Nieuw

We Gaan Ze Halen of We Sturen Ze Snel Mogelijk Retour

Hell forever and ever. © Maruchan97

Een redelijk weldenkend mens zal de voorkeur geven aan de laatste optie. Maar het zijn immers zielige vluchtelingen uit oorlogsgebieden zoals Syrië, Afghanistan en Iran die zich nog wat moeten aanpassen aan onze normen en waarden zoals tolerantie en verdraagzaamheid.

Door: Horatius

In een functionerende Rechtsstaat zouden criminele asielzoekers zoals de vier in Amberg per direct worden uitgezet als Ongewenste Vreemdelingen. Maar volgens recentelijke gesloten Verdragen en Pacten zou dit niet vallen onder de Mensenrechten en dan zijn we dus uitgepraat, om andere termen maar te vermijden.

In vroegere tijden werden de verblijfsplaatsen (nu opvangcentra) van dergelijke barbaren direct geconfronteerd met woedende volksmenigten die verhaal kwamen halen waarbij grof geweld niet werd geschuwd. In een Rechtsstaat is het spelen voor eigen rechter terecht verboden, maar als die rechtsstaat het op bevel van de linkse politieke elite het af laat weten, ontstaat er een andere situatie waarbij het recht op Zelfverdediging automatisch in werking zou moeten treden.

De vier vluchtelingen zijn nu in hechtenis genomen, maar vallen vanwege hun jeugdige leeftijd onder het Jeugdstrafrecht, wat in de praktijk betekent een lichte vermaning en misschien zelfs een taakstrafje en daarmee is de kous af.

Internering in afwachting van een repatriëring naar de zandbak van herkomst is bij voorbaat uitgesloten, want alweer komen dan die verdomde Vluchtelingenverdragen om de hoek kijken, dus handhaven ze hun status van vluchteling op zoek naar geborgenheid en vooral veiligheid.

Hoe lang pikken wij nog dit waanzinnige beleid van incasseren, bagatelliseren en het vasthouden aan verdragen die zijn gesloten zonder het volk te raadplegen?

Dit zijn geen ‘eenmalige ongelukkige incidenten’, maar een vast onderdeel van een ware golf van terreur die zich over geheel West-Europa heeft verspreid, gepleegd door bezettingstroepen van moslimsignatuur en we staan volkomen machteloos.

De politie is de controle over grote delen van de diverse hoofdsteden volledig kwijt en de moslimenclaves worden talrijker en machtiger. En dit allemaal onder de regie van een stelletje volslagen idioten die het continu hebben over Eenheid, Stabiliteit en Soevereiniteit en andere volkomen van de realiteit gespeende uitlatingen waaronder ‘diversiteit’ en ‘vergrijzing’.

De Brandweer en het Ambulancepersoneel kunnen hun taken niet meer uitvoeren want de immigrant wil tijdens de jaarwisseling ook wel eens ‘een verzetje’ en de burgemeesters zitten jaarlijks met de handen in het haar en beloven wederom beterschap, orde en veiligheid in de toekomst, terwijl iedereen kan weten dat het alleen maar vele malen erger zal worden.

Want dit jaar treedt het pact van Marrakesh in volle werking en zullen de bezettingstroepen verder worden versterkt met verse aanvoer vanuit Afrika die eventueel kan worden ingezet in een EU-leger om het populisme en het fascisme te bestrijden.

Als het Duitse volk niet massaal in opstand zal komen, is geheel West-Europa reddeloos verloren en gaan we zware tijden tegemoet, waarbij de gang naar de stembus volkomen nutteloos is geworden om het tij nog te doen keren.

Het recht van de sterkste zal dan gaan zegevieren en dat zijn zeker niet onze jeugdige generaties die alleen maar druk bezig zijn met hun sociale media en het uitroepen van een Europees Islamitisch Kalifaat voor kennisgeving zullen aannemen.

De politieke correctheid heeft een hoge prijs waarvan ons nageslacht de wrange vruchten van zal plukken.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on We Gaan Ze Halen of We Sturen Ze Snel Mogelijk Retour

 1. Duchesne // januari 2, 2019 om 17:21 //

  De sleutel voorhet oplossen zit in de hoofden van de politici, de vraag is wie het aandurft om die sleutel te voorschijn te halen…

  Like

 2. Kijk even in de kroeg, Rommel.

  Like

 3. Je kan net als de Joden wachten tot ze je komen halen,maar je kan ze ook gewapend naar hun thuisland schieten,NU kan het nog ,Morgen niet meer.

  Liked by 1 persoon

 4. Als je door KRANKZINNIGEN geleidt word,krijg je krankzinnige plannen en ideeën en past ze toe daar waar nodig.

  Like

 5. antiislamnu // januari 3, 2019 om 01:41 //

  We hadden al gestemd maar dat beviel de elite niet dus werdt pvv buitengesloten zelfde in België cordon sanitaire.
  Zolang ze de media in handen hebben zijn we kansloos

  Liked by 1 persoon

 6. Een ‘open grens,’
  is geen grens meer.

  Like

 7. Gekloot // januari 3, 2019 om 08:33 //

  @antiislamnu. Men heeft dan al wel gestemd maar ik hoop dat de eerst volgende verkiezingen, ook al is dat niet voor een nieuwe regering, een flinke verschuiving teweeg blijft. Want wat er nu zit had niet moeten gebeuren.

  Liked by 1 persoon

 8. antiislamnu // januari 3, 2019 om 11:17 //

  @gekloot.ze hebben echt scheit aan het volk baudet komt ff snel referendum afschaffen is te gevaarlijk marakechpackt 92% bevolking wil dit niet gewoon er door heen gedrukt.
  Asielparasieten ruime meerderheid is er klaar mee gaat gewoon door Nederland is veel te tam

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s