Nieuw

Waanzinnige Juncker: ‘Al 20 jaar lang heeft de #euro onze burgers welvaart en bescherming gebracht. Het is een symbool geworden van eenheid, soevereiniteit en stabiliteit’

klik voor groter

Vandaag is het 20 jaar geleden dat de euro werd ingevoerd. Op 1 januari 1999 werd het ‘onze’ munt.

Sindsdien heeft de euro vernietiging, tweespalt en rampspoed gebracht over het Europese continent. De euro heeft geleid tot de hoogste jeugdwerkloosheid ooit, nulgroei in veel delen van de E.U., heeft bijgedragen aan de financiële crisis van 2008 en heeft een aantal van de lidstaten op het randje van faillissement gebracht.

Vooral voor veel Zuid-Europese landen is de euro een ramp, omdat zij, nu ze hun munt niet meer kunnen devalueren, niet kunnen concurreren met Duitsland. Die laatste is ook gelijk het enige land dat wel geprofiteerd heeft van de euro. Niet haar burgers echter, want die hebben die Duitse concurrentiekracht voornamelijk mogelijk gemaakt door decennia van ‘loonmatiging’.

Naast dat de eenheidsmunt bedoeld was om politieke eenheid af te dwingen, wat duidelijk mislukt is, is ook het idee om globaal de concurrentie aan te kunnen gaan met de dollar als wereldreservemunt mislukt:

In 1973, the nine members of the then EEC accounted for 38 per cent of world GDP. Today, the 28 members account for just 26 per cent, and that figure is diminishing virtually by the week. (Daniel Hannan).

Het gaat zó goed met de euro dat Mario -Goldman Sachs- Draghi nu al jaren maandelijks 80 miljard ongedekte Weimar Draghi’s bijdrukt om het ontploffen van de ballon maar zo lang mogelijk uit te stellen.

Voor de jeugd is de euro wel de grootste ramp. Deze grafiek gaat tot 2012, maar het is inmiddels niet veel beter:

Maar toch worden er bloeddorstige analfabeten uit het Stenen Tijdperk geïmporteerd met miljoenen tegelijk ‘om de vergrijzing op te vangen’, terwijl er geen werk is voor de eigen goed opgeleide en beschaafde Europese jeugd. De enige mogelijke conclusie is dat de hele EU een genocide-project is met als doel de Endlösung van blank Europa.

Landen waar het ooit goed mee ging zijn nu de vernieling in geduwd.

Dit is wat een Italiaans blog er over te melden heeft:

De volgende grafiek toont het verschil tussen het Italiaanse BBP per hoofd van de bevolking (de gemiddelde rijkdom van de Italiaanse burgers) en de gemiddelde rijkdom van de burgers van andere EU-landen.

Voor Italië was het een lange rit van de jaren zestig tot de piek van 1995, toen de gemiddelde Italiaanse burger rijker was dan het EU-gemiddelde. En in die tijd waren er alleen rijke landen in de EU, zoals Duitsland, Frankrijk en Nederland.

De ietwat paranoïde Italiaan denkt dat de euro ingevoerd werd omdat:

Dit betekende dat Italië “te” concurrerend was geworden. En het bedreigde de Duitse industrie. Je moest dekking nemen. In die tijd werd de euro geboren: dat is een beangstigende overgang van rijkdom van Italië (en andere landen) naar Duitsland en van Duitse arbeiders naar Duitse industriëlen.

In 1995 begonnen de veranderingen in feite te convergeren tot de dramatische komst van de euro in 1999.

Vandaag de dag is de gemiddelde Italiaanse burger verarmd in vergelijking met een gemiddelde EU-burger met meer dan 5.000 euro per jaar.

Dit was de euro. Een ramp voor Italië.

Maar voor Griekenland, dat altijd al arm was, had de euro een vergelijkbaar effect:

Niet alleen de zuidelijke landen zijn getroffen. Een ooit rijk land als Nederland doet het, ondanks de leugenpraatjes van Rutte, ook erg slecht. Na Griekenland en Italië is Nederland er de afgelopen tien jaar het hardst op achteruit gegaan:

Frankrijk, waar bijkans een revolutie is uitgebroken, is er in tegenstelling tot Nederland de afgelopen tien jaar 8.5% (zie hierboven) op vooruit gegaan.

En Nederland is ook nog eens de grootste nettobetaler aan de EU volgens het CBS:

De EU-as (axis of evil), Duitsland en Frankrijk, is net als Nederland netto-betaler, maar zijn niet vergeten ondertussen goed voor zichzelf te zorgen. Samen gemiddeld 9% (zie hierboven) in de plus en Nederland ruim 6% in de min maakt een discrepantie van 15% (met onze directe buren). Dat is een hoop, in aanmerking nemende dat dit ijverige landje zich wél altijd aan alle opgelegde regels gehouden heeft en Duitsland en Frankrijk als eersten de befaamde 3% en 60% aan hun totalitaire laars lapten. We zijn niet getotaalsloopt zoals Griekenland door Franse en Duitse banken, en we voelen de pijn niet zo heel hard, omdat we ooit heel welvarend waren. Maar qua reële koopkracht zijn we een Europese middenmoter geworden waar we ooit aan de top stonden:

Koopkracht NL

En om de dronkemanspraat van Juncker helemaal onderuit te halen, zitten de landen op het Europese continent die het het beste doen én niet in de EU én niet in de euro. Hoe duidelijk wil je het hebben ?

We moeten ASAP uit de euro én uit de EU.

It is only going down down down. Dat hebben ze over voor het grotere doel; De economische convergentie was altijd een middel om tot het grotere doel te komen; een politieke convergentie, een Europese superstaat.

En die Europese superstaat is bedoeld als een Kalergi-staat, waarin er geen plaats meer is voor blanken, om de simpele reden dat het blanke ras het enige ras is dat in staat is om in opstand te komen tegen de globalistische internationale wortelloze cabal:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Waanzinnige Juncker: ‘Al 20 jaar lang heeft de #euro onze burgers welvaart en bescherming gebracht. Het is een symbool geworden van eenheid, soevereiniteit en stabiliteit’

 1. Gladiator // januari 2, 2019 om 12:37 //

  Heb helaas niet het hele artikel gelezen daar ik dat ehhh, laat ik zeggen mentaal niet aan kan. Zoveel onzin in 1 artikel kan ik niet meer erbij hebben. Het begint overigens alvast met een grote fout want de euro is officieel ingevoerd in ons land bij de uitgave ervan en wel op 1 januari 2002. Kan me dat achterlijke corrupte VVD gezwel nog zo voor de geest halen bij het pinnen uit de muur van de eerste euro’s namelijk Zalm.

  Dan wijs ik verder nog op de wel heel belangrijke waarschuwing op het onderste affiche namelijk: “Wake up. European Union is committing genocide of European Natives.”

  Hoe duidelijk willen jullie het godverdomme nog hebben!!!!!!

  Wakker worden, wakker worden, en dat gaat niet lukken als jullie op dat stomme stoeltje achter jullie domme pc’tje blijven zitten en klagen op wat ene Rutte nu alweer niet doet, HIJ LEEST DIT NAMELIJK NIET!!!
  En geloof nu maar niet dat dit nog op een vredelievende manier te bewerkstelligen is want dan zitten jullie er clean naast!

  Wat moet er nu in Godsnaam nog meer gebeuren alvorens zelfs jullie hier zogenaamde wakkeren ECHT ontwaken en dat vreselijke tuig in de haagse poppenkast naar buiten sleuren aan de haren en hun alvorens ze in de hofvijver te pleuren voorzien van een giga pak slaag!!!

  Wat willen jullie nu,??
  Kijk eens naar bijv. het “nieuws” op startpagina punt nlul over wat er allemaal gebeurdin de wereld en of jullie daar de gebeurtenissen tegenkomen van wat er in Parijs zo allemaal aan de hand is.

  De overgrote meerderheid van de SHEEPLE wordt DOM gehouden.

  Ik wet ook niet meer wat te doen. Ik weet het ECHT wel maar daar kan ik in mijn uppie echt niet aan beginnen.

  Willen jullie niet meedoen,. accoord, echter dan zijn jullie binnen nu en 1 jaar allemaal zonder uitzondering het haasje.

  Veel succes gewenst in jullie eenzame strijd!

  Gladiator

  Like

 2. c.kater // januari 2, 2019 om 12:42 //

  de eu en euro hebben niets dan narigheid gebracht, idd een verjaardag om nooit meer te vergeten. beter om er nu mee te stoppen. de britten gaan tonen dat dit idd mogelijkis

  Like

 3. Wim Vreeswijk // januari 2, 2019 om 13:35 //

  Het jaarverslag 2017 van De Nederlandse Bank gaf in februari 2018 al aan dat we er sinds de toetreding tot EU per 1 januari 2002 er qua koopkracht geen dubbeltje erop vooruit zijn gegaan.

  Like

 4. De man en de rest van die idioten in Brussel zijn rijp voor het gesticht. Totaal wereldvreemd en onzin uit kramend. De gewone normaal denkende burger wilt helemaal geen Euro of een zogenaamd

  Like

 5. verenigd Europa. Blijkbaar heb ik een sneltoets die steeds al plaatst voor ik klaar ben.
  Er is totaal geen eenheid. Nederlanders gaan later met pensioen. En wat in deze tijd weer bleek zijn we het enige land waar de idioten consumenten vuurwerk toe staan. Nou ja consumenten vuurwerk is iets wat we vroeger hadden. Tegenwoordig zijn het potentële moordwapens. Maar een eenheid zal het nooit worden als het ene deel van Europa het andere deel mag leeg roven.

  Like

 6. Gladiator // januari 2, 2019 om 14:54 //

  @c.kater en @Wim Vreeswijk en @Stef……….Yep, jullie hebben allemaal gelijk maar dat stond ook al in de tekst zoiets, of niet, dus dit wat napraten is……vul maar zelf in!!

  Het gaat erom of JULLIE wakker zijn of aan het worden zijn en zo ja wat gaan we hier met zijn allen aan DOEN>

  Stop anders gewoon met dat getyp op dat toetsenbord!

  Ongelooflijk is dit!!!
  Lekker thuis achter de verwarming zitten zaniken en klagen wat er allemaal zo fout is in deze wereld maar er daadwerkelijk iets aan doen….pfffffffffffffff, ho maar!
  Gladiator
  ps walgelijk gewoon

  Like

 7. skeeter // januari 2, 2019 om 18:11 //

  Dat gemiddelde inkomen is toch een echte klapper, dacht dat de slavernij al lang was opgeheven in Holland

  Like

 8. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 09:59 //

  Helaas Gladiator, jij hebt het over de fysieke euro i.p.v. de rekeneuro, want daar ligt dus wel degelijk het aanvangsmoment van de munt.

  Liked by 1 persoon

 9. Het GROTE MISLEIDEN van de Europese burgers!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Waanzinnige Juncker: ‘Al 20 jaar lang heeft de #euro onze burgers welvaart en bescherming gebracht. Het is een symbool geworden van eenheid, soevereiniteit en stabiliteit’ | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s