Daar komt bij dat de Zweedse politiek een traditie heeft om aan de links-rechts-blokken vast te houden en geen coalities vormen met de “andere kleur”. Vandaar dat de onderhandelingen roestvast zitten en de SD comfortabel op zijn weegschaal het geharrewar geamuseerd toekijkt.

  Like

 5. Vreselijk zo’n mens en er zijn er veel te veel van, ze zijn ziende blind en horende doof en zijn paradoxaal pro-islam. God zij dank hebben we Hongarije met Viktor Orban en zijn rechterhand Peter Szijjarto die wel duidelijk zien wat er gaande is.

  Like

 6. @Stef // januari 3, 2019 om 14:57 //

  En dus gespleten. Vreselijke wezens.

  Like

 7. “Ik denk dat we misschien strenger moeten kijken naar de landen die afwijken”, zei de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken.

  Daar heeft ze volkomen gelijk in. Natuurlijk is het in dat kader wel nodig om te bezien van welke norm door welk land wordt afgeweken.
  In mijn optiek moet in ieder geval streng, maar dan ook echt heel streng naar Zweden worden gekeken want wat daar loos is, is buitengewoon, nogal wel zo tamelijk, afwijkend van de norm die voor de doorsnee Westerling geldt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s