Nieuw

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini over de Europese verkiezingen van 2019: “De grote vijand is het zogenaamde links”

Na de succesvolle goedkeuring van het begrotingsplan na maanden van touwtrekken met Brussel heeft de Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Salvini zich verdere doelen gesteld voor 2019. Speciale prioriteit zal worden gegeven aan de Europa-wijde strijd tegen het linkse politieke establishment.

Salvini sluit echter niet uit dat er een alliantie met de Europese Volkspartij (EVP) – de Europese Christen Democraten – wordt gesloten voor de komende parlementsverkiezingen in mei. “Voor mij is de grote vijand het zogenaamde links, dat in de afgelopen jaren uitsluitend de elites, machtsgroepen, banken en financiën heeft verdedigd”, legt Salvini uit in een interview met het dagblad Corriere della Sera.

Geen enkele regering in Europa is zo populair als het kabinet van Lega en de Vijfsterrenbeweging. “Na zeven gecompliceerde maanden is onze populariteit 60 procent”, verklaart Salvini.

Salvini beschreef de behandeling van het vluchtelingenschip “Diciotti” in augustus als het moeilijkste moment van zijn ambtstermijn als minister van Binnenlandse Zaken, wat leidde tot een onderzoek tegen hem wegens vrijheidsberoving. “Het was niet eenvoudig om het systeem van mensenhandelaars en maffioso’s te doorbreken. Dat vergde enige moed”, zegt Salvini.

Bron:

Italiens Innenminister Salvini zur Europawahl 2019: „Der große Feind ist die sogenannte Linke“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini over de Europese verkiezingen van 2019: “De grote vijand is het zogenaamde links”

 1. Wij willen Salvini als Premier.

  Like

 2. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 16:17 //

  Als premier van EUROPA en Juncky in een afkickkliniek voor gestoorden alcoholisten met hernia nuclei pulposus

  Like

 3. antiislamnu // januari 3, 2019 om 17:44 //

  Hij zou de pim Fortuyn van Europa kunnen worden hoop wel dat hij goed beveiligd wordt tegen onze linkse rakkers

  Like

 4. Fransdo // januari 4, 2019 om 08:06 //

  Ik stel voor dat hij hier ook Minister-President wordt. Die van ons is stuk.

  Like

 5. Fransdo // januari 4, 2019 om 16:02 //

  Trouwens …………. Vrijheidsberoving? Oh ja, tuurlijk, als jij mensen in handen laat van mensensmokkelaars en Linkse maffioso dan heet dat natuurlijk vrijheidsberoving. Ik heb in mijn loopbaan behoorlijk wat kromme juridische redeneringen tegen me gehad maar dit slaat alles. Kijk, daarom is Links de grote vijand…… vanwege hun intellect.

  Like

 6. @Antisslamnu,
  ik zou het geen linkse ‘rakkers’ noemen maar linkse ‘moordenaars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s