Nieuw

Dochter van zigeunerin EU-parlementslid gearresteerd voor rooftocht op ouderen in Zweden – veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf

Screenshot SR.

Thereza Eriksson, dochter van Soraya Post (Feministisch Initiatief), wist met bedrog de woningen van oude mensen binnen te komen door te beweren dat ze de brandveiligheid moest controleren, om vervolgens bankkaarten, sieraden en andere waardevolle spullen te stelen. In de Zweedse mainstream media wordt Eriksson naar voren gedragen als “Roma-activiste” die “strijdt om de situatie van de Roma-vrouw in Zweden te verbeteren”.

Volgens de officier van justitie zijn de misdaden “gekenmerkt door planning en geslepenheid” en vormen ze een “systematische en herhaalde seriële misdaad”. De districtsrechtbank van Uddevalla merkt ook op dat “alle misdaden gericht waren tegen ouderen, wier kwetsbare positie, goedgelovigheid en ouderdomsproblemen zijn uitgebuit”. De laatste slachtoffers van de rooftocht waren 93, 89, 85 en 91 jaar oud, alle inwoners van de provincie Västergötland.

Met de gestolen bankkaarten heeft men vervolgens aankopen gedaan en contant geld opgenomen.

Eriksson is voor vier gevallen van grove diefstal, twee gevallen van fraude en één geval van poging tot fraude veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Haar kompanen, twee mannelijke zigeuners van 25 jaar oud, werden veroordeeld tot respectievelijk twee jaar en één maand gevangenisstraf en tien maanden gevangenisstraf.

Eriksson is eerder in 2015 wegens roof en winkeldiefstal veroordeeld tot voorwaardelijke straf en geldboete.

“Net als veel andere Roma-meisjes in mijn generatie was ik gedwongen om op te boksen tegen de vooroordelen van de samenleving tegen mij en mijn eigen etnische groep”, aldus Thereza Eriksson tegen SR P1 Tendens 2011.

Bron:

EU-parlamentarikers dotter greps på stöldturné mot äldre i Västsverige – döms till två års fängelse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Dochter van zigeunerin EU-parlementslid gearresteerd voor rooftocht op ouderen in Zweden – veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf

 1. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 18:31 //

  Thereza Eriksson doet in iedergeval haar best om de Roma-reputatie hoog te houden door het specialisme van de Roma’s te praktiseren.

  Like

 2. “Net als veel andere Roma-meisjes in mijn generatie was ik gedwongen om te stelen het zit gewoon in ons bloed , hoe meer je steelt hoe meer aanzien .aldus Thereza Eriksson tegen SR P1 Tendens 2011.

  Like

 3. ieznogoedh // januari 4, 2019 om 12:58 //

  “Net als veel andere Roma-meisjes in mijn generatie was ik gedwongen om op te boksen tegen de vooroordelen van de samenleving tegen mij en mijn eigen etnische groep”, aldus Thereza Eriksson tegen SR P1 Tendens 2011.
  Vooroordelen?
  Ervaringsregels!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dochter van zigeunerin EU-parlementslid gearresteerd voor rooftocht op ouderen in Zweden – veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s